![]() |
#11 |
![]() 5-Ağlayacak kadar aşık oldun mu? hayır ne mutlu bana
![]() 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ? nestea 8-Tercih ettiğin rakam ? 3 10-En sevdiğin çiçek ? orkide 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı?tanışma esnasındaki soğuk sohbetler . 12-Sevdiğin renkler? siyah,mor 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun? gelecekte kendimi göremiyorum ![]() 14-Aşık mısın? değilim . 15-Ailenle misin, tek mi? ailemle tabiki kızın yeri annesinin dibi ![]() 17-OLmazsa olmazın ?künefenin üzerinde kaymak mutlaka olacak ![]() 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın? var tabi . 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ? herşey yerli yerinde gerek yok ki 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey? namaz vaktinin geçip geçmediği 21-En nefret ettiğin hareket?şımarıkça yapılan bütün hareketler. 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin? bu soru öyle saçmaki cevap vermeye gerek görmüyorum. 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? dünyada ölümden başkası yalan ![]() 24-Takma adın ? çok fazla var ama buraya yazmam ![]() 25-En sevdiğin spor? masa tenisi,yüzme 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü? yerine göre değişir. 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? hacı ![]() 29-İş , Okul? ikiside yok hayat bana güzel ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|