AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 06-20-2011, 22:46   #1
Kullanıcı Adı
Ebuzer
Standart Oğlu PKK Tarafından Kaçırılan Başkan İstifa Etti
Diyarbakır'ın Hazro ilçesi Belediye Başkanı Fethullah Mehmetoğlu, Ak Parti'den istifa etti.


Başkan Mehmetoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Diyarbakır'da 2009 yılında yapılan yerel seçimde Ak Parti'nin belediye başkanlığı kazandığı tek yerin Hazro ilçesi olduğunu bildirdi.
Göreve geldiğinde belediyeyi 6 milyon 500 bin lira ve sadece 2 traktörle devraldığını ifade eden Mehmetoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Şuan toplantıya gidecek bir aracımız, belediye hizmetlerinde kullanabileceğimiz bir kamyon, mezar kazacak bir iş makinemiz ve yangına müdahale edecek bir itfaiye aracımız bulunmamaktadır. Başkan seçildikten sonra belediyemizin sorunlarını içeren raporu Ak Parti İl Başkanlığı'na, milletvekillerine, yerel yönetimlerinden sorumlu Ak Parti Genel Başkanı Yardımcısına gönderdik. Ancak hiçbir sonuç alamadık. Bu nedenle Hazro Belediye Başkanı olarak meclis üyelerimle birlikte partimden bugün itibariyle istifa ediyorum.”

Yaklaşık bir ay önce Başkan Fethullah Mehmetoğlu'nun oğlu ve aynı zamanda Ak Parti ilçe ikinci başkanı olan Fuat Mehmetoğlu terör örgütü mensuplarınca kaçırılmıştı.

 

Ebuzer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi