Alıntı:
Ben hak ve hukuku çiğneyenlerin düşmanıyım.Kimseye özel bir düşmanlığım yok.Gss den nerelere geldi konu anlamış değilim.Devlet işsizlerin ailesinden zorla para gaspetmek için yasa çıkartmış,bunu yapanların kişiliklerinin seviyesi hakkında tartışmaya bile gerek yok.Millet vekilleri neden bir gecede kendilerine %100 zam yapıyorlar.Neden kendileri ve ailesi sağlık için katkı payı ödemiyorlar.Bütün yükü yoksul vatandaşa yıkıyorlar.Bu davranışları vatan hainliği ile eşdeğerdir.
Seçim zamanı verilen o kadar söz,seçimden sonra unutuluyor malesef.Bunu her parti için söylüyorum.
|
Haksızlığa uğradığınız her alanda Allah c.c. şahiddir sizinle beraberim... Ne yazık ki Sistem benim tek hedefim...! Parti kanunları, Vekillerin verdiğiniz örnekteki Maaş durumları, Şahsi menfaat, çıkar ve hatta yolsuzluklarla hesap edildiğinde Sistem benim tek hedefimdir ! Şahıslar kendi günah yükünü yüklenirler...! Bu Şahıslar bunların hesaplarını vermeden ölmezler ! Ölürsede hesap Mahşerde çok daha dehşetlidir...! Hakkın ortaya çıkacağı gün yakındır !
Alıntı:
Sabahtan gidip yaptırmam gerekiyor işlemleri.Vatandaş olarak artık hayatımızın sonuna kadar kuyruklarda ömür tüketeceğiz galiba.Allah hepimize sabır versin.
Normalde yaptırmayacaktım ama bu kezde sağlık hizmeti alamayacağız.Nerden bakarsan bak vatandaş mağdur bırakılıyor.Birde eve geleceklermiş.of ki ne of.
|
Allah c.c. Yardımcınız olsun... Biz sizin haklı olduğunuz mevhumdaki mesajınızı aldık ! İnş... sizde bizden bir şeyler almışsınızdır naçizane...