Sen ne kadar bakanı tanıyorsun da bana öyle değil de böyle dedi deme hakkını kendinde buluyorsun. Hataya mı düştüm peki sen niye bu hataya düştün de bakanın içini okuyup öyle değil de böyle dedi diyorsun.. Ak ve beyaz aynı rengi simgeler. Başkası hain dese anlarımki dağ başındakileri diyor ama bu bakan sabıkalı bi diyorsa kin ve nefret dolu biri tüm bölge halkı için diyor. Ben neden Sayın arınçtan nefre etmiyorum nede başbakanımızı seviyorum bunu bi düşünün bu adama gelince duruyorum. Ben kürt falan da değilim ayrıca ortada dayatmalarla şuyla buyla dağ gibi sorunlar skınıtılarla boğazlarına kadar batırdığınız bir millet var cahil bırakılmış geri bırakılmış bu milleten çağın bilimselci hümanist yaklaşımlarını beklyemezsiniz beklemeniz hata olur. Bir iki kendini bilmez bu devletin cahil geri bırakmış bir toplumunu ordan oraya sürüklüyor siz kalkıp öylesine sivri bir bakanı iş başına geçiriyorsunuz ve her sözü kin kokuyor. Ben genelkurmay başkanı gibi bir insan isterim bu mücadelede terörist de demeyecek mücadeleden de uzak durmayacak biri. Biz dünyaya ve toplumlara aynır pencereden bakmıyoruz yolunuz açık olsun kardeşim bunlar son sözlerim bu konuda...
|