AK Gençliğin Buluşma Noktası
Spor Toto Süper Lig Anadolu Takımlarımız ve Spor Toto Süper Lig


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-18-2012, 13:11   #1
Kullanıcı Adı
depare
Lightbulb Minik Messiyi Kayserispor keşfedip transfer etti..
Minik Messi'den flaş transfer..!



10 numaralı formayı giyen ve sol ayağını iyi kullanan minik Emre Demir'in yeteneğini yansıtan klibin internetteki paylaşım sitelerinde yayınlanması hayatının akışını değiştirdi.

Stiliyle Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Messi'ye benzetilen Emre Demir'in babası 27 yaşındaki Hayrettin Demir, Kayserispor yöneticileriyle görüşmesinde dayalı döşeli evde oturma ve iş karşılığında oğlunun 5 yıllığına sarı- kırmızılı formayı giymesi için imzayı attı.

5 çocuğundan 4'üncüsü olan Emre'yle gurur duyduğunu söyleyen Hayrettin Demir, "Emre'yi sanal alemde izleyenler gözlerine inanamıyor. Stili ile Messi'ye benzetilen oğlumu gören Kayserispor yöneticileri bizimle anlaşma yaptı. Bu yaşta hem kendisini, hem bizi yoksulluktan kurtardı. Gelecekte çok büyük bir futbolcu olacağına inanıyorum" dedi.

"HEDEFİM MİLLİ TAKIM"

Sahada adeta bir top cambazı olan ve öğrenimini sürdürdüğü Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nda da saçını uzatmasına özel izin verilen Emre Demir, gittiği her yerde büyük ilgi görüyor.

Sokağa çıktığında arkadaşları tarafından etrafı çevrilen, mahalle sakinlerinin de çok sevdiği Emre, hedefinin çok büyük olduğunu dile getirerek şöyle dedi:

"Futbolu çok seviyorum. Hedefim Milli Takım'da oynamak. Beni 'Messi', 'Alex' diye çağırıyorlar. Böyle çağırmaları hoşuma gidiyor. İyi bir futbolcu olacağım. Sokakta çok futbol oynadım. Babam beni teke tek oynattı. Çalım atmayı öğrendim. Şimdi Kayserispor'a gidiyorum. Futbolda iyi bir yere geleceğime inanıyorum."

ANTRENÖRÜ: EMRE BÜYÜK YETENEK

Emre'nin 2 yıldır devam ettiği Kuvayi Milliye'nin Antrenörü İzzet Kızgın ise şunları söyledi:

"Emre büyük bir yetenek. Daha önce de ağabeyi Emrah'ı yetiştirdim. Babası 'benim küçük oğlan da iyi' dedi. Bende 'getir, bir görelim' dedim. Getirdi, izledim, 'bunda maden var' dedim. 2 yıldır çalıştırıyorum. Emre'nin çok yetenekli olduğuna inanıyorum. 13 yıldır antrenörlük yapıyorum. Madeni bulduğum zaman hemen keşfederim. Emre'ye inanıyorum, bir çok büyük kulüpte oynayacak ve A Milli Takım Forması'nı da giyecek."

Kaynak: habertürk

 

depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-18-2012, 13:34   #2
Kullanıcı Adı
_SoN_
Standart
İnşallah geleceğide böyle güzel olur,milli takımımızın messisi olur.
_SoN_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog Pendik Oto Ekspertiz çarşamba pasta