AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-19-2012, 19:38   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Sabahat Tuncel meydan okudu

8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan BDP Milletvekili Sebahat Tuncel basın toplantısı düzenledi ve provokatif açıklamalar yaptı.

PKK silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan BDP Milletvekili Sabahat Tuncel, Taksim'de bulunan Makine Mühendisleri Odası'na ait konferans salonunda basın toplantısı düzenledi. Tuncel, "Gelin beni tutuklayın. Eğer Kürt sorunu çözülecekse, ölümler duracaksa, hergün gerilla, asker cenazeleri bu ülkeye gelmeyecekse, Kürt halkı özgürlüğüne kavuşacaksa, Kürtler anadilinde eğitim istediği için terörist ilan edilmeyecekse, Kürtler kendi kendini yönetme hakkına sahip olacaklarsa bir dakika durmasına gerek yok" dedi.

Avukatı Ercan Kanar ve İstanbul Bağımsız Milletvekili Levent Tüzel ile birlikte kameraların karşısına geçen Tuncel, kendisine verilen cezayı ve yurtdışına çıkış yasağını eleştirdi. Sebahat Tuncel, "Bu mesele hukukçuların meselesi. Adaletten eşitlikten, özgürlükten yana hukukçular varsa, gerçekten Türkiye'yi demokratik bir ülke yapmaya çalışıyorlarsa öncelikle adaletten başlamak lazım. Adaletin olmadığı yerde barış da olmaz, özgürlük de olmaz eşitlik de olmaz. Dolayısıyla ben bu meseleyi olarak hukukçuların meselesi olarak, hukuki bir mesele olarak bir kenara bırakıyorum" dedi.

"GELİN BENİ TUTUKLAYIN"

Kendisine verilen hapis cezasının Yargıtay'da da değişmeyeceğini söyleyen Tuncel, "Umarım beni yanıltırlar" diye konuştu. Tuncel, "1 Ekim'de dokunulmazlıklar gündeme gelecek. Dokunulmazlıkları kaldıracaklar muhtemelen. Ben burada diyorum ki kişi olarak ele alıyorum. Gelin beni tutuklayın. Hiç Yargıtay'a şuna buna gerek yok. Eğer Kürt sorunu çözülecekse, ölümler duracaksa hergün gerilla, asker cenazeleri bu ülkeye gelmeyecekse, Kürt halkı özgürlüğüne kavuşacaksa, Kürtler anadilinde eğitim istediği için terörist ilan edilmeyecekse, Kürtler kendi kendini yönetme hakkına sahip olacaklarsa bir dakika durmasına gerek yok. Hatta başbakan hakimini savcısını göndermesine gerek yok kendisi gelsin. Gelsin ben hazırım. Ama bu meselenin böyle çözülmeyeceğini herkes görüyor yani" diye konuştu.

"HUKUK DIŞI"

Sabahat Tuncel'e sahip çıktıklarını söyleyen İstanbul Bağımsız Milletvekili Levent Tüzel de kararın hukuk dışı olduğunu söyledi. Sebahat Tuncel'in avukatı Ercan Kanar da kararın siyasi olduğunu savunarak, kararı temyiz edeceklerini, iç hukuk yollarının kapanması halinde de AİHM başvuracaklarını ifade etti. DHA

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-19-2012, 19:39   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-19-2012, 19:46   #3
Kullanıcı Adı
ak sevda
Standart
kürt halkı üzerinden yine kürt kanını emen vampirlerden başkası değilsiniz
tutuklamak yetmez ipte sallamaları gerekir haklısınız
ak sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım