![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
Üzüldüğüm nokta bunu diyen adamın Sp'li olma ihtimalinin Chp'li olma ihtimalinden daha yüksek olduğudur vesselam... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
![]() Alıntı:
Bilim kurgu filmlerinin kurgularındaki kodlarını çözebilirsen ! Deccali zihniyetin derinliğine vakıf olabilirsin zannediyorum ! Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
Seçtiğiniz kelimeler bile olaya ne kadar duyarsız yaklaştığınızın göstergesidir. Gerçek isimler üzerinden saçma sapan kurgularla vatandaşın saygı gösterdiği değerlere hakaret edilemez.Biz bunu düzeltmeye çalışırız siz ister despotizm deyin isterseniz diktatörlük...Kimseninde çamurunu temizlemek zorunda değiliz.Kökönü kurutmak kafi. Sizin talep mantığınıza göre Peygamberimize yapılan hakarete de talep var onuda arz edecek misiniz? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Dizi ne zaman yayın hayatına başladı. Bu dizinin yayın hayatına başlamasında en büyük tepki ve tenkitleri kimler gösterdi ? Öyle Peygamberimiz hakkında örnekler verip, mantık karmaşasına da sürükleme...
Kültür Bakanlığı, bu zehirli fikirleri izale edebilmek için ne yaptı ? Sahi Ertuğrul Günay'ın bu konuda açıklamaları neydi ? Bir büyük hayali vardı onun neydi o ? Hadi anlat bakalım duyarsız şu gafile..!!! Konu Garibüzzaman tarafından (11-25-2012 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() başbakanımızın o diziyi kaldırması lazım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Şehzade başına 10 kadın düşüyor.
Bende ahlaksızca görüyorum. Şu özel kısımları yayınlamasalardı kimse fazla tepki vermezdi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Şevkat Tepe, Tek Türkiye ve Kurtlar Vadisi gibi saçma sapan
Diziler de yayından kaldırılmalı Zira özellikle de gençlere kin ve nefret aşılamatadırlar. Bende bu dizileri kınıyorum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|