AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 11-25-2012, 18:27   #21
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Garibüzzaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neyi değiştirir ki...!!! Talep var mı ? Var... O zaman arz ederim ben de..!!!

Bu konuda hükümetin karşıt bir versiyon sunmak yerine kaldırmaya çalışması ahmaklıktan öte bir şey değildir.

Madem bu mevzuda, bu dizide yayınlananların tamamıyla yalanlarla ibaret olduğunu söylüyorsun. O zaman hakikatleri ekranı taşıma gayreti taşırsın sende.

Despot bir şekilde o diziyi kaldırmaya çalışmazsın.

Basın özgürlüğü, o özgürlük bu özgürlük dersiniz. Aklınıza ilk gelen diktatörlük olur.
Dikdatörlük yada despotluk nasıl bişey haberin yok galiba... hükümet karşıt versiyon sunsa ona da bi bahane bulur eleştirirsiniz...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-25-2012, 18:31   #22
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Atatürk hayatı hakkında sizin düşüncelerinize eşdeğer bir dizi senaryosu hazırlansa ve izlenme rekorları kırsa, siz bu dizinin yayından kaldırılmasını nasıl karşılardınız ? Veya hükümetin bu konuda çalışma başlatmasının nasıl yorumlardınız.? Öyle zannediyorum ki hoşunuza gitmezdi dimi ? Hatta bu gerçeği herkes bilmeli diye feveranlar koparırdınız dimi ?

O yüzden sizde ki bu karşıt feveran niye ?

Üzüldüğüm nokta bunu diyen adamın Sp'li olma ihtimalinin Chp'li olma ihtimalinden daha yüksek olduğudur vesselam...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-25-2012, 18:31   #23
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
Herhangi bir kafa yaşadığım yok ya..!!!, Sadece bilim kurgu kitapları fazla okudum bu aralar. Neyse kaldırın gitsin...Ben sadece empati kurdum. Ve bunu sizin açınızdan değerlendirdim.
Gerçekleri beyinlere enjekte etme başarısı gösterin o zaman. Halk bilinçlendi tınılarını dinlemeyelim bir daha..
belli oluyor... bence gerçekçi kitaplarada arada bi bakın... Gerçekleri beyinlere enjekte etmeye gerek yok ki... beyin sahibi olanlar buluyor o geçekleri zaten... 80 yıl boyunca bunun aksi enjekte edilmiş olsa dahi...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-25-2012, 18:37   #24
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Sadece bilim kurgu kitapları fazla okudum bu aralar

Bilim kurgu filmlerinin kurgularındaki kodlarını çözebilirsen ! Deccali zihniyetin derinliğine vakıf olabilirsin zannediyorum !
Alıntı:
Gerçekleri beyinlere enjekte etme başarısı gösterin o zaman. Halk bilinçlendi tınılarını dinlemeyelim bir daha..
Bu konuda haklılık payın mevcut...!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-25-2012, 20:05   #25
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Neyi değiştirir ki...!!! Talep var mı ? Var... O zaman arz ederim ben de..!!!

Bu konuda hükümetin karşıt bir versiyon sunmak yerine kaldırmaya çalışması ahmaklıktan öte bir şey değildir.

Madem bu mevzuda, bu dizide yayınlananların tamamıyla yalanlarla ibaret olduğunu söylüyorsun. O zaman hakikatleri ekranı taşıma gayreti taşırsın sende.

Despot bir şekilde o diziyi kaldırmaya çalışmazsın.

Basın özgürlüğü, o özgürlük bu özgürlük dersiniz. Aklınıza ilk gelen diktatörlük olur.

Seçtiğiniz kelimeler bile olaya ne kadar duyarsız yaklaştığınızın göstergesidir.
Gerçek isimler üzerinden saçma sapan kurgularla vatandaşın saygı gösterdiği değerlere hakaret edilemez.Biz bunu düzeltmeye çalışırız siz ister despotizm deyin isterseniz diktatörlük...Kimseninde çamurunu temizlemek zorunda değiliz.Kökönü kurutmak kafi.
Sizin talep mantığınıza göre Peygamberimize yapılan hakarete de talep var onuda arz edecek misiniz?
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-25-2012, 21:45   #26
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Dizi ne zaman yayın hayatına başladı. Bu dizinin yayın hayatına başlamasında en büyük tepki ve tenkitleri kimler gösterdi ? Öyle Peygamberimiz hakkında örnekler verip, mantık karmaşasına da sürükleme...

Kültür Bakanlığı, bu zehirli fikirleri izale edebilmek için ne yaptı ? Sahi Ertuğrul Günay'ın bu konuda açıklamaları neydi ? Bir büyük hayali vardı onun neydi o ?

Hadi anlat bakalım duyarsız şu gafile..!!!

Konu Garibüzzaman tarafından (11-25-2012 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir..
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-25-2012, 22:19   #27
Kullanıcı Adı
ilhan32
başbakanımızın o diziyi kaldırması lazım.
ilhan32 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-25-2012, 22:47   #28
Kullanıcı Adı
Asi_isyankar
Şehzade başına 10 kadın düşüyor.
Bende ahlaksızca görüyorum.
Şu özel kısımları yayınlamasalardı kimse fazla tepki vermezdi.
Asi_isyankar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-25-2012, 22:50   #29
Kullanıcı Adı
Asi_isyankar
Şevkat Tepe, Tek Türkiye ve Kurtlar Vadisi gibi saçma sapan
Diziler de yayından kaldırılmalı
Zira özellikle de gençlere kin ve nefret aşılamatadırlar.
Bende bu dizileri kınıyorum...
Asi_isyankar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)