Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü. |
Anketimiz: Okullarda Tek Tip Kıyafet Uygulamasının Kaldırılmasını Doğru Buluyormusunuz ? | |||
Evet doğru buluyorum . |
![]() ![]() ![]() ![]() |
100 | 54.95% |
Hayır doğru bulmuyorum . |
54 | 29.67% |
Kararsızım . |
28 | 15.38% |
Katılımcı sayısı: 182. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
|
![]() |
#1 |
![]() Geçmişten günümüze kadar süre gelen tek tip kıyafet uygulamasının,ilköğretim dereceli okullar'da kaldırılmasına karşıyım..
Bu güne kadar analarımız,yoksul insanlarımız,yırtık pırtık kazağın gömleğin üzerine giydirirlerdi kara(mavi) önlüğü..Bu önlük o yoksulluğu gizlerdi.. Çocukluğuna dönsene bir? Arkadaşlarının arasındaki konuşmalara? Kimisini annesi süleyecek püsleyecek,allayacak pullayacak.. ( ![]() ![]() Kimisi ise eski kıyafetleri ile okula gidecek... ( ![]() ![]() --AAA..Anneee baaak,savaş yine aynı kıyafeti giymiiiiiş ![]() --Şşşt sus kızım..Sen oynama onunla.. --Arkadaşlar bakın Savaş yine pis giyinmiş.. ---Bitliiiiiiii ![]() ![]() --(Savaş)=> ![]() ![]() ![]() O savaştan daha hayır bekleme..Ne doktor olmak ister,ne öğretmen,ne polis..Okula gitmek bile istemez ki ders çalışsın.. Zengin çocuğu ile fakir çocuğu eşit şartlarda girecek o kapıdan... Ancak lise ve dengi okullar'da kıyafet serbest olabilir,katılıyorum..Ama ilköğretim ve dengi asla..!!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Ötelenen, kakalanan ve horlanan bir öğrenci hangi şartlarda okuyabilir ki?Ruhsal bunalıma giremeyeceğinden kim emin olabilir?. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yaşınız kaç belirtmediğiniz için bilemiyorum ama bizim nesil bunalım geçirmemişse şimdikiler ne olursa olsun geçirmez merak etmeyin bu konudan dolayı... ortada bi gerçeklik varsa bu gerçekliğin farkına varmak bunalım değil kendine gelmeyi sağlayıp bi ateşleme yapabilir ve bu ihtimal yüksektir bence...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Lise ve dengi öğrencilerin serbest kıyafete geçmesini can-ı gönülden onaylıyorum.. Ama ilköğretimde asla.. İlköğretim çağında bir çocuk kişiliğini oluşturmaya başlayacaktır.. Kendini tanımaya,çevresindeki insanları sentezleyip kendini bir role konduracağı dönemdir..İlköğretimde ne alırsa hayatına öyle devam eder.. Mesela siz bir İçişleri bakanı olabileceğinizi düşünebiliyor musunuz?Yoksa ne alaka,ben kim İçişleri bakanlığı kim mi diyorsunuz? Heh..Bizim savunduğumuzda bu.. O çocuk ben kim polis olmak kim,ben kim öğretmen olmak kim demeyecek,dememeli.. Yanlış cümleler yada üzerime afiyet olmayan terimler kullandıysam af ola,saygılarımla.. Teşekkür ederim.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|