AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Anketimiz: Okullarda Tek Tip Kıyafet Uygulamasının Kaldırılmasını Doğru Buluyormusunuz ?
Evet doğru buluyorum . 100 54.95%
Hayır doğru bulmuyorum . 54 29.67%
Kararsızım . 28 15.38%
Katılımcı sayısı: 182. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 12-10-2012, 03:15   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cihannur abi sen dalga falan geciyorsun da ben o ince ironiyi mi yakalayamadım yoksa isin korkunc tarafı ciddi misin sen..
Muhammed kardeşim, Türkiye'de asgari ücret yüksek bir rakamdır; insanlar asgari ücretle rahat rahat geçinebilmektedirler demiyorum. Meçhul, asgari ücretle bir aile nasıl geçinebilir dedi, ben de kendimce bir hesap yaptım. Türkiye'de asgari ücretle geçinen vatandaşlarımız var ve o insanlar hayatlarını bir şekilde idame ettiriyorlar.

AK Parti iktidara geldiğinde 2002 yılında Türkiye'nin Milli Geliri 230 Milyar $, Kişi Başına Düşen Milli Geliri de 3.492 $'dı. AK Parti iktidarında 2011 yılında Türkiye'nin Milli Geliri 772 Milyar $, Kişi Başına Düşen Milli Geliri de 10.444 $ oldu. Türkiye artık 2002'nin maddi olarak fakir ülkesi ve fakir milleti değil. AK Parti iktidarında Türkiye, 2012 yılında maddi olarak orta gelirli bir ülke ve millet durumuna gelmiştir hamdolsun.

"AK Parti iktidarından önce maddi olarak fakir bir ülke ve fakir bir millettik; AK Parti iktidarında şimdi maddi olarak orta gelirli bir ülke ve orta gelirli bir millet olduk. Niye 10 yılda fakirlikten kurtulup orta gelirli bir ülke olduk da zengin bir ülke olamadık?" diye yorumlarda bulunanlar olabilir.
Ülke olarak 10 yılda maddi olarak fakirlikten zenginliğe geçmek kolay değildir. Geçtiğimiz 10 yılda ülkemizde zengin petrol ve doğalgaz yatakları bulunsaydı zenginliğe ulaşabilirdik.

Milletimizin alım gücü 10 yıl öncesine göre epey artmıştır. Türkiye'nin AK Parti iktidarındaki 10 yıllık ekonomik başarısını takdir ediyorum. Buna rağmen maddi olarak zengin ülkeler ve zengin milletler sınıfına henüz giremedik. AK Parti iktidarı sürerse 2023 yılına kadar maddi olarak zengin bir ülke ve zengin bir millet durumuna geliriz inşaallah. Eğer 2023 yılına kadar maddi olarak zengin bir ülke ve zengin bir millet olabilirsek bence bu normaldir. Maddi olarak fakir bir ülkenin 20 yılda zengin bir ülke durumuna gelmesi normaldir.

Sabırlı olmak ve mücadeleye devam etmek gerekiyor. Bütçe dengelerini bozmadan, popülizme kapılmadan ve mali disiplinden taviz vermeden ekonomimizi daha da geliştirmek için çabalamalıyız.

Konu Cihannur tarafından (12-10-2012 Saat 03:37 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)