![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
Ben şuan adım gibi inanıyorum ki asıl Fethullah Gülen cemaatinin içlerine sızan kriptoları (gizli yahudi,masonve hıristiyanları)ayırmak gerekir.Bunu analiz etmek ve hayli ok zor görülmektedir.Lakin bunların itikadi,ameli ve imani esasları hakkında neler düşündüklerini tek tek sorgulamak lazımdır.Tevhid inancı ile teslis inancını birbirinden ayırmayan, onları aynı hak inanç esaslarından sayanların hepsi kritolardan olduklarını seziyoruz.Bunlar aynı zamanda sünnetleri terkeden hadisleri çarpıtanlar olduğu da anlaşılmaktadır..Bunlar çok sinsi ve gizli bir şeklde müslümanların itikadını bozmakta, cihad şuurunu yok etmekte ve İslam'ı protestanlaştırıp içini boşaltmak istediklerini söyleyebiliriz. Ben burada kesinlikle iftira atmıyorum zira o güzide tertemiz Nur cemaatine saygım ve güvenim tamdır.ZİRA ONLAR HER SEFERİNDE RİSALE-İ NUR KÜLLİYATINI SOHBETLERİNDE BİR KONU OKUMADAN ORADAN AYRILMAZLAR.BEN KESİNLİKLEŞUNA İNANIYORUM Kİ,.BU DİNLERARASI DİYALOG ÇOK YAKIN BİR ZAMANDA MEYVESİNİ VERECEK VE GELECEK NESLİN İMANINA VEYA İTİKADINA HALEL GETİRCEĞİNİ ANLAYACAK VE BANA HAK VERECEKSİNİZ. ŞİMDİDEN AGAH OLUNUZ.UFUKTA KENDİSNİ MÜSLÜMAN SANIP FARKINDA OLMADAN, TESLİS İNANCINI KABUL ETMİŞ OLDUĞUNDAN HIRİSTİYANLAŞMIŞ BİR NESİL OLARAK KARŞINIZA NİCE NESİLLERİN ÇIKACAĞINI ÇOK GEÇ DE OLSA FARKINA VARACAKSINIZ.ZİRA BU GİDİŞAT BUNU GÖSTERMEKTEDİR.İŞTE O ZAMAN İŞ,İŞTEN ÇOKTAAN GEÇMİŞ OLACAKTIR.DİNLERARASI DİYALOG ASLA EHLİ SÜNNET İTİKADI İLE HİÇBİR ZAMAN BAĞDAŞMADIĞINI AYET VE HADİSLERLE SİZLERE DEVAMLI BİLDİRMİŞTİM.BAŞKA SÖZÜMÜ UZATMAYA DA GEREK DUYMUYORUM Konu MEÇHUL ADAM tarafından (12-12-2012 Saat 02:56 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|