![]() |
#1821 |
![]() internette sadece kendi fikrimi okuyabilecegim degil her kesimin fikrini gormem lazım derken buldum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1822 |
![]() kafama esti üye olmak istedim we burdayım...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
![]() Teşekkür ederim Abdullah bey allah yolunuzu açık daim etsin eski bir milliyetçi yeni bir akpartili olarak sonuna kadar yanınızda olacağım başarılarınızın devamını dilerim Allah'a emanet olun...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1824 |
![]() uzun zamandır foruma üye olmak istiyordum. internetten gördüm eve üye oldum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
![]() YAPILAN İCRAATLARIN ÜLKEMİZE HAYIRLI OLMASINI ALLAH'TAN DİLERİM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
![]() calışmayı seviyorum calışırken işimi zevkle yapıyorum yorulmadan çalışıyorum bende bunu ak parti de gördüyüm için bende karar vererek üye oldum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
![]() internette araştırma yaparken buldum zaten aklımda vardı ama internette böyle bir sitenin olduğunu bilmiyordum görünce üye oldum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1828 |
![]() ben tesadüfen buldum internette gezerken akparti üyelik sorgulama çıktı karşıma sorguladım meğersem 2009dan buyana üyeymişim pişmanmıyım asla gururlandım Allah dahada yükselmek nasip etsinki daha başarılı daha faydalı olabileyim İnş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1829 |
![]() Forumu kendim arayıp buldum herhangi bir tavsiye sonucu gelmedim. Derdim bildiklerimi paylaşıp bilmediklerimi öğrenmek. Birkaç siyaset forumunda tecrübe ettim ki insanlar çok cahil. Kendi doğrularını tek gerçek olarak görmek gelenek olmuş. Siyaset yapmanın parti işi değil hak ve hakikat işi gönül işi olduğu unutulmuş. Herhangi bir kardeşimin en ufak bir yanlışını doğruya çevirmeye yardımcı olmak ve yanlışlarımı düzeltmek için buradayım. Selamınaleyküm
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
![]() arama motorundan buldum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |