AK Gençliğin Buluşma Noktası
Teknoloji Teknolojiyle ilgili tüm yenilikler burada paylaşılıyor.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-10-2013, 13:01   #1
Kullanıcı Adı
dilokullari
Standart Samsung S4 Türkiye'de Satışta



Samsung markasının, akıllı cep telefonlarına örnek olacak özellikteki en yeni modeli Samsung Galaxy S4, Android 4 işletim sisteminin en yeni sürümü olan Andorid 4-2-2 J.B. ile ön tanımlı şekilde gelmektedir. Samsung markası, en yeni ürünü Galaxy S 4 ile akıllı telefon sektörü çıtasını oldukça yükselterek diğer cep telefonu markalarının başına büyük bir çorap ördüğü söylenebilir. Ekran genişliğini artırarak ve cihaza özel yazılımlar yükleyerek Samsung markası, yeni modeli Samsung Galaxy S4 ile Apple iPhone çizgisinden giderek sıyrıldığını gösteriyor.
GS3 modeli ile karşılaştırıldığında Samsung Galaxy S 4 telefonunun özellikleri zirveye tırmanmışa benziyor: beş inç ile çok daha büyük ekran, 1080p ile daha yüksek çözünürlük, 2.600 mAh ile daha uzun şarj ömrü ve 1.9GHz (dört çekirdekli) veya 1.6GHz (sekiz çekirdekli) telefon işlemcisi ile daha hızlı işlem kapasitesine sahiptir.
İlk bakışta bir önceki modele benzese de, bir tek büyümüş olması değil, aynı zamanda daha ince ve hafif olduğu da göze çarpmaktadır. 136.6mm yüksekliği ve 68.9mm genişliği ile Samsung Galaxy S4’ü neredeyse Galaxy Note ile GS3 arasında bir yerlere konumlandırmak mümkün.
Siyah renkte de beğeniye sunulan Samsung Galaxy S4 güzel tasarımına rağmen, görünümü ile yine de diğer tasarımların ortaya koyduğu şık tasarımlı akıllı telefonlarla girdiği yarışta biraz daha geri planda kalmaktadır.
Lakin, Samsung’un plastik ürün kullanmasının ardındaki mantığı, cep telefonunun böylelikle çok daha hesaplı ve uzun ömürlü olması ile kısıtlı değil. Galaxy S4 tasarımda tercih edilen malzeme sayesinde, 1.920x1.080 px ekran çözünürlüğüne sahip 5" High Definition Super AMOLED ekran en yüksek ekran aydınlığında renklerin epeyce canlı görünmesini sağlıyor.
Uzun lafın kısası Samsung markası; Galaxy konseptini ön sıralara taşımak için gerekli her şeyi yapmış olduğu söylenebilir.
Büyük çapta yankı uyandıran bu en son model akıllı telefona hemen sahip olmak isteyenler için avea şimdiden samsung galaxy s4 için bir ön sipariş web sayfası hazırlamıştır..

 

dilokullari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog Pendik Oto Ekspertiz çarşamba pasta