AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !


Anketimiz: Maç nasıl sonuçlanır?
Fenerbahçe 1 33.33%
Berabere 2 66.67%
Trabzonspor 0 0%
Katılımcı sayısı: 3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-24-2012, 16:00   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Fenerbahçe: 0 & Trabzonspor: 0

Süper Lig’in 5. haftasının kapanış maçında iki dev, Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşma iki takım için de 3 puandan çok daha fazla anlam taşıyor. Ev sahibi ekip, hafta içinde Marsilya karşısında 2-0 öndeyken peş peşe yediği gollerle beraberliğe razı oldu. Maçın ardından eleştiri okları Aykut Kocaman’a yönelirken, Alex-Bekir tartışması gündeme oturdu. Sarı-Lacivertliler için Trabzonspor maçı, tüm bu olumsuzlukların üstüne bir set çekmek için fırsat. Sezona kötü başlayan konuk takım ise Sivasspor galibiyetiyle moral buldu. Bordo-Mavililer’de tek hedef, Şükrü Saracoğlu’ndan 3 puanla dönüp hem galibiyet serisi başlatmak, hem de şampiyonluk yarışının içinde “Ben de varım” mesajını vermek... Sadece iki takım taraftarları değil, diğer takımların taraftarları da maçın sonucunu merakla bekliyor. Fırat Aydınus’un yöneteceği dev maç, saat 20.00’de başlayacak.

Muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: Volkan, Egemen, Yobo, Hasan Ali, Gökhan Gönül, Meireles, M.Topal, Alex, M.Topuz, Caner, Sow

Trabzonspor: Onur, Mustafa, Bamba, Emerson, Serkan, Sapara, Zokora, Halil, Yasin, Olcan, Janko

Stat: Şükrü Saracoğlu

Hakem: Fırat Aydınus

Saat: 20:00

Yayın: Lig TV

Fanatik

 


Konu Necip Fazıl tarafından (09-24-2012 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir..
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-24-2012, 16:04   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Gönlüm Trabzon'dan yana fakat ciddi eksikler var takımda bide Aykut Kocaman'ın son şansı diye düşünüyorum... Keşke maç bir kaç hafta sonra olsaydı o zaman Trabzon'dan umutlu olabilirdim...

Fener fark atar...

Konu Necip Fazıl tarafından (09-24-2012 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir..
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-24-2012, 16:11   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-24-2012, 19:05   #4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-24-2012, 22:32   #5
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-24-2012, 22:35   #6
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Fenerbahçe: 0 - Trabzonspor: 0

MAÇIN KARNESİ

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz (Dk. 76 Semih Şentürk), Mehmet Topal, Meireles, Stoch (Dk. 76 Cristian), Alex, Sow (Dk. 84 Recep Niyaz)

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Celustka, Mustafa Yumlu, Bamba, Emerson, Yasin Öztekin (Dk. 81 Barış Özbek), Zokora (Dk. 81 Henrique), Sapara, Olcan Adın, Alanzinho (Dk. 89 Janko), Halil Altıntop

Sarı Kartlar: Dk. 23 Zokora, Dk. 90 3 Barış Özbek (Trabzonspor), Dk. 57 Meireles (Fenerbahçe)

İLK YARIDAN DAKİKALAR

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yapılan maçın ilk yarısı golsüz berabere sona erdi: 0-0.
UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu ilk hafta maçında Olympique Marsilya karşısında 2-0'lık üstünlüğünü koruyamayıp, uzatmanın sonunda yediği golle 2-2 berabere kalarak taraftarlarında düş kırıklığı yaşatan Fenerbahçe, kendi sahasında Trabzonspor ile yaptığı maça galibiyet için çıktı.
İlk yarıda rakip kalede tehlikeli pozisyonlar bulan sarı-lacivertliler, kendi kalesinde de tehlikeler yaşadı. Maçın 22. dakikasında Alex'in vuruşunda bir topu direkten dönen Fenerbahçe, bu yarıda gol atmayı başaramadı.
İstanbul deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek isteyen Trabzonspor da ilk yarıda Fenerbahçe karşısında yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremedi. İlk yarıda bir topu direkten dönen bordo-mavililer, Olcan ile yakaladığı gol pozisyonlarında aradığı golü bulamadı.
Fenerbahçe atakları karşısında kalesinde gole izin vermeyen Trabzonspor, ilk yarıyı 0-0 berabere tamamladı.
4. dakikada Gökhan'ın orta sahaya yakın yerden sağdan ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Sow'un müsait durumda penaltı noktasının biraz gerisinden vuruşunda, meşin yuvarlak direğin üzerinden auta çıktı.
10. dakikada orta alandan atılan uzun topla Fenerbahçe savunması arkasında topla buluşan Yasin Öztekin'in düşerken yapmaya çalıştığı vuruşta, top oyun alanından çıkarken maçın hakemi korner kararı verdi.
12. dakikada Sapara'nın ceza alanının dışında uzak noktadan sert şutunda, kaleci Volkan Demirel'in tokatladığı top üst direğe de çarparak oyun alanına dönerken, sonrasında Fenerbahçe topa sahip oldu.
20. dakikada ceza alanı dışından Olcan Adın'ın sert şutunda, top yandan auta çıktı.
22. dakikada Trabzonspor ceza yayı önünde Zokora'dan topu kapan Alex'in ceza yayı içinden vuruşunda, yan direkten dönen topu savunma uzaklaştırdı.
Aynı dakikada ani gelişen Trabzonspor atağında soldan ceza alanına giren Olcan'ın vuruşunda, top üstten auta çıktı.
24. dakikada Sow ile paslaşan Alex'in ceza yayı üzerinden vuruşunda, kaleci Onur yerden üzerine gelen topu iki hamlede kontrol etti.
31. dakikada soldan Alex'in kullandığı korner atışında ceza alanı içinde Mehmet Topuz'un kafa vuruşunda, yerden seken top yandan auta çıktı.
34. dakikada Alanzinho'nun ceza alanı dışından sağ çaprazdan vuruşunda, kaleci Volkan Demirel üzerine gelen topu kontrol etti.
Karşılaşmanın ilk yarısının kalan dakikalarında önemli bir gol pozisyonu olmadı ve ilk devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

Karşılaşmanın ikinci yarısına tutuk başlayan Fenerbahçe, bu yarının ilk dakikalarında gol pozisyonu üretemezken rakibinin atakları karşısında zorlandı.
Maçın 60. dakikasından sonra toparlanarak rakip kaleye gitmeye başlayan sarı-lacivertliler, Alex ile yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremezken, 74. dakikada Bekir ile gole yaklaşmasına karşın Sapara'ya takıldı.
Karşılaşmanın kalan dakikalarında Trabzonspor'un ani atakları karşısında kalesinde önemli tehlikeler yaşayan sarı-lacivertliler, karşılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.
İkinci yarıya baskılı başlayan Trabzonspor, bu yarının ilk 15 dakikasında rakip kalede geliştirdiği ataklarda golü bulamadı. İlk 15 dakikadan sonra Fenerbahçe'nin ataklarında savunmasında gole izin vermeyen bordo-mavililerde, 74. dakikada Sapara topu çizgiden çıkarttı. Karşılaşmanın kalan dakikalarına ani ataklarla Fenerbahçe kalesinde gol pozisyonları bulan Trabzonspor'da Henrique'nin bir şutu direkten dönerken, Olcan yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Trabzonspor, İstanbul deplasmanından 1 puanla ayrıldı.
56. dakikada Trabzonspor atağında ceza alanı içinde topla buluşan Olcan'ın dönerek vuruşunda, kaleci Volkan Demirel direğin dibinden topu tokatlayarak kornere gönderdi.
64. dakikada Mehmet Topal'ın ceza alanı dışından sol çaprazdan sert şutunda kaleci Onur'dan dönen topa penaltı noktasının gerisinden gelişen Alex'in vuruşunda, Zokora'ya çarpan meşin yuvarlak yandan kornere çıktı.
65. dakikada Stoch'un ceza alanı dışınan sert şutunda, top üstten az farkla auta çıktı.
68. dakikada soldan Hasan Ali Kaldırım'ın yerden ortasında ceza alanı içinde topu kontrol eden Alex'in vuruşunda, savunmaya çarpan topu kaleci Onur uzanarak kontrol etti.
74. dakikada sağdan Alex'in kullandığı korner atışında, ceza alanı içinde Bekir İrtegün'ün kafa vuruşunda, kale önünde bulunan Sapara topu çizgi üzerinden çıkartarak, gole izin vermedi.
80. dakikada ani gelişen Trabzonspor atağında sağdan Mustafa Yumlu'nun yerden ortasında arka direkte topla buluşan Olcan, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı üstten auta attı.
81. dakikada sağdan çalımlarla ceza alanına giren Meireles'in çaprazdan vuruşunda, kaleci Onur topu üstten kornere gönderdi.
83. dakikada Halil'in pasıyla ceza alanına hareketlenen Olcan'ın ceza alanında kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Volkan Demirel'i de geçerek sol çaprazdan vuruşunda, geriden gelerek yetişen Gökhan Gönül'ün ayak koyduğu top kornere çıktı.
86. dakikada sağdan ceza alanına giren Henrique'nin yerden ortasında top Volkan Demirel'in ayağından döndü. Dönen topa altı pasta Henrique'nin vuruşunda, bu kez yan direkten dönen topu savunma uzaklaştırdı.
90 4. dakikada ceza alanı dışından serbest vuruş kullanan Alex'in vuruşunda, kaleci Onur topu kontrol etti.

Fenerbahçe, Trabzonspor ile kendi sahasıda 0-0 berabere kaldı.
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-24-2012, 22:43   #7
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-24-2012, 22:57   #8
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-24-2012, 23:09   #9
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-24-2012, 23:13   #10
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart




Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım