AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-16-2013, 22:05   #11
Kullanıcı Adı
fican
Galibilik Yalnızca Bir Zümrenin Tariki Değil!

(Bir Dervişin Gördüğü mana da...)

İki derviş kardeşimizle beraber Hacca gidiyoruz ve otel gibi bir yere yerleşiyoruz. Yemek yenen yere iniyoruz. Arkadaşlardan biri tavuk eti diğeri kırmızı et alıyor.
Benim param olmadığı için sadece çay içiyorum ve nasılsa param gelince yerim diyorum sonra dışarı çıkıyorum, çıkar çıkmaz Efendi Hazretleri beni çağırıyor.
Gel abdest alalım evladım" diyor. Efendimin peşinden abdeshaneye gidiyoruz. Gittiğimiz yer sanki Kâbe'den biraz şehre doğru içerde ben Efendi Hazretlerinin abdest almasını bekliyorum ki o sırada 12, 13 yaşlarında iki çocuk beliriyor ve Efendime bakarak "bak kardeşim abdesttin doğrusunu GALİP Dede alıyor, iyi bakalım bizde doğrusunu alalım" diyorlar.
O iki gencin Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin olduklarını Efendimden Öğreniyorum. Efendim tebessüm ederek onlar Peygamber efendimizin biricik torunları diyor. Bunun üzerine bende hızlıca abdestimi alıyorum.
Efendimin peşinden Kabe-î Muazzamanın olduğu yere gidiyorum. Efendim Orada Göz alıcı kıyafetler içinde Kahvemsi bir koltuğa oturuyor. Tam o sırada üç giriş kapısından oluk, oluk insanlar akıyor. Kapıdaki görevliler gelenlere sorular soruyorlar, bazıları "BİZ NASRANİYİZ, ama GALİBİYİZ." Diyorlar. Bazıları da "BİZ BENİ İSRAİLİZ, ama BİZDE GALİBİYİZ" diyerek içeri girme izni alıyorlar.
Kâbe-î Muazzamanın etrafında Zikir halkası kuruluyor, her yer gölge gibi karanlık, bir tek EFENDİMİN üzerinde gökyüzünden gelen Birkaç metre kare genişliğinde yuvarlak bir ışık var. Gökyüzünden gelen bir sesle Efendi Hazretleri "LA İLAHE İLLALLAH" diyerek zikri başlatıyor.
Aynı anda TÜM DÜNYA YA Işık huzmeleri akıyor ve BÜTÜN DÜNYA AYDINLANIYOR.

http://galibi.tv/component/content/article/16-galibi-ic-gundem-haberleri/94-galibilik-yanlizca-bir-zumrenin-tariki-degil.html
fican isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
tasavvuf

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)