![]() |
#11 |
![]() 1-Saat kaç ?*16.36
2-İsim?* Kubra 3-Yaşın kaç ve burcun ne ?* 17 Balik 4-Dövmen varmı ?*YOK 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu? Olmadim 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı? ?*Hicbiri 8-Tercih ettiğin rakam ?*3 9-Sevdiğin müzik türü?*Sagopa Kajmer 10-En sevdiğin çiçek ?*Papatya 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı?*Soru cevap seklindeki sohbet tazi.. 12-Sevdiğin renkler?*Mavi Yesil 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun?*Allah bilir en iyisini. 14-Aşık mısın?*Hayir 15-Ailenle misin, tek mi?*Ailem 16-Tuttuğun takım ?* Besiktas 17-OLmazsa olmazın ?*Kitaplarimm 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın?* Dilara 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin ?*Hayatim gayet kivamdaa. 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey?* Stajj 21-En nefret ettiğin hareket?* Yanimda sakiz cignenmesii 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin?*Baska biri olmak istemezdim. 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin?*Yok oyle bir durum. 24-Takma adın ?*Küp 25-En sevdiğin spor?*voleybol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü?*Aciksozluyum 27-Konuştuğun diller?*Turkcem. 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük?* Haaci 29-İş , Okul? OKUL * |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|