![]() |
#91 |
![]() Arkadaslar ben girmeyelim dedim.
yillardir yapamadigimizi 30 000 sehit verdik yapamadik 15 sehit verdik girecegiz yapacagiz temizleyecegiz gibi sozler ben de Turk evladiyim beni de heyecanlandiriyor ama ya bu batakliktan iyi bir sonuc alamazsak??ya gercekten cok derin ise ??bizim o dunya 3. su bildigim (4. demissiniz ) ordumuz askerimiz aslan parcalarimizi bile yutacak kadar derin ise?? Bunun hesabini batakligin buyuklugunu, derinliklerini en iyi genelkurmay biliyordur biz hicbirsey bilmiyoruz hangi dag, ova ama genelkurmayimizin cok kapsamli dagi, ovasi, magarasi her neyse her ayrintisi ile bildigini umut ediyorum ... eger bilmiyorsa o kadar teknik destegimiz yok ise ![]() ![]() ![]() bu arada arkadaslar hic universiteli teroristlerden bahsetmemissiniz ben mugla da okuyorum istanbuldaki bombalama olayinin zanlisi mugla uni. den cikiyor ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
![]() aslında biz sadece bize yansıyan kısımlarından bu kadar çetrefilli bir iş olduğunu görüyoruz...devletin zirvesinde istihbarattan her türlü bilgi ellerinde terörle mücadele toplantılarında enine boyuna herşeyin konuşulduğuna eminim..
İNŞALLAH MİLLETİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN EN DOĞRU ÇÖZÜM YOLUNU BULURUZ!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
![]() insallah
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
![]() 1-pkklı sadece sınır ötesinde değil ülkenin herköşesinde...
2-inançlı insanlar herfırsatta aşşağılanıyor ve vatana küstürülüyor... 3-masum kürt vatandaşları dediğimiz kesim hala tarafını belli edememiş,askere gidersem pkkya kurşun sıkmam diyen kürtlerin sayısı azımsanamaz... 4-özğürlüğü rezillik ile karıştıran şuursuz,televole mantığında bir gençlik yetişti ve yetişiyor... 5-dışa fazlaca bağımlıyız,askeri malzeme ihalelerimizin çoğu abd nin elinde... gerçek tehlikenin farkında olun...!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
![]() bence yapılmalı.. en azından dünyadaki otoritemiz acısından çok önemli.. bu pısırıklık neden yaa nie sessiz kalınsınki ordumuza güveniyoruz yeterli güce sahip ! amerikada bizi karsısına almak gibi bi ahmaklıı yapmaz.. ne olcaksa olsun kimse istemez savasla çözüm aramak ama eğer uzlasmıolarsa beklemek sacma olur.. Allah yardımcımız olsun..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | ||
![]() Alıntı:
bence soz hukumette degil orduda bitiyor genelkurmay baskani cozecegiz dedikten sonra tamam ama hala goturusu cok gibi sanki ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
![]() hani hep 'türkiye üzerinde oynanan oyunlar' deriz ya aklıma birşey geldi komplo teorisi diyebilirsiniz tabii buna..
şimdi abd ırak'ın 3e bölünmesini onayladı demi..zaten israil de yıllar önce hazırladığı raporda kendisi için en iyi olanın ırak'ın biri etnik ikisi dini 3 bölüme ayrılmasının olduğunu yazmış....daha geçen hafta abd de onyalanan bu kararı tartışıyorduk..ilk önce köy koruyucular falan siviller şehit edildi sonra da 13 askerimiz....türkiye de 'sözün bittiği yer' dedi..gerçekten sabırlar taşmıştı...zeten abd bizi ırak'a çekmek istiyordu girdik diyelim...komşusunun topraklarına izinsiz giren 'işgalci' devlet konumuna düşeceğiz...sonra da bize sizin zaten misak-ı milli sınırlarınız da var orayı almak istiyorsunuz bölmek istiyorsunuz deyip ırak karışırsa...bölünürse...ki abd boştan yere bunu ortaya atmazdı geçen hafta.....ırak'ın bölünmesinden sorumlu işgalci ülke olursak ne yapacağız....avrupa da destek çık-a-maz...abd istemeden hiçbirşey yap-a-maz...bizim ab işi de suya düşer.... neyse saçma bir düşünce olabilir ne alaka nasıl bağladın da diyebilirsiniz dünden beri zaten aklımdan 50 tane senaryo geçiyor....inşallah hayırlısı olur.... bu arda abd irana saldıramaz dedin ya mete abd irana komşu ülkeleri silahlandırdı...hayır düşünüyorum oraları karışıtırır onları birbiriyle savaşır duruma düşürür...hayır abd de öyle bir yetenek var çünkü.....boşuna mı silahlandırdı oraları birkaç hafta önce de bunu konuşuyorduk.. bağlantısız mı bu konular ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
![]() ARKADAŞLAR BU TÜR OPERASYONLARIN ASIL AMACI HEDEFİ EDEBİLİYORSA YOK ETMEK VEDE HAKİM TEPELERDE KONTROL NOKTASI KURMAKTIR ARTIK KARŞIMIZDA OLANLARI DEVLET İÇİNDEKİ KURUMLAR ÇOK İYİ BİLİYOR BU KAÇINILMAZDI OLACAK ARTIK BU İŞİN ÇÖZÜMÜ İYİ BİR ASKERİ KUŞATMA VEDE İYİ BİR LOJİSTİK POLİTİKA
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
![]() Atatürkün bir sözü var "diplomaside son çare savaştır" diye biz bu son çareyide aştık artık savaşmaktan başka çare kalmadı artık ılımlı yaklaşamayız
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|