AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 12-19-2013, 10:17   #11
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
Isikveren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayin arkadasim sussan ne olur..
Zaten yeterince kimse konusuyor...
Birakta konusma yetkisi olanlar konussun
Konuyu basa almak istemiyorum
ama bizler insanlarin kalblerinden geçirdiklerini bilemeyiz, niyetlerini bilemeyiz
Hayir zannetiginde ser vardir ser zannetiginde hayir vardir...

Kusura bakmayi klavyem alman usulü oldugu için bazi harfleri tam olarak yapamiyorum...
Sizdemi dinler arası diyalog felsefesini savunup kiliselerde namaz kılıyorsunuz? avrupadasınız ya o bakımdan. Papa türkiyeye almanyadan hakaret etmişti değilmi fakat bizden kimse almanyadaki müslümanları suçlamadı

Konuyu başa alsanız,gülenin doğumuna kadar geri gitseniz gülenin hristiyan dünyası için ne kadar faydalı biri olduğu gerçeği değişmez. Bizim islam bildiğimiz dinle sizin gülenden öğrendiği din farklıdır ;)

Başka arkadaşlarda başa almak istedi fakat sorduğumuz sorulara cevap verebilen biri çıkmadı. Sizede sorabilirim isterseniz

Konu Ekinoks tarafından (12-19-2013 Saat 11:37 ) değiştirilmiştir..
Ekinoks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2013, 10:46   #12
Kullanıcı Adı
Fihi Ma-Fih
@epivates
Ibrahim abi sakin dusunmekte ve olanları yorumsuz izlemekte fayda var bence.
Bu olanlarin asıl hedeflerinin erdogansiz bir turkiye yada kanadı kırılmış Erdoğan lı bir Türkiye istedikleri aşikar. Nüfus etmek istedikleri zaman ise Cumhurbaşkanlığı secimleri diye düşünüyorum.
Fihi Ma-Fih isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2013, 11:16   #13
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Dinlerarası diyalog nedir?
Dinlerarası diyalog, Papalığın II. Vatikan Konsili’nin 4. oturumunda kabul edilen, “Nostra Aetate” diye maruf Konsil metninde aktarılan ve 28 Ekim 1965′te Papa VI. Paul’un onayıyla ilan edilen, “Papalığın 3. bin yıl hedefi olarak açıkladığı Asya’nın hristiyanlaştırılması projesi’nin bir yöntemidir. Papalığın “çağdaş hristiyanlaştırma ve misyonerlik usulü” dür.
( Kaynak; John W. O’Malley, “Reform, Historical Conciousness And Vatikan li’s Aggiornamento, Theological studies, 1971 xxx11/4; M. Raukanen, The catholic Doctrin of Non-Christian Religions According to the Second Vatikan Council, New york 1992, 35; The Second Vatikan Council, Nostra Aetate, 1-4)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bir kaç gün önce cübbeli denen şahıs gülen için ve forumumuzdan bazı arkadaşlarda cübbeli için '' ehli sünnettir'' demişti oysaki web adreslerinde gülenin papa ziyareti için

''İSLAM’IN ŞEREFİ AYAKLAR ALTINA ALINMAK İSTENDİ''
Bu buluşmada “İslam’ı temsil ediyoruz” diyerek çevrilen tiyatroda “İslam’ın izzet ve şerefi” ayaklar altına alınmaya çalışıldı.'' (Kaynak ihvanlar.net) cübbeli yapılanmasının offical sitesi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Katolik müslüman dostluğu manşetleri (kaynak hristiyangazete)

Avusturalyadaki üniversitenin gülen için kürsü açtığı haberi

Buda Kur-an Ayeti

"Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dostlar edinmeyin. Onların bazısı, bazısının dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır. Muhakkak ki Allah o zalimleri hidayete, doğru yola iletmez." (Mâide Sûresi, 5:51)

Cübbelinin ehli sünnet dediği adnan oktarın gülene hitaben verdiği cevap.

CEMAAT DENESİN VE GÜCÜ OLMADIĞINI GÖRSÜN

Zaman gazetesi yazarı Mehmet Kamış'ın "AKP'ye oy vermeyeceğiz" mesajı taşıyan yazısını yorumlayan Oktar, Gülen Cemaat için "denesin gücünün olmadığını görsün" derken; AKP'nin Cemaat'in desteği olmaksızın da yüzde 50 oy alacağını savundu. Zaman gazetesine sert eleştiriler yönelten Oktar "Biz zamanında dünyanın parasını verdik. Biz ne bilelim bu çizgiye geleceklerini." dedi.

Gülenin Erbakana hitap ettiği gazete manşetleri

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bazı arkadaşlar hep aynı şeyi tekrarlıyorsun başka bildiğin bir şey yokmu diyorlar hele bunlara bir cevap versinler sonrasında diğerlerini sormak kolay

Konu Ekinoks tarafından (12-19-2013 Saat 11:19 ) değiştirilmiştir..
Alt 12-19-2013, 11:22   #14
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
Fihi Ma-Fih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@epivates
Ibrahim abi sakin dusunmekte ve olanları yorumsuz izlemekte fayda var bence.
Bu olanlarin asıl hedeflerinin erdogansiz bir turkiye yada kanadı kırılmış Erdoğan lı bir Türkiye istedikleri aşikar. Nüfus etmek istedikleri zaman ise Cumhurbaşkanlığı secimleri diye düşünüyorum.

Bu işin artık geri dönüşü yok. Çıban patladı irin akıyor antibiyotik fayda etmiyor. Kudurmuş gibi davrananları bizde sopamızla bekliyoruz.
Alt 12-19-2013, 13:08   #15
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nur Cemaati'nden olan ve o cemaati destekleyenlerin çoğunun partisi AK Parti'dir. AK Parti'yle aynı dünya görüşüne ve aynı anlayışa sahip olan Nur Cemaati'nin ve Nur Cemaati'nin mensuplarının siyasi parti kurmalarına gerek yoktur. Zaten farzedelim ki Nur Cemaati, bir siyasi parti kurarsa da o siyasi partinin adının AK Parti 2 olması uygun olur. Çünkü AK Parti, dindar ağırlıklı merkez sağ bir siyasi parti olarak dindarların temsilini yapmaktadır ve dolayısıyla Nur Cemaati'nin mensuplarının ve sempatizanlarının da temsilini yapmaktadır.
Nur cemaati demedim GÜLEN CEMAATİ dedim...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2013, 15:42   #16
Kullanıcı Adı
Ekinoks
Alıntı:
EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ellerin dert görmesin. Ayrıca gülencilerin fişlemelerinin olduğu belgelerde gülen yapılanması olarak geçiyor. Gülen yapılanması daha doğru.

Konu Ekinoks tarafından (12-19-2013 Saat 16:56 ) değiştirilmiştir..
Alt 12-19-2013, 18:48   #17
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Biliyorum.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2013, 20:25   #18
Kullanıcı Adı
literaphil
zamanın da bu forumdaN banlanmamızın sebebide budur, konuyla alakalı gerçekleri söylemek...
şimdi bize ne düştü;
biz demiştik...
biz Ak Gençler her daim sn. Başbakanımızla beraberiz, arkasındayız...
vesselam...

--UNNAMED--
literaphil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2013, 20:30   #19
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
literaphil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zamanın da bu forumda banlanmamızın sebebide budur, konuyla alakalı gerçekleri söylemek...
şimdi bize ne düştü;
biz demiştik...
biz Ak Gençler her daim sn. Başbakanımızla beraberiz, arkasındayız...
vesselam...

--UNNAMED--
Hüdaverdi, arada bir foruma gelip yorumlarda bulunuyor unnamed. Kimsenin kimseyi dışladığı yok. Arada tartışmalar yaşanmış olabilir. Forumun belli kuralları vardır ve hepimiz o kurallara uymakla mükellefiz. AK Parti Forum, bizim olduğu kadar sizin de forumunuzdur. İstediğiniz gibi gelip, kurallar dâhilinde istediğiniz gibi yorumlarda bulunabilirsiniz.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-19-2013, 21:10   #20
Kullanıcı Adı
akses
Alıntı:
Aynen başlıkta ki gibi gidin partinizi kurun bizden uzak durun...
Ekleme yapayım : Kene gibi yapışmayın halkın gözbebeği Ak Partimize. Siyasetin sorumluluğunu yüklenin, zahmetine katlanın. Çalışın bakalım halk size ne kadar itibar ediyor görelim. Büyük ustayı emrinize sokamadınız. Sokamayacaksınız da.

akses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)