![]() |
#31 |
![]() BEN DAHA ÖNCEDEN DE HER ZAMAN SÖYLÜYORDUM.YİNE TEKRAR EDECEĞİM..
BU MEMLEKETTE MÜSLÜMANLARLA MÜNAFIKLAR BİRBİRİNE KARIŞTI.BUNUN İÇİN NEREDEYSE SALİH MÜSLÜMAN KALMADI.İFTİRA YALAN DOLAN ŞANTAJ İŞLERİNİ HEP MÜNAFIKLAR YAPAR. Fitneyi uyandırana lanet olsun.Temiz ve namuslu insanlara iftira edenleri Allah kahretsin.Biz her zaman ezilen, sömürülen masum insanlardan yanayız.Ancak kim suçluysa onun cezası karşılıksız kalmamalıdır... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Bu operasyonlar oldu diye cemati suçlayan akparti sempatizanıyla
Konu daha mahkeme aşamasında iken kesin yargı sonucu gibi konuşan cemaat sempatizanlarinin arasinda hicbir fark yoktur. Yahu bi sakin olun ne hızlı kanınız akıyor. Ortalık bilgi ve fitnelik konusunda allakbullak. Görelim mevlam neyler neylerse guzel eyler. Her şer de bir hayır her Hayır da bir şer çıkabilir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
Ben kalkıp birine ana avrat küfredeyim sonrada '' beni yanlış anladınız ben onun anasına sövmedim başka bir şey anlatmak istedim siz anlamadınız.'' diyeyim olurmu kabul edermi gülenciler? asla! kimse kabul etmez değilmi? gülenin yıllardır kendi bağlılarını bu şekilde uyutup haberi bağlıları aracılığı ile değiştirip ortalığa yayıyor. charles manson gibi hiç bir işe elini sürmemiştir,hiç bir eyleme katılmamıştır her işi bağlılarına yaptırmıştır. ona buna haber göndererek ne yapması gerektiğini söyleyerek akıl verip kendisi tüm eylemlerin dışında kalmıştır. Benim, ailemin yada müslümanlar adına gidip papayla görüşemesi doğrumu? İslam dini son din iken, Ellah c.c. katında diğer dinlere mensup insanlar kafirken, gidip kafirlerle diyalog kurmak ne demek? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
Asıl sakin olması gereken iktidar Haram yemediysen bu panik niye Onlarca şube müdürünü görevden al Operasyona yeni savlılar ata Zekeriye ÖZ'ü pasifleştir Şimdi 3 savcı var İkisini hükümet atadı operasyondan sonra İkisinin oyu ile karar alınmaya yetiyor Öz'ü pasifleştirdiler İstanbul Emniyet Müdürü görevden alındı Bu ne telaş Bakan yolsuzluk rüşvet alamaz mı? Buna rağmen sanki AYETMİŞ gibi rantçıları korumaya devam mı? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Başlığa katılıyorum. Gidip bir parti kurun o partide ne isterseniz yapın.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
İnsan aklı zekası ile değil de işkembesi ile konuştu mu böyle oluyor Balyozculardan farkınız kalmamış Onlar da cemaat diyordu Düz Zekeriya ÖZ'ü kahraman savcı ilan ediyordunuz Şimdi ise tu kaka ![]() Allah büyük Hırsız rüşvetçi rantçılar için tek kelime yok ama Gülen için maşallah Bu olay aslında bir bakıma hayırlı oldu AK Partizanlar ile ülkesini seven yetim hakkı yemeyen namuslu insanların ayrışmasını sağladı |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
Hırsız rüşvetçi ve rantçılar için mahkeme ne karar verirse bizimde görüşümüz o yöndedir. İŞkembesinden konuşan sizin liderinizdir ve onun aklı kıt taşeronları. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() Hükümet devlet içinde ki NURCULARIN peşine düşmek yerine devlet içinde ki rantçıların rüşvetçilerin yanı başında ki haramzadelerin peşine düşebilseydi zaten mesele olmazdı
Yazık Hem ARINÇ'a yazık oluyor hem Başbakan'a Etrafında ki haramileri kollayacağım derken halk nezdinde ki itibarını da beş paralık edecek Bugün yine 14 şube müdürü görevden alındı Rüşvetçiler rantçılar derin bir nefes alsın Erdoğan onlara kol kanat olmaya devam ediyor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
Türkiyede yaşayan hiç bir müslüman Said-i Nursi k.s hazretlerine saygısızlık etmez. Kendinizi nimetten sayıp Nur cemaatine yamamayın. Nur cemaati başka, gülen yapılanması başkadır ikisi aynı şey değil. Rantçılar değil vatikan sevdalıları temizleniyor ;) Konu Ekinoks tarafından (12-20-2013 Saat 13:12 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|