|
![]() |
#1 |
![]() @fetö
ak parti'yi cezalandırayım derken kendine ve ülkeye zarar verirsin.. ben bu gülen örgütünün okullarında ve desrhanelerinde senelerce okumuş birisiyim.. anasınıfında dahi bunların okuluna gittim.. ama şuan bu örgütün israil'in taşeronu olduğunu , ahtopot gibi devlet kurumlarını ele geçirdiğini ve de nihai amacının türkiye'yi ele geçmek olduğunu görüyorum... eğer 17 aralık darbesi başarılı olsaydı, fethullah gülen, humeyni gibi türkiye'nin başına geçecekti.. fethullah gülen denen kuklanın çakma halife ama gerçek bir diktatör olarak başımıza geçip türkiye'yi abd'ne ve israil'e peşkeş çekmesine gönlün razı olur mu.. hala bu risk devam ediyor... paralel yapının amacı: montaj kasetlerle ak parti yi yıpratıp yerel seçimlerde yüzde 35 in altına düşürmek.. sonra da kendi güdümünde bir chp-mhp koalisyon hükümeti kurdurmak... şimdi de bazı siyasetçilerin montajlanmış seks görüntülerini yayınlayacaklarmış.. birkaç gündür muta fitnesi diye haber yapıyorrlar zaten.. ben 2011 seçimlerinde oy kullanmadım. ama bu seçimde ak parti ye oy vericem.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|