AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-16-2014, 23:47   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Erdoğan'dan Müfterilere Sert Tepki: Adli Tıp Raporunu Nerenize Koyacaksınız?!
"Adli Tıp raporunu nerenize koyacaksınız!"



Başbakan Erdoğan, Kabataş görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra ilk kez konuştu.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şişhane-Haliç Metro Geçiş Köprüsü-Yenikapı Metro Hattı açılış töreninde Kabataş görüntüleri ile ilgili medyaya yüklendi. Başbakan, "Attığınız manşetler doğru değil. Sizler Adli Tıp raporlarını nerenize koyacaksınız?! Bu raporu ne yapacaksınız?" dedi.

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

DÜNYANIN EN ZOR METRO İNŞAATININ GERÇEKLEŞTİĞİ HAT OLDU

Artık Taksim-Yenikapı sadece 7.5 dakika. Taksim'den Kadıköy 24,5 dakika. Taksim'den Kartal artık 69,5 dakika. Bugün yaptığımız ve açacağımız hat 3,5 kilometre ve 3 istasyondan oluşuyor. Bu hat dünyanın en zor metro inşaatının gerçekleştiği hat oldu.Tarihi eserlere zarar vermeden bu hattı inşaa ettik.

Tarihi dokuyu ve tarihi eserleri de rotaya çıkardık. Bu açılış 4,5 yıl önce açılacaktı ama bu hassasiyetimiz nedeniyle gecikmeli açıldı. 10. Yıl Marşı'nda demir ağlarla ördük diyor ya bu CHP mi örmüş. Gazi Mustafa Kemal'den sonra bizimle başladı.

AÇILIŞTAN SONRA İLK KEZ KULLANDIM

Açılıştan sonra ilk kez Marmaray'ı bugün kullandım. Gördüğünüz gibi kısa sürede Üsküdar'dan bindik Yenikapı'ya ulaştık. İstanbul'da yaşayıp Marmaray'a binmemiş metro hatlarında yolculuk etmemiş vatandaşlarımız var. Japonya'da Malezya'da Marmaray'ı konuştuk. Dünya Marmaray'ı konuşuyor.

Haliç üzerindeki geçişi tespit etmek İstanbul'u Haliç'ten seyretmek için İstanbullu kardeşlerimin tecrübe etmesini istiyorum.

Avrupa'dan orada işçi olarak çalışan kardeşlerimiz geldiğinde bize farklı ortamları anlattılar. Bize oradaki yolları metroları, hızlı trenleri anlattılar. Gidip gelirlerdi büyüklerimiz bize çikolata getiridi. Bize defterler, kalemler getirirlerdi. Onlar bile yoktu. Benim milletim sadece iç geçirdi. 1994'te İstanbul'da iş başına geldiğimizde içimizde burukluk vardı. Onun için çalıştık.

Biz 11 yılda 17 bin kilometre bölünmüş yol yaptık. Farkımız bu. Batı'nın hızlı trenleri mi var bizde de var. Kısa zaman içersinde Eskişehir-İstanbul etabını da tamamlıyoruz. Ankara- Konya hızlı tren çalışıyor. Şimdi Ankara- Sivas hazırlanıyor.

TARİH SIFIR, COĞRAFYA SIFIR, DİN KÜLTÜRÜ SIFIR

Gelişmiş ülkelerde ne varsa ülkemizi milletimizi o haklarla buluşturuyoruz. Onlardan cesur adımlar atıyoruz. Köklü reformlar yapıyoruz. CHP'nin genel müdürü, uluslararası gazeteye Türkiye düşmanı operasyoncu gazeteye röportaj vermiş, 'Türkiye, kurulduğu tarihten 1071'den bu yana yüzünü medeniyete çevirmiştir' demiş. Türkiye 1071'de mi kuruldu. Bizi Ortadoğu ülkesi haline getirmeye çalışıyor diyor. Bunun neresini düzelteceksin? CHP genel müdürünün seviyesi bu. CHP'nin başında 1071'i Türkiye'nin kurulduğu tarih sanan bir müdür var. Tarih bilgisi sıfır, coğrafa sıfır, din kültürü ve ahlak bilgisi sıfır siyaset bilgisi zaten sıfır. Bizim insanımızı yıllar boyunca kara trenlere mahkum ettiler. CHP iş yapmaz iş yapılmasına da izin vermez. Tüm bu istasyonlarda katlı otoparklar yapacağız. Meclis'te dün ne olmuş CHP'liler ret vermiş. Bunların evet vereceğini mi zannediyordun. Nerede hayırlı iş var bunlar onun karşısındadır. Bunların cibiliyetinde bu var. Aynı bunlar. Bunlar akşam farklı sabah farklı konuşur.

17 ARALIK'IN BOROZANLARI RAHATSIZ OLDU

Paralel yapıyı gördünüz. Üçüncü havalimanı için adım atmadılar mı? Dün 17 Aralık dalgası ile alakalı kararlar çıktı birileri rahatsız oldu. Kimler rahatsız oldu. Paralel yapının borozanları rahatsız oldu. Her şey senaryoydu. Bu senaryonun aktör ve aktiristleri vardı. Bunlar da onun borozanları dalkavuklarıydı. bunların içinde AK Parti'nin kapatılmasına kadar ileriye gidenler vardı.

KABATAŞ'TAKİ GÖRÜNTÜLER

Sokak hareketleri başlattılar. Başörtülüleri saldırılarda bulundular. Kabataş'ta yavrusu ile beraber kızımıza yapılan saldırı ile alakalı onun üzerinde oynamaya başladılar. O günden bugüne sesleri çıkmayanlar şimdi öyle değil, böyle diyerek yalanlamaya çalışıyorlar. Yazık, yazık. Bunun altında da boğulacaksınız. Attığınız manşetler de doğru değil. Sizler Adli Tıp raporlarını nerenize koyacaksınız. Bu raporu ne yapacaksınız. Bunların hayatı yalan üzerine inşa edilmiştir.

Aradan 8 ay geçti. Şimdi kendilerine göre yeni senaryolar hazırlıyorlar. O hanımefendi ve çocuğu ile yeni hazırlık içine girdiler. Her şey açık ve net ortada. Yutturamazsınız. O zaman savcının tespitleri, Adli Tıp raporu ortada bunu tersine çevirmeye çalışıyorsunuz. Tarih, yalan yanlış senaryonun yanında yer alan medyayı da affetmeyecek.

Olanları görüyorsunuz elinde bira şişesi ile başörtülü kızlarımıza saldıranlarla malum paralel yapı beraber hareket ediyor. Dün en zor zamanlarda başörtüsüne tefarruattı diyordu. Bu milletin hangi manevi değeri varsa onu istismar etmenin mücadelesini veriyorlar. Biz bu figüranlara asla geçit vermeyeceğiz. Bu ülke büyümeye devam edecek.

KAVGA GÜRÜLTÜ ÇIKTI

Dün gece sabaha kadar HSYK ile ilgili yasa Meclis'te kavga gürültü devam etti. CHP'den 5-10 kişi var. MHP'den de öyle. Ama kadromuz bütünü ile orada. Ve Meclis'ten kanunu çıkardılar. Sabaha kadar.
Peygamberimizi Miraç'tan indirip kamyona bindirecek kadar ahlaksız bunlar. Gezi olayları sırasında Kadıköy'de 'Zulüm 1453'te' yazdılar dediler. Bunlar bu. Ankara'da bayrağımızı ateşe verdiler.

BU OYUNA GELMEYİN

Bunlar da iyi niyet falan yok. Cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir. Bu şekilde kandırdılar, bu oyuna daha önce geldik ama bundan sonra asla. Günden beş kez alnı secdeye gelenlerin bunlarla işi olmaz. Cenneti cehennemi hatta Azrail’i ekranlarda tasvirleştirenlerle benim halkımın işi olmaz. Bu paralel yapı CHP, MHP ve gezicilerle bir araya geldi. Sakın bu oyuna gelmeyin.

BİZİ BURAYA MEDYA GETİRMEDİ

11 yıldır biz hizmet üretiyoruz, onlar sadece gerilim üretiyor ama biz bu tuzağa düşmeyeceğiz. Medyada istedikleri iftirayı atsınlar, istedikleri yalanları söylesinler. Bizi buraya medya getirmedi, millet getirdi. Kurdukları tüm tuzaklar bozulacak. Kurdukları tuzaklara kendileri düşecekler. 30 Mart bu tuzağın bozulacağı zaman olacak.

Kaynak


Habertürk 15.02.2014

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-17-2014, 15:18   #2
Kullanıcı Adı
CaglarSert
Standart
Şu raporu koydugumuz yere:

http://www.bianet.org/bianet/insan-h...e-sonucu-oldu7

RTE döneminde bir dolu adli tıp raporu üretildi, bazen de tam tersi işkence görenlere sağlam denildi.
Şerefli insanlar, işkence raporunu yazsalar bile RTE diktası altındaki yargı görmezden geldi.

Şimdi adam çıkmış raporu nereye koyacaksınız diyor... Yalanı ortaya çıktı, video var demişti, montajlatamadı, çevir kazı yanmasın...
CaglarSert isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım