AK Gençliğin Buluşma Noktası

Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 10-24-2014, 22:03   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Talking Süzüklerin Efendisi - Çatı Kardeşliği'nin Sonu (Dalkavuk ve Koltuk Değneği)
Kılıçdaroğlu'ndan MHP'ye: Siz koltuk değneğisiniz!



Son süreçte HDP ile paralel çizgide ilerleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında MHP'ye sert sözlerle yüklendi. Kılıçdaroğlu, "AKP ne zaman sıkışsa koltuk değneği her zaman hazırdır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi. MHP'ye ağır ifadelerle yüklenen Kılıçdaroğlu 'çatı ittifakı'nı çökertecek ithamlarda bulundu.

'BAHÇELİ ve MHP KOLTUK DEĞNEĞİ'

Kılıçdaroğlu, önce desteklediği Meclis'te ise hayır diyerek reddettiği tezkere konusunda, "Sayın Devlet Bahçeli bizim önerimize karşı çıkmış. Acaba kendisinin onay verdiği tezkereye bilerek mi onay verdi. Neden biliyor musunuz? Bu ülkeye yabancı asker postalının gelmesine CHP olarak karşıyız. Biz hiçbir zaman buna evet demedik ama Bahçeli sen evet dedin. Farkında mısın, biz Suriye’nin toprak bütünlüğünü hep savunduk. Tampon bölgeye hayır dedik. Uçuşa yasak bilgeye karşı çıktık. Sen bunlara evet dedin" ifadelerini kullandı.

Sözlerinin dozunu artıran Kılıçdaroğlu, "AKP ne zaman sıkışsa koltuk değneği her zaman hazırdır. Biliyorsunuz ben de biliyorum." diyerek MHP'ye ağır bir ithamda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Şimdi diyecekler ki biz ona PKK için evet dedik. Geçin onları. PKK için yabancı askere ihtiyaç mı var? Bizim milliyetçiliğimizden, ulusalcılığımızdan şüphemiz yok." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun bu ağır söylemlerine MHP kanadından ne cevap geleceği merak konusu oldu.


Kaynak

Yeni Akit 14.10.2014

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-24-2014, 22:05   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na fena bozuldu: Dalkavukluk Yapıyorsun



CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun YPG ile ilgili sözleri MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kızdırdı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki adresinden gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Hükümetin ve CHP'nin Kobani konusundaki tutumunu çok sert sözlerle eleştiren Bahçeli, Türkiye'nin içinin oyulmaya çalışıldığını öne sürdü. İşte Bahçeli'nin o sözleri:

"Bölücü terörün kuyruğuna giren, hain emelleri omuzunda gezdiren sağından soluna kadar geniş bir kuşak Türkiye’nin içini oymakla uğraşıyor. İhanet gişesi dolup taşıyor, vizyondaki vatan ve millet düşmanlığı rekorlar kırıyor, çözülme filmine akıl almaz bir ilgi gösteriliyor. Birisi peşmergeye koridor açıyor ve PKK’yı silahlandırıyor, diğeri YPG’yi övüyor ve küresel çevrelere dalkavukluk yapıyor. Olamaz dediğimiz şeyler oluyor, ‘o kadar uzun boylu değil’ dediğimiz ne varsa sahneye çıkıyor.
"



BAHÇELİ'YE KOLTUK DEĞNEĞİSİN DEMİŞTİ

14 Ekim'deki grup toplantısında Kılıçdaroğlu tezkere konusunda hükümetle aynı kararda olan MHP liderini eleştirmiş ve şunları demişti:

"Sayın Devlet Bahçeli bizim önerimize karşı çıkmış. Acaba kendisinin onay verdiği tezkereye bilerek mi onay verdi. Neden biliyor musunuz? Bu ülkeye yabancı asker postalının gelmesine CHP olarak karşıyız. Biz hiçbir zaman buna evet demedik ama Bahçeli sen evet dedin. Farkın da mısın? Biz Suriye’nin toprak bütünlüğünü hep savunduk. Tampon bölgeye hayır dedik. Uçuşa yasak bilgeye karşı çıktık. Sen bunlara evet dedin…

AKP ne zaman sıkışsa koltuk değneği her zaman hazırdır. Biliyorsunuz ben de biliyorum. Şimdi diyecekler ki biz ona PKK için evet dedik. Geçin onları. PKK için yabancı askere ihtiyaç mı var. Bizim milliyetçiliğimizden, ulusalcılığımızdan şüphemiz yok."


Kaynak

Haber 7 24.10.2014
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-24-2014, 22:12   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Oscarlık bir film: Süzüklerin Efendisi - Çatı Kardeşliği'nin Sonu (Dalkavuk ve Koltuk Değneği). Bu filmde Süzüklerin birbirlerinden nasıl ayrıştıklarını, Çatı Kardeşliği'nin nasıl bozulduğunu bütün çıplaklığıyla göreceksiniz. Mendillerinizi şimdiden hazırlayın; çünkü Süzüklerin içler acısı hâlleri sizleri gözyaşlarına boğacak.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
çatı kardeşliği, çatı kardeşliği'nin sonu, chp, chp absürtlükleri, cumhuriyet halk partisi, devlet bahçeli, etro kemal, kemal kılıçdaroğlu, mhp, mhp vesaireleri, milliyetçihareketpartisi, süzüklerin efendisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım