AK Gençliğin Buluşma Noktası
Teknoloji Teknolojiyle ilgili tüm yenilikler burada paylaşılıyor.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-15-2015, 11:07   #1
Kullanıcı Adı
dilokullari
Standart iPhone Taksitli Telefonlar


En son zamanların büyük pazarının oluşumunda büyük faktör olan mobil telefonlarında bir çok alım alternatiflerini oluşturulmuştu. Bu seçeneklere son yılda pürüzler geldikçe, engellemelerin açıklıklarına karşı bir çok seçeneklerde yaratılmıştır. Akıllı telefonlarının ay ay ödemeli satışlarında pazarlamacılar yarattıkları alternatiflerle büyük olanakların ayriyetten kendi satışlarına çok büyük katkılar sağlamışlardır. Tabii ilk olarak birden çok pazarlamacılara yol göstermiş olan bu ay ay ödeme akıllı cihaz satışlarında birden fazla büyük kurumlarda faydalanmışlardır.

En küçük kuruluşlarda büyük kuruluşlara kadar kullanılan bu alternatifli satışlarla taksitli telefon satışlarında engellere karşın birden fazla kullanıcı faydalanarak talep ettikleri mobil cihazların sahipleri olabilmişlerdir. Akıllı cihazlarda çok fazla seçenekler varken en yeni çıkan mobil telefonlar karşısında kendilerini durduramayan akıllı telefon deneyimi yaşayanları en yeni çıkan ürünlerin sahibi olabilmek için, yaratılan bu seçenekli taksitli telefon satışlarından yararlanarak farklı ürün satışları sebebiyle sahib olabilmişlerdir. Öyle ki bu akıllı cihazların kullanımı oldukça zevkli ve eğlenceli kullanımlarının en can alıcı sebepleri olduğu görülmektedir. Her geçen gün yenilenen teknoloji sayesinde yeni çıkan mobil telefonların kullanımlarında birden çok değişiklikler yaratılarak yaşamı daha kolaylaştırak özellikleri sayesinde yaşamın birçok alanında daha zevkli ve alternatifli olmaya başlamıştır. Nitelikleri her geçen gün değişen bu mobil telefonlarda yeni ilave edilen nitelikleri göz kamaştırıcılığı karşısında kullanıcıların kendilerini almamak için alıkoyamamalarını mobil telefonları kullanınca daha sağlam anlaşılmakta. Bu mobil cihazlara sahip olmak için ilk olarak tercih edilen mobil hat firmaları olabildiğince tesirli etken olmuşken kullanıcılara yarattıkları fırsatlar 24 ay ve 36 ay kadar olabilmesi daha da çok alımlı bir hal söz konusu olduğundan ay ay ödemeli akllı cihaz kullanıcılarının ilk seçenekleri olmayı başarabilmişlerdir. Birden çok yerde de bu yazıda bahsedilmesine dair oldukça seçenekler arasında mobil hat şirketleri bu bahisde olabildiğince yer edip, satışlarda yükselmeler oluşmasını sağlamışlardır. Zamanımız yaşamında bir saniye dahil artık mobil cihazlar olmadan kullanmayanlar için iyi bir durum olmuştur. Mobil hat şirketleri üstüne üstelik bu ara ara ödemeli satışların yanında sundukları bir çok alternatifli konuşma zamanı, sms ve mobil internet şeklinde belirtikleri muayyen kriterlerle birden çok müşterinin tercih etme gerekçelerine avantaj sunmuşlardır.

Her geçen günümüz teknolojosi tarafından taksitli telefon pazarlamalarına dair birden fazla seçenekli satışlar varken, üstüne üstelik birde her yeni eklenen özellik daha alımlı olabildikçe talep edilen ürün sahibi olmak artık çok kolay. Mobil hat firmaları tarafından sağlanan taksitli alışverişler sayesinde her daim bir yeni cihaz sahibi olmamak imkansız gibi bir durum söz konusu artık. Bu cihazları kullanmamak için hiçbir neden kalmadığı gibi yaşanılan teknoloji zamanına ayak uydurmak mecburi bir durum söz konusu almıştır.

 

dilokullari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog Pendik Oto Ekspertiz çarşamba pasta