DEVLETIN SÜTÜNÜ İÇTİLER DİYE KENDİLERİNİ ASLAN ZANNEDEN HIZBULVAHŞET
Benim adım Ali Ekber KAYA üstünü çizdiğiniz Ali Haydar KAYA'nın oğluyum...
Babamla ilgili yazilan herşey gerçek dışıdır. Karalamadir,iftiradir. Bu konu gün yüzüne cikana kadarda peşini birakmayacam bu işin. Ama şunu herkes iyi bilsin ki. Mazlumun öç alma günü zalimin zulüm ettiği günden daha korkunç olacaktır. Eğer erkekseniz içinizde iman varsa eğer ALLAH korkusu varsa içinizde bu iftiralarinizi kanitlarsiniz. ama kanitlayamiyorsaniz ben size her kim varsa bu oyunun arkasinda hesabini sormasini gerek bu dünyada gerek ahirette sormasini bilirim. Bildiğim tek birşey var ayak tirnaklarinizdan saç diplerinize kadar babamdan ve onun isminden Ali Haydar KAYA'dan,it gibi korkuyorsunuz. Oyunlariniz dün bozulduğu gibi yarinda bozulacak. Asıl hizbullah lüblandadir. Siz kendisine hizbullah diyen eli kanli hizbulkıyamlar vallahi hesap vereceksiniz. Birgün geç birgün erken vereceksiniz. Devletin gücü belinizdeyken vur denileni vurup kır denileni kırıyordunuz. Şimdi istenmeyen çocuk haline geldiniz. Önce devleti sonrada kendi içinizdekileri karalayip kendi kirli komplolarinizi başkalarina màl ediyorsunuz. Ama iyi biliniz ki beyazinda siyahinda belli olacağı gün çok yakındır. Siz kendine hizbullah adini veren vahşet topluluğu önce yetim bırakıp sonra yetimin hakkini arayan birer iyilik melekleri saniyorsunuz kendinizi. Lakin birdaha iyi biliniz ki melekliğiniz şeytanlikla kısıtlıdır.. Yazacak çok şey var fakat içimdeki nefreti ne yazarak ben anlatabilirim nede okuyarak siz anlayabilirsiniz..
Konu ali ekber kaya tarafından (01-12-2016 Saat 03:51 ) değiştirilmiştir..
Sebep: HAKİKAT...
|