AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07-29-2016, 17:25   #8
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Turkcell'den cep telefonuma bir mesaj geldi. Gelen o mesajda 15 Temmuz şehidlerimiz için ay sonuna kadar yani 31 Temmuz 2016 tarihi saat: 23.59.59'a kadar 15 Temmuz yazılıp 1507'ye gönderilecek her bir mesaj karşılığında 5 TL'lik bağışta bulunulduğunda Turkcell de 5 TL katkıda bulunacakmış.

Diğer operatörler buna benzer bir kampanya düzenliyorlar mı bilmiyorum ama Turkcell sağ olsun duyarlılık gösteriyor. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında da cep telefonlarına bedelsiz olarak acil iletişim paketi adıyla internet yüklemişti.

Arkadaşlar yüklenelim mesajlara. Bugün, yarın ve pazar günü Turkcell hatlı cep telefonlarımızdan 15 Temmuz yazıp 1507'ye göndereceğimiz her bir mesaj karşılığında bizlerden 5 TL çıkacak olmasına karşın 15 Temmuz gazilerimize ve 15 Temmuz şehidlerimizin yakınlarına 10 TL destekte bulunmuş olacağız.

Durmak yok gazilerimize ve şehidlerimizin yakınlarına desteğe devam.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
15 temmuz, 15 temmuz 2016, 15 temmuz gazileri, 15 temmuz şehidleri, 1507, dayanışma kampanyası, destek kampanyası, devlet, din, halkbank, millet, müslüman türk milleti, sms, t.c. başbakanlık, turkcell, türk milleti, türk telekom, türkiye, vakıflar bankası, vatan, vodafone, ziraat bankası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi