AK Gençliğin Buluşma Noktası
Vatan Vatanımız ile ilgili bütün konuları burada paylaşıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-07-2018, 21:13   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Atalarımızın Yolunda Yürüdüğünüzü Tüm Dünyaya Gösterdiniz
Genelkurmay Başkanı Akar: Atalarımızın yolunda yürüdüğünüzü tüm dünyaya gösterdiniz



Genelkurmay Başkanı Akar'ın dün gerçekleştirdiği Kilis ve Hatay ziyaretlerinde 4'üncü Komando Tugay Komutanlığı personeline hitaben yaptığı konuşmanın görüntüleri paylaşıldı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar dün Kilis ve Hatay bölgelerinde Zeytin Dalı Harekâtı'nda görevli birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu.



Akar, Türk milleti ihtiyaç duyduğunda Türk askerinin "güçlüyüz, cesuruz, komandoyuz" düsturuyla daima göreve hazır olduğunu, bayrağın mavi göklerde özgürce dalgalanması için iman dolu göğsünü her zaman siper ettiğini söyledi.



"Yiğitlikleriniz asil milletimizin sevgi ve güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmamıştır"

Türk askerinin yurt içinde ve sınır ötesindeki kahramanca mücadelesini "ölürsek şehid, kalırsak gazi" anlayışıyla bugün de sürdürdüğünü ifade eden Akar şunları belirtti:



"Hudutlarımızda ve bölgemizde güvenlik ve istikrarı sağlamak, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hâle getirmek ve dost ve kardeş bölge halkını teröristlerin zulmünden kurtarmak maksadıyla 20 Ocak 2018 tarihinde başlattığımız Zeytin Dalı Harekâtı sizlerin de kahramanlık ve fedakârlığı ile başarılı bir şekilde devam etmektedir. Bu harekâtın başarıyla yürütülmesinde en büyük pay; gözlerini kırpmadan hayatlarını feda eden aziz şehidlerimiz, kahraman gazilerimiz ve düğüne gider gibi harekât alanına giden siz değerli silah arkadaşlarıma aittir. Sizlerin 'en büyük takdir güvenilmek, en büyük başarı bu güvene layık olmaktır' düsturunu daima canlı tutan yiğitlikleriniz asil milletimizin sevgi ve güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmamıştır."



"Atalarımızın yolunda yürüdüğünüzü tüm dünyaya gösterdiniz"

Vatanı ve milleti koruma azminin bugün Zeytin Dalı Harekâtı'nda bir kez daha vücut bulduğunu vurgulayan Akar "Sizler burada sadece askeri değil aynı zamanda yüksek ahlâki değerlerinize dayalı asil davranışlarınızla tarihimize yaraşır insani bir başarıyı da kazandınız. Harekât sırasında bazen yaşlı bir teyzeye, bazen yaşlı bir amcaya destek olurken, bazen de masum bir çocuğu sırtınızda taşırken görüldünüz. Bu davranışlarınızla, yedi iklim üç kıtaya barışı, adaleti ve huzuru götürmüş atalarımızın yolunda yürüdüğünüzü, onlara layık olduğunuzu tüm dünyaya bir kez daha gösterdiniz" değerlendirmesinde bulundu.



"Türk milletine yönelik her türlü tehdit 'komando ölmez, vatan bölünmez' kararlılığı içinde yok edilecek"

Akar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatanın bütünlüğüne, devletin bekasına ve Türk milletinin huzur ile güvenliğine yönelecek her türlü tehdidin, gücünü asil Türk halkının sevgi ve güveninden alan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin fedakâr evlatları tarafından 'komando ölmez, vatan bölünmez' kararlılığı içinde yok edileceğini söyledi.



Askerlerin şanlı Türk tarihinden aldığı güç, asil milletin sevgisi, güveni ve duasıyla her görevden alnının akıyla çıkacağına inancının tam olduğunu belirten Akar "Bu vesileyle, özellikle dün aramızdan ayrılan kahraman silah arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm şehidlerimize Allah'tan rahmet, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bundan sonraki görevlerinizde hepinize başarılar diliyor, hepinizin tek tek alnından öpüyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun" dedi.



Orgeneral Akar, karargâhın bahçesine zeytin fidanı dikti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kilis ve Hatay bölgelerinde gerçekleştirdiği denetimler sırasında bir askeri karargâhın bahçesine zeytin fidanı dikti.

Orgeneral Akar, denetimlerde bulunduğu bir birlikte ise karargâhın bahçesine zeytin fidanı dikerek suladı.

Kaynak

TRT Haber 03.03.2018

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-07-2018, 21:24   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Ezelden ebede giden bu yolda bizim kutsal bir dâvâmız var: İ'lâ-yı kelimetullah davası. Bu kutlu yolumuzda atalarımız gibi İslam'la ve Türklük'le yani dinimizle ve kültürümüzle yürümeye devam edeceğiz inşaallah. Dinimiz mübarektir, kültürümüz çok değerlidir. Bizler de gelecek nesillerimiz de tıpkı atalarımızın yaptığı gibi dinimize ve kültürümüze sımsıkı bağlı olarak kutsal davamız uğrunda mücadelemizi ilelebet sürdüreceğiz inşaallah. Gazamız mübarek olsun, Allah yardımcımız olsun.

Konu Cihannur tarafından (03-27-2018 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
atalar, atalarımız, atalarımızın, atalarımızın yolunda, dava, devlet, din, dünyaya, ecdad, ecdadımız, ecdadımızın, ecdadımızın yolunda, genelkurmay başkanı, gösterdik, gösterdiniz, hulusi akar, i'la-i kelimetullah, islam, millet, tüm dünyaya, türk askeri, türk milleti, türkiye, türklük, vatan, yürüdüğümüzü, yürüdüğünüzü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım