AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-26-2018, 18:08   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Şenol Güneş'in Hastane Raporu Ona Atılan İftiraları Çürüttü!
Şenol Güneş'in hastane raporu ortaya çıktı!



Olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş maçında yaşananların ardından Şenol Güneş ile ilgili Fenerbahçe cephesinden yapılan 'tiyatrocu' iddialarını hastane raporları çürüttü.

Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberinde Şenol Güneş'in raporunun detaylarına yer verildi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in tribünden atılan cisimle kafasının yarılması ile başlayan ve sonrasındaki gelişmelerle tırmanan olaylarda tecrübeli teknik adamın bir şeyinin olmadığı ve numara yaptığı iddia edilmişti.

F.Bahçe cephesinden başkan Aziz Yıldırım, Güneş için "Tiyatro yapıyor" ifadelerini kullanmış ve Beşiktaş'ın hocasının adı 'tiyatrocu'ya çıkmıştı.

Gelinen son noktada yaşanan olayların ardından Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Şenol Güneş'e ait doktor raporları ortaya çıktı.

Tansiyonu 19'a Yükseldi

Raporlarda yer alan ibareler tecrübeli teknik adamın yaşadıklarını doğrularken, özellikle kafası kanamadığı için yarık olmadığı yönündeki iddialar da çürüdü.

Öyle ki raporlarda Şenol Güneş'in kafasının saçlı derisinde yaralanmaya rastlandığı yazarken Güneş'in sahayı terk etmesinin en büyük nedenlerden biri olarak da tansiyonunun aniden yükselmesi de yer aldı.

İlk olarak 19'a çıkan Güneş'in tansiyonunun gece boyunca 17.4'te olduğu raporlarda görülürken, hastanın kendisini huzursuz ve sıkıntılı hissettiği, bu nedenle Güneş'e tansiyon düşürücü ve rahatlatıcı ilaçlar verilerek takip edildiği yazıldı.

Retina'da Yırtık

Taburcu olduktan sonra gözünde de ağrı ve kanama meydana gelen Güneş, soluğu bir göz hastanesinde aldı. Tetkiklerde deneyimli hocanın sol göz üst temporal retinada yırtık tespit edildi.





Kaynak

Haber 7 23.05.2018

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-30-2018, 17:28   #2
Kullanıcı Adı
akpforum
Standart
bjk liyim çakmak silahla atılsa ne olabilir

içine bomba konsa ne olabilir
alt tarafı çakkkmakkk dimi
akpforum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-30-2018, 23:01   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
Alıntı:
akpforum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bjk liyim çakmak silahla atılsa ne olabilir

içine bomba konsa ne olabilir
alt tarafı çakkkmakkk dimi
İsyanımız şuna ki herkesin gözünün içine baka baka Beşiktaş'ın ve milyonlarca Beşiktaşlı'nın hakkını yediler. Hukuken Beşiktaş'ın hükmen 0-3 kazandığı maçı ve hukuken geçtiği turu Beşiktaş'tan çalıp Fenerbahçe'ye verdiler. Bize yaptıkları büyük haksızlıkla Türk futbolunu ve futbolumuzda adaleti öldürdüler! Hakkımızı yiyenleri milyonlarca Beşiktaşlı olarak asla affetmiyoruz ve onlardan asla razı değiliz! Âhımız ve vebalimiz hem Türkiye Futbol Federasyonu'nun hem de Fenerbahçe'nin üzerinedir! Yüce Allah'tan duam odur ki Türkiye Futbol Federasyonu'nu da Fenerbahçe'yi de iflah etmesin!

Hâlimize yine de şükürler olsun. Hazret-i Ali "Bin defa mazlum olsan da bir defa zalim olma" buyurmuş. Zulme uğramayı hiç istemezdik fakat Beşiktaş ve Beşiktaşlılar olarak zulme uğrayıp mazlum olduk ama zalim olmadık Allah'a şükürler olsun. Ben hâlimize razıyım. Zalim olup zulmeden olmaktansa zulme uğrayıp mazlum olmayı tercih ederim, tercih ederiz. Bize bu zulmü yapanları Allah'a havale ettik; onlara Allah da kendi vicdanları da hesaplarını sorsun.

Konu Cihannur tarafından (05-30-2018 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
çürüttü, hastane raporu, iftiralar, iftiraları, ona atılan iftiralar, ona atılan iftiraları, şenol güneş, şenol güneş'e, şenol güneş'in


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog Pendik Oto Ekspertiz çarşamba pasta