![]() |
#51 |
![]() forumları ayakta tutan nedenlerden biride geyiktir. bu insanları birbirine daha çok bağlıyor ve arkadaşlık seviyesini artırıyor tabi aşırıya kaçtığında amaç değişiyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
![]() bence de aşırı derecede gereksiz konu başlıkları açılıyor ve bukonular konuşuluyor..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
![]() Anılarını paylaşmak isteyenler için bir bölüm açılabilir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() s.a
radyoyu dinleyemiyorum. internetim kisitli ama yine de cogu radyoyu, forum radyolarini da dinleyebiliyorum.. bazi sitelerde oldugu gibi acilir acilmaz ustten cikan bir kutucuk ile verebilir miyiz ?? ya da farkli bir yontem bilmiyorum teknik konulari ... tesekkurler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
![]() Alıntı:
Bence de bu çok güzel olurdu |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
![]() Alıntı:
Tamamdır. Tşk.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() YA YAŞADIĞIM Bİ DURUMDAN AKLIMA BİR ÖNERİ GELDİ..
FORUMDA 1 AY SÜREKLİ ONLINE OLMAYAN ÜYELERİMİZE "MERHABA" MESAJI ATALIM.. BEN BİR PROGRAM İNDİRMEK İÇİN BİR PC FORUMUNA ÜYE OLMUŞTUM,İNDİRDİKTEN SONRADA Bİ DAHA GİRMEDİM..AMA HER AY BANA MAİL ATIYORLAR: "FORUMA KATILMIYORSUN,SENİ ÇOK ÖZLEDİK,SEN OLMADAN EKSİĞİZ" GİBİ ŞEYLER YAZIYORLAR VE HEP FARKLI ÜYELER YOLLUYOR BU MAİLLERİ.. SANIRIM BİR EKİP KURMUŞLAR 5-10 KİŞİLİK,BUNLAR AKTİF OLMAYAN ÜYELERE BÖYLE DAVET MAİLLERİ YOLLUYOR.. BENDE ONLARIN EMEKLERİ ZİYAN OLMASIN DİYE,KIYAMIYORUM HER AY BİR KEZ FİLAN GİRİYORUM O SİTEYE.. GİRMİŞKEN ŞU KONU NEYMİŞ DİYE İLGİMİ ÇEKEN BİR BAŞLIK OLUYOR,BAYA TAKILIYORUM ![]() AYRICA BAZEN "1 AYDIR FORUMDA YOKSUN..SİFRENİMİ UNUTTUN?"DİYE BİR MAİL GELİYOR,O MAILDEKİ LİNKE TIKLAYINCA KULLANICI ADIM VE ŞİFREMİN YAZILI OLDUĞU OTOMATİK BİR MESAJ GELİYOR... BİZ DE AKFORUMUMUZDA BÖYLE BİR ÇALIŞMA YAPSAK AKTİF OLMAYAN ÜYELERİMİZİ KAZANABİLİR MİYİZ? DİYE AKLIMA Bİ DÜŞÜNCE GELDİ..YAZAYIM DEDİM.. BELKİ İŞE YARAR ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
![]() BİRDE VİDEO LAR İLE İLGİLİ BİŞEY GÖRDÜM,MESAJ PANELİNDE YOUTUBE İKONU OLAN Bİ SİSTEM KURMUŞLAR,ONA TIKLIYORSUNUZ,ORAYA KODUNU EKLEDİĞİNİZDE LİNK DEĞİLDE,VİDEO OLARAK AÇILIYOR SAYFADA GÖRÜNTÜ...belki buda işe yarayabilir diye düşündüm
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
![]() arkadaşlar siteye ne olmuş ya tanıyamaz oldum girerken siteye, ak partiye ait logosu kaldırıldı sanki bazı birşeyler kaldırılmış gibi geldi bana...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|