![]() |
#21 |
![]() ürünlerin içinde kullandıklarını zaten biliyordumda bu kadarı da fazla
|
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]() türkiye gıda sektöründe gerçektek
çok kötü bir yol izlemekte gerek sebze ve meyvelerin hormon oranlarının %90 larda olması gerek se kuru gıdaların çok farklı yöntemlerle yıllarca bekletilip iç piyasaya satışa sunulması ve gerek et türü yiyeceklerin domuz ,at,eşek,etlerini halis mülis dana eti diye yüttürülması sektörde bizi oldukça geride bırakmakla beraber ülke insanlarımıza büyük bir sağlık problemleri yaratmaktadır bir nevi gelecek nesillerimizde sakat doğumların artışıda meydana gelmektedir bu sorun sadece bizleri değil gelecek nesillerimizide tehtit etmekte |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() eğer mahsuru yoksa neden ayrım yapmadıgını öğrenebilirmiyim
dindar bir hayat yaşamıyorum bu yüzden dikkat etmem gereken daha önemli şeyleri yapmadan burada hassas olmak benim açımdan ayrıntı gibi ama dediğim gibi hassas olan vatandaşlarımız için bu helal ürün uygulaması olmalıydı bence aslında sorun tüketici hakkı bir nokta. yani istediğiniz zaman yediğiniz ürünlerde neler olduğunu sorgulaya bilmelisiniz.oteller meselesinede artık fazla takılmaya gerek yok çünkü turizm sektöründe dindar denilen vatandaşlarımızın gidebileceği otellerin sayısında büyük artış var oraları tercih ederseniz yediğiniz ürünleri gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Arkadaşlar varmıyız bundan sonra gönüllü gıda bilgilendirme işine başlayalım.Her türlü zararlı gıdaların bilgilerini öğrenip en yakın çevremizden başlayalım işe.Ve bu zincir büyüyp gitsin bu şekilde...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
burda paylaştığımız konulardan yola çıkarak yakın çevremizi bilgilendire biliriz ne dersiniz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() ben bunu zaten yıllardır yapıyorum ögrenciyken ellerimizde kagıtlarla çok dolaştık yine yaparım gel bu forumda bunun öncüsü olalım
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Tamam süper olur hatta.Serkan sen bize bu durum için yardımcı olabilirsin kardeşim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#29 |