AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dini Konular Dinimiz hakkında öğrenmek ve paylaşmak istediğiniz herşey.

Stil
Seçenekler

Alt 11-05-2007, 14:13   #21
Kullanıcı Adı
sumeyra_tonkal
Standart Dinimizde Helal ve Haram
ürünlerin içinde kullandıklarını zaten biliyordumda bu kadarı da fazla
Alt 11-05-2007, 14:18   #22
Kullanıcı Adı
serkan yücel
türkiye gıda sektöründe gerçektek
çok kötü bir yol izlemekte
gerek sebze ve meyvelerin hormon oranlarının %90 larda olması
gerek se kuru gıdaların çok farklı yöntemlerle yıllarca bekletilip iç piyasaya satışa sunulması
ve gerek et türü yiyeceklerin domuz ,at,eşek,etlerini halis mülis dana eti diye yüttürülması
sektörde bizi oldukça geride bırakmakla beraber ülke insanlarımıza büyük bir sağlık problemleri yaratmaktadır bir nevi gelecek nesillerimizde sakat doğumların artışıda meydana gelmektedir bu sorun sadece bizleri değil gelecek nesillerimizide tehtit etmekte
serkan yücel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2007, 14:20   #23
Kullanıcı Adı
erenon
eğer mahsuru yoksa neden ayrım yapmadıgını öğrenebilirmiyim

dindar bir hayat yaşamıyorum bu yüzden dikkat etmem gereken daha önemli şeyleri yapmadan burada hassas olmak benim açımdan ayrıntı gibi ama dediğim gibi hassas olan vatandaşlarımız için bu helal ürün uygulaması olmalıydı bence aslında sorun tüketici hakkı bir nokta. yani istediğiniz zaman yediğiniz ürünlerde neler olduğunu sorgulaya bilmelisiniz.oteller meselesinede artık fazla takılmaya gerek yok çünkü turizm sektöründe dindar denilen vatandaşlarımızın gidebileceği otellerin sayısında büyük artış var oraları tercih ederseniz yediğiniz ürünleri gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2007, 14:21   #24
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Arkadaşlar varmıyız bundan sonra gönüllü gıda bilgilendirme işine başlayalım.Her türlü zararlı gıdaların bilgilerini öğrenip en yakın çevremizden başlayalım işe.Ve bu zincir büyüyp gitsin bu şekilde...
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2007, 14:24   #25
Kullanıcı Adı
serkan yücel
Alıntı:
kelebek Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar varmıyız bundan sonra gönüllü gıda bilgilendirme işine başlayalım.Her türlü zararlı gıdaların bilgilerini öğrenip en yakın çevremizden başlayalım işe.Ve bu zincir büyüyp gitsin bu şekilde...
BEN VARIM kelebek hatta forumda sabit bir konu talep edebiliriz
burda paylaştığımız konulardan yola çıkarak yakın çevremizi bilgilendire biliriz ne dersiniz
Alt 11-05-2007, 14:26   #26
Kullanıcı Adı
sumeyra_tonkal
ben bunu zaten yıllardır yapıyorum ögrenciyken ellerimizde kagıtlarla çok dolaştık yine yaparım gel bu forumda bunun öncüsü olalım
Alt 11-05-2007, 14:27   #27
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Tamam süper olur hatta.Serkan sen bize bu durum için yardımcı olabilirsin kardeşim.
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2007, 14:28   #28
Kullanıcı Adı
sumeyra_tonkal
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
eğer mahsuru yoksa neden ayrım yapmadıgını öğrenebilirmiyim

dindar bir hayat yaşamıyorum bu yüzden dikkat etmem gereken daha önemli şeyleri yapmadan burada hassas olmak benim açımdan ayrıntı gibi ama dediğim gibi hassas olan vatandaşlarımız için bu helal ürün uygulaması olmalıydı bence aslında sorun tüketici hakkı bir nokta. yani istediğiniz zaman yediğiniz ürünlerde neler olduğunu sorgulaya bilmelisiniz.oteller meselesinede artık fazla takılmaya gerek yok çünkü turizm sektöründe dindar denilen vatandaşlarımızın gidebileceği otellerin sayısında büyük artış var oraları tercih ederseniz yediğiniz ürünleri gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
pardon yanlışlıkla yolladım
Alt 11-05-2007, 14:32   #29
Kullanıcı Adı
erenon
bende hedef gösterildim sandım :D
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-05-2007, 14:33   #30
Kullanıcı Adı
serkan yücel
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
bende hedef gösterildim sandım :D
:D :D :D

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)