![]() |
#211 | ||
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#212 |
![]() vALLAH ben Allahın kurallarına laf edilmesinden kendim yorum yapacam diye hiç memnun değilim...
sen memnunsan orasını bilmem.... |
|
![]() |
![]() |
#213 | |
![]() Alıntı:
SERZENİŞTE BULUNUYORLAR.HA DİYECEKSİN NEDEN BİZE SÖYLENMİYOR KİŞİNİN AĞZINDAN ONUDA OTURUP DÜŞÜNMEK LAZIM. |
||
![]() |
![]() |
#214 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#215 | |||||
![]() Alıntı:
|
||||||
![]() |
![]() |
#216 | |||||
![]() Alıntı:
![]() şaka bir yana yavuz arkadaş haklı gelsinler ne olacak, normal ahlak kurallarında tartışmaya çalışırız ,baktık olmuyor ...kervan yürüyor der tartışmayı keseriz. biz her fikre tahammül gösteren bir partiyiz. şiddet içermeyen her fikri dinlemeye açığız. |
||||||
![]() |
![]() |
#217 |
![]() evet asıl yönetim burdayken önce şu foruma sayfa görüntülenemiyor olayını çözmakla başlayalkım bence!!!! hala giremeyen arkadaşlarımız var mesela.Bu sorun en büyük sorun lütfen bunu çözün önce!!!
|
|
![]() |
![]() |
#218 |
![]() Sitede muhalefet olması güzel çünkü tartışmak zevkli ama kalkıpta küfürbaz adamla konuşulmaz...Bi ara BBP li bi arkadaş vardı çok iyi niyetli dürüst bi arkadaştı.Onunla burada ne kadar tartıştık ama kemalist ayaklarına yatanlar öyle davranmıyolar...Dolayısıyla bende küfür ediyorum ve site kirleniyo...
|
|
![]() |
#219 |
![]() ben açıkca soyleyeyim benim dinimi sevdiklerime hakaret içeren veya aşağılayan dalga geçen bir yorum yazan yabancı üye olursa azımı tutmam lafımıda sakınmam forumda ki arkadaşlarımız bilsinler laf soylemeye kalkan olursa cevabını veririm her zaman...
|
|
![]() |
![]() |
#220 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|