![]() |
#41 |
![]() Evet çok tatlı bende gördüğümde çok beğenmiştim
![]() Saol murat kardeşim ![]() |
|
![]() |
![]() |
#42 | |
![]() Alıntı:
![]() Ya ben hic kullanmadim boyle seyleri.Hep kendi resimlerimi koyuyorum. :D |
||
![]() |
#43 |
![]() Eee oda tercih işte
![]() ![]() zaten koymam doğru olmaz... |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
#45 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#46 | |||
![]() Alıntı:
Muazzamlik kim biz kim dedinde aslinda haklisin.Katildigim sohbetlerden birinde seker hocamiz sunlari dile getirdi. ''Hanginiz muazzam,hanginiz mukemmel,sahane?''herkes sustu cit cikmiyor.Dedi ki''ben mukemmel degilim,evet degilim''kalabaliktan sesler yukseliyor''aman hocam siz''. ''Hic birimiz mukemmel olup olmadigimiza karar veremeyiz.Buna karar verecek olani hepimiz biliyoruz ve bize verilen gorevleri en iyi sekilde yapmaya calisiyoruz.Takdiri Allah'a kalmis''dedi. ![]() |
||||
![]() |
#47 |
![]() Evet buna biz karar veremeyiz. Çok doğru demiş Murat kardeş.
Asrı Saadetteki Sahaberin yaşantılarını okuyunca insan utanç duyuyor yaşantısından ![]() Allah c.c. yardımcımız olsun hepimizin . Ben müsadeni rica ediyorum .Bu güzel faydalı hoş sohbetin için sana çok teşekkür ediyorum. Allah'a emanet ol kardeş. İnşaAllah görüşürüz yine. Selametle. |
|
![]() |
![]() |
#48 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
#49 |
![]() Benden açıklama istemişsiniz memnuniyetle açıklama yaparım.öncelikle şu sözünüze cevap vermek istiyorum.Demişsiniz ki ''ne yani ayakkabı giyerkende mi belli kurallar çerçevesinde giyecekler''
Evet öyle giyecekler çünkü insanlar her hal ve davranışlarında Rabbinin rızasına uygun davranmak zorundadır.Çünkü ALLAH (C.C) İSLAM Dini'ni indirmiştir ve İslam, akıl sahibi her insanı dünyada ve ahirette iyiliğe ve mutluluğa ulaştırmayı amaçlar.Bunun en kolay yolu Kur'an-ı Kerime bakmaktır. Çünkü Kur' an yememizden, içmemizden, giyinmemizden, evlenmemizden ve ticarete varıncaya kadar bir çok hususda uymamız gereken kuralları içerir. Topuklu ayakkabıya gelince;ne kadar ince olursa okadar ses çıkarır ve nur süresinin 31. ayetinin sonu bu konudan bahseder. ''GİZLEMEKTE OLDUKLARI ZİNETLERİ ANLAŞILSIN DİYE AYAKLARINI YERE VURMASINLAR.(Dikkatleri üzerine çekecek şekilde yürümesinler)EY MÜMİNLER! HEP BİRDEN ALLAH'A TEVBE EDİNİZ Kİ KURTULUŞA ERESİNİZ. Peygamber efendimiz zamanında kadınlar ayaklarına halhal takarlarmış.Ayette yasaklanan şeylerden biri de bu, bügün dışarda halhal İle gezemiyeceğimize göre ayağımızda ses çıkaran nedir? ayakkabı.Benim kastettiğim de buydu. Umarım anlatabilmişimdir. |
|
![]() |
#50 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|