AK Gençliğin Buluşma Noktası
Resim & Fotoğraflar Resim ve Fotoğraf paylaştığımız bölümümüz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 11-18-2007, 00:04   #41
Kullanıcı Adı
Ravza_Ruveyda
Standart TESETTUR GIYIM 2
Evet çok tatlı bende gördüğümde çok beğenmiştim
Saol murat kardeşim
Ravza_Ruveyda isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-18-2007, 00:07   #42
Kullanıcı Adı
AKMURAT
Alıntı:
Ravza_Ruveyda Nickli Üyeden Alıntı
Evet çok tatlı bende gördüğümde çok beğenmiştim
Saol murat kardeşim
Rica ederim
Ya ben hic kullanmadim boyle seyleri.Hep kendi resimlerimi koyuyorum. :D

Alt 11-18-2007, 00:13   #43
Kullanıcı Adı
Ravza_Ruveyda
Eee oda tercih işte . Bende forum sitelerine kendi resmimi koymayı sevmiyorum
zaten koymam doğru olmaz...
Alt 11-18-2007, 00:23   #44
Kullanıcı Adı
AKMURAT
Alıntı:
Himmm cok iyi ya muazzam bir insansiniz konusmalarinizdan anladigim kadariyla.Biz liseden mezun olurken yillik hazirlanmisti.Sinifimizda 3 tane tesetturlu bayan arkadasimiz vardi.Fotograf koyamadilar cok uzuldum Sirf kapali fotograf yasak diye yillarca saklayacaklari yilliga fotografsiz girdiler.Allah'in onlari en guzel mevkiilere getirmesi dilegiyle.Yani birseyi layigiyla yapmak cok guzel.

Alt 11-18-2007, 00:31   #45
Kullanıcı Adı
Ravza_Ruveyda
Alıntı:
AKMURAT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Himmm cok iyi ya muazzam bir insansiniz konusmalarinizdan anladigim kadariyla.Biz liseden mezun olurken yillik hazirlanmisti.Sinifimizda 3 tane tesetturlu bayan arkadasimiz vardi.Fotograf koyamadilar cok uzuldum Sirf kapali fotograf yasak diye yillarca saklayacaklari yilliga fotografsiz girdiler.Allah'in onlari en guzel mevkiilere getirmesi dilegiyle.Yani birseyi layigiyla yapmak cok guzel.
Murat kardeşim muazzam olmak kim biz kim. Sadece Allah'ın izni ile birşeyleri doğru yapmaya çalışıyoruz. İnşaAllah'da muvaffak olmayı nasip eder rabbim. Anlattığın olaydaki bayanları çok takdir ettim . Ne mutlu onlara . Allah c.c. onlardan razı olsun .Bizlere de dediğin gibi layıkı ile yapmayı nasip etsin inşaAllah .
Alt 11-18-2007, 00:38   #46
Kullanıcı Adı
AKMURAT
Alıntı:
Alıntı:
AKMURAT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Murat kardeşim muazzam olmak kim biz kim. Sadece Allah'ın izni ile birşeyleri doğru yapmaya çalışıyoruz. İnşaAllah'da muvaffak olmayı nasip eder rabbim. Anlattığın olaydaki bayanları çok takdir ettim . Ne mutlu onlara . Allah c.c. onlardan razı olsun .Bizlere de dediğin gibi layıkı ile yapmayı nasip etsin inşaAllah .
Amin.
Muazzamlik kim biz kim dedinde aslinda haklisin.Katildigim sohbetlerden birinde seker hocamiz sunlari dile getirdi.
''Hanginiz muazzam,hanginiz mukemmel,sahane?''herkes sustu cit cikmiyor.Dedi ki''ben mukemmel degilim,evet degilim''kalabaliktan sesler yukseliyor''aman hocam siz''.
''Hic birimiz mukemmel olup olmadigimiza karar veremeyiz.Buna karar verecek olani hepimiz biliyoruz ve bize verilen gorevleri en iyi sekilde yapmaya calisiyoruz.Takdiri Allah'a kalmis''dedi.

Alt 11-18-2007, 00:43   #47
Kullanıcı Adı
Ravza_Ruveyda
Evet buna biz karar veremeyiz. Çok doğru demiş Murat kardeş.
Asrı Saadetteki Sahaberin yaşantılarını okuyunca insan utanç duyuyor yaşantısından
Allah c.c. yardımcımız olsun hepimizin . Ben müsadeni rica ediyorum .Bu güzel faydalı hoş sohbetin için sana çok teşekkür ediyorum.
Allah'a emanet ol kardeş. İnşaAllah görüşürüz yine.
Selametle.
Alt 11-18-2007, 00:50   #48
Kullanıcı Adı
AKMURAT
Alıntı:
Evet buna biz karar veremeyiz. Çok doğru demiş Murat kardeş.
Asrı Saadetteki Sahaberin yaşantılarını okuyunca insan utanç duyuyor yaşantısından
Allah c.c. yardımcımız olsun hepimizin . Ben müsadeni rica ediyorum .Bu güzel faydalı hoş sohbetin için sana çok teşekkür ediyorum.
Allah'a emanet ol kardeş. İnşaAllah görüşürüz yine.
Selametle.
Rica ederim.Bende sana cok tesekkur ediyorum.Allah'a emanet ol gorusmek dilegiyle.

Alt 11-18-2007, 16:59   #49
Kullanıcı Adı
sumeyra_tonkal
Benden açıklama istemişsiniz memnuniyetle açıklama yaparım.öncelikle şu sözünüze cevap vermek istiyorum.Demişsiniz ki ''ne yani ayakkabı giyerkende mi belli kurallar çerçevesinde giyecekler''

Evet öyle giyecekler çünkü insanlar her hal ve davranışlarında Rabbinin rızasına uygun davranmak zorundadır.Çünkü ALLAH (C.C) İSLAM Dini'ni indirmiştir ve İslam, akıl sahibi her insanı dünyada ve ahirette iyiliğe ve mutluluğa ulaştırmayı amaçlar.Bunun en kolay yolu Kur'an-ı Kerime bakmaktır. Çünkü Kur' an yememizden, içmemizden, giyinmemizden, evlenmemizden ve ticarete varıncaya kadar bir çok hususda uymamız gereken kuralları içerir.

Topuklu ayakkabıya gelince;ne kadar ince olursa okadar ses çıkarır ve nur süresinin 31. ayetinin sonu bu konudan bahseder.
''GİZLEMEKTE OLDUKLARI ZİNETLERİ ANLAŞILSIN DİYE AYAKLARINI YERE VURMASINLAR.(Dikkatleri üzerine çekecek şekilde yürümesinler)EY MÜMİNLER! HEP BİRDEN ALLAH'A TEVBE EDİNİZ Kİ KURTULUŞA ERESİNİZ.
Peygamber efendimiz zamanında kadınlar ayaklarına halhal takarlarmış.Ayette yasaklanan şeylerden biri de bu, bügün dışarda halhal İle gezemiyeceğimize göre ayağımızda ses çıkaran nedir? ayakkabı.Benim kastettiğim de buydu.
Umarım anlatabilmişimdir.

Alt 11-18-2007, 17:08   #50
Kullanıcı Adı
AKMURAT
Alıntı:
sumeyra_tonkal Nickli Üyeden Alıntı
Benden açıklama istemişsiniz memnuniyetle açıklama yaparım.öncelikle şu sözünüze cevap vermek istiyorum.Demişsiniz ki ''ne yani ayakkabı giyerkende mi belli kurallar çerçevesinde giyecekler''

Evet öyle giyecekler çünkü insanlar her hal ve davranışlarında Rabbinin rızasına uygun davranmak zorundadır.Çünkü ALLAH (C.C) İSLAM Dini'ni indirmiştir ve İslam, akıl sahibi her insanı dünyada ve ahirette iyiliğe ve mutluluğa ulaştırmayı amaçlar.Bunun en kolay yolu Kur'an-ı Kerime bakmaktır. Çünkü Kur' an yememizden, içmemizden, giyinmemizden, evlenmemizden ve ticarete varıncaya kadar bir çok hususda uymamız gereken kuralları içerir.

Topuklu ayakkabıya gelince;ne kadar ince olursa okadar ses çıkarır ve nur süresinin 31. ayetinin sonu bu konudan bahseder.
''GİZLEMEKTE OLDUKLARI ZİNETLERİ ANLAŞILSIN DİYE AYAKLARINI YERE VURMASINLAR.(Dikkatleri üzerine çekecek şekilde yürümesinler)EY MÜMİNLER! HEP BİRDEN ALLAH'A TEVBE EDİNİZ Kİ KURTULUŞA ERESİNİZ.
Peygamber efendimiz zamanında kadınlar ayaklarına halhal takarlarmış.Ayette yasaklanan şeylerden biri de bu, bügün dışarda halhal İle gezemiyeceğimize göre ayağımızda ses çıkaran nedir? ayakkabı.Benim kastettiğim de buydu.
Umarım anlatabilmişimdir.

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)