![]() |
#1 |
![]() SUS-u-YORUM
Sana; kır çiçeklerini anlatacağım hani dört yapraklı yoncayı ararken umarsızca ezdiğin! Sana; meleklerden bahsedeceğim,seni hiç yalnız bırakmayan. Sana; şükürden söz edeceğim ‘elhamdülillahin’ sırrından. Sana; taşlardan bahsedeceğim, bir taşın gücünü gör ve inancı anla diye. Sana; yokluğu anlatacağım, varlığı anlamanın en kısa yolu diye. Sana;bir resim çizeceğim,mutluluğun resmi olmasa da hüznü öğrenebilirsin belki! Sana; beni anlatamam onu sen keşvetmelisin! Sana;bir oyun öğreteceğim sırf ara sıra kaybetmeyi bil diye.. Sana;dua etmekten bahsedeceğim,sohbetin en güzeli o diye.. Sana; ateşten söz edeceğim, gerçekleri unutma diye! Sana; cennetten bahsedeceğim,neyi isteyeceğini bil diye. Sana; rahmeti anlatacağım ne olursa olsun umudunu yitirme diye! Sana; sabrı öğreteceğim,en büyük erdem diye. Sana;aşkı öğretmeye çalışacağım,bazı şeylerin kesinlikle öğretilemeyeceğini anla diye.. Sana; gurbetten bahsedeceğim yüreğimdeki gurbetten… Ama şimdi değil! Şimdi SUS-u-YORUM! Çünkü sükutu öğrenmeni istiyorum… Siyah İST GERÇEK HAYAT.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |