Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
[color=orange]
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
siyasal islamın baş mimarı, saidi nursinin devamıdır fetullah gülen ve eleştirilecek o kadar çok yönü var ki....
|
[b]Cehaletiniz kendinizi ele veriyor.Bediüzzaman Said Nursiyi ve Muhterem Hocaefendi hakkında ne biliyorsunuz?Kaç kitap okudunuz?Yoksa bazı gazetelerden mi aldınız bu yalanları.Said Nursi siyasal İslamın baş mimarı imiş size sadece gülerim ben.Said Nursi siyasetten hiç hoşlanmazlar.Sadece imansızlıkla mücadele etmiştir.Tabi Kurtuluş Savaşına da destek olmuştur.Fethullah Gülen ise dünyaya hizmet etmiş nadir insanlardandır.Ha bu arada ben Nurcu,"Fethullahçı"da değilim ama objektif bakabiliyorum.Bu arada eleştiremiyormuşuz bir sürü insanı eleştirin siz bizim yerimize eleştirin ki gerçekleri söyleme fırsatını bulalım biz.Yoksa siz herkesi şeriatçı ,laik yobaz ilan edeceksiniz
|
saidi nursi nin siyasal islam dalgasından gelmediğini idda etmek aslında onun hakkında hiçbirşey bilmemektir amaç bu nurcu örgütlenmeler ile devletin ele geçirilmesidir saidi nursi bu akımı başlatmıştır ve onun uzantısı gülenle sürmektedir ve işlerini o kadar ustalıkla yapıyorlar ki; kendilerini siyaset dışı gösterip tüm amaçlarıyla devleti ve tsk yi ele geçirme üzerine kuruyorlar.
ilk dönemde demokrat parti üzerine oynadı saidi nursi, sonra fetullah gülen özal ın anapı üzerine oyandı hatta bir ara ecevite yanaştı şimdide ak parti üzerine oyanamaya çalışıyorlar sonuçta bu beni rahatsız etmez ak partinin oy alması için biraz göz yummak bu harekete yerinde olabilir al -gülüm ver gülüm meselesi
murat kurt arkadaş unutma ayrıca tüm tarikat örgütlenmelerin siyasetle uzaktan yakından alakası vardır ,bu hangi şeyh derviş söylemiş ise büyük yalan söylemiştir
fetullah gülenin meşhur lafi her doğru her yerde söylenmez bunu müridleri sık sık tekrarlıyorlar bu bile nasil gizli amaçları var göstermeye yeter
|
Arkadaşım bol keseden nefret dağıtıyorsunuz bakıyorum. Sizin bildikleriniz de öyle görülüyor ki başkalarının ezberleri. Kendi düşüncelerinizden çok başkalarının ezberlerini pazarlamaya çalışıyorsunuz.
Bir kere şunu önce öğrenin; özel isim baş harfi büyük harfle yazılır.
Fettullah GÜLEN ne tarikat şeyhi ne de ortada sizin anlattığınız gibi bir tarikat var.
Sayın Fettullah GÜLEN ve onun öğrencileri tüm dünyada ve Türkiye'de göğsümüzü kabartan işler yapmaktadırlar. Azıcık ne yaptıklarını onlardan dinleyin onlardan araştırın. Çok fazla propoganda yüklenmişsiniz siz. Yada bu formada aynısını yapmaya çalışıyorsunuz. Amacınız nedir

??
Ülkücüler de faşist değildir. Aralarında bir çok çürük yumurta vardır aynı burda olduğu gibi.
Daha fazla uzatmanın alemi yok. Birlik olacağız bir olacağız. Bizi bölmeye, kutuplaştırmaya, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara inat.
AKP, CHP, DSP, v.s. ile, ülkücüsü ile, nurcusu ile, müslümanı, hiristiyanı, yahudisi ile en kuzeyinden en güneyine, en batısından en doğusuna. Vatan bizimdir hepsi de kardeşimizdir. Düşmanlık bize hiçbir şey kazandırmaz!