![]() |
#11 |
![]() kardes bana yine ekstrem örnek veriyorsun..ben o bahsettigin cemaatte belli bir dönem kaldim ve ben cok aykiri biriydim.
top sakalliydim, uzun sacliydim ve en önemlisi cok dik kafaliydim..ama buna ragmen ufak, tefek sorunlar disinda hci bir sorun yasamadim yasadigim sorunlarda kisiyle alakaliydi.. yani verdigin örnekler cogaltilabilir ama yok kadin sesi haram, yok kadin eli sikilmaz gibi saplantilar kesinlikle yoktu.. onun icin o ufak örneklerden yola cikarka genel hakkinda yargiya varmayalim lütfen..evet bazi kisiler olayin önemini abartiyor olabilir ama sayin gülenin kutsal bir konumu yoktur.. malatyada hristiyanlar öldürüldügünde en büyük muhalefeti ben yaptim ve bu yapilanin gaddarlik oldugunu, islamla uzaktan yakindan alakasi olmadigini dile getirdim.. bakin simdi buradan nereye varacagim..hani siz fethullah güleni islam devleti kuracak diye sucluyrosunuz ya birileri sayin gülenin diyalog görüsmeleri türkiyede hristiyanligi yayginlastiriyor diyor. simdi hangisi dogrdu bana bunu acabilir misin`? malatayada öldürülenlerin sorumlusu diyalog yapanlar olurken, onlarin islam devleti kurma cabasi biraz tezat düsmüyor mu ;) |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|