![]() |
#21 |
![]() Bu konuyu açam zihniyetler sayensinde, Milli Görüş kökenli kimse kalmayacak zaten ne partide ne forumda ... Ne dertleri var anlamıyorum, yok kaç tanesi milli görüş, kaç tanesi bilmem ne görüş ... Ocusu bucusumu var, kendi içinizde ayrılıklar ortaya koyarak nereye varacaksınız ?
Yazıklar Olsun ... VesseLam |
|
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#23 | |||
![]() Alıntı:
Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Konuştuğunuz konu fitne ve fesada mahal verecek ise, saygı duyulmaz. Bumudur şimdi aynı ağacın dalları olmak ? Nerede bizim birlik beraberliğimiz ?
Sözde herkes karde, herkes dava arkadaşı, özde kalplerde kin var sadece ! VesseLam |
|
![]() |
![]() |
#25 | ||||
![]() Alıntı:
ama niye milli görüşcüler tartışılınca rahatsızlık duyulur anlamadım |
|||||
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Yarayı kaşımanın ne gereği var muhterem ? Sen muhafazakar değilsen, o kafir ise, bu münafık ise zorla ona Müslüman mı deniliyor?
Herhalde aklı başında bir insan size muhafazakar dyiyecek kadar ahmak değildir ! Size burada muhafazarak diyen mi oldu yada %47 lik kesime ? Kim diyorsa bunları gidin onlara cevabınızı verin. Burada fitne fesat çıkarmayın ! VesseLam |
|
![]() |
![]() |
#27 |
![]() bu bi cevap değil
aksine soru |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() Alıntı:
burada milli görüşcüler ebir laf edilmiş mi edilmemiş mi önce ona bakılmalı ondan sonra kin olup olmadığına karar verilmeli başbakan 150 küsür milli görüşcüyü liste dışı bırakırkende kin mi kustu yoksa biz sadece bu partinin ne kadar merkeze nedakar ,milli görüşe yakın olduğunu tartışıyoruz katılırsınız yada katılmazsınız ama saygı duymalısınız. |
||
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Siz önce partinizin birlik ve beraberliğine sahip çıkın, tabiki parti umrunuzdaysa ... Tutturulmuş bir söz gidiyor , yok efendim Milli Görüşcüler diyorki Ak Parti Milli Görüşten oluşuyor ... Siz önce bu paranoyanızdan kurtulun. Kendinizi azınlık görüpte birşeyleri kanıtlamaya mı çalışıyorsuz ?
Bende oy vereyim şimdi %1 diye, belki gönlünüz rahat ederde, muhafazarakların azınlıkta olduğunu düşünüp kına yakarsınız ; ) VesseLam |
|
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
terbiyenizinde ne kadar olduğunu son cümlenizle gösterdiniz |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|