AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: son seçimlerde alınan %47 lik oy oranın içinde sizce milli görüşcü oy oranı yüzde kaç
%5 19 43.18%
%10 5 11.36%
%15 6 13.64%
%20 4 9.09%
%20 nin çok üzerinde 10 22.73%
Katılımcı sayısı: 44. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 12-11-2007, 19:42   #41
Kullanıcı Adı
erenon
Standart %47 lik oy dağılımında milli görüşün oranı.
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Ne o üzerinizemi alındınız muhterem, oysa ben gocunanlar alınsın diye yazmıştım, Muhafazakarlardan korkanlar, Allah diyenlerden tiksinenler için söylemiştim. Niyetimide biliyor Mevla, O'un adaletinede her zaman" Amenna ve Saddakna "

VesseLam

aklın sıra kandırıyorsun birilerini açık ol ,dobra dobra seni hedef alarak yazdım desene...neyse allah biliyor
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-11-2007, 19:43   #42
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
Ak Partinin 47 si o kadar kişinin diline dolandıki
say say bitmez yani..

bağımsızlarımı ararsın
ağarımı ararsın,mhp yimi arasın chp v ediğerleri
hatta fp bile 47 yi bölmeye çalışmazmı..

nerdeyse ak parti borçlu çıkacak.sanki hiç oy almamış gibi olacak.

BENDE ŞU İDDİAYI SÖYLÜYORUM.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN olmasa 47 değil % 5 alırdı ak parti. tek başına bi parti kursun,ekibinide seçsin ,bu kadar oy alır.

çok doğru erdoğan olmasa idi bu parti % 5 de zor bulurdu erdoğanın karizmasının bunda büyük etkisi oldu;birde büyükşehir başkanlığında iken yaptıkları işlerdeki elde edilen başarılar.
elbette ki öyle..

zaten İstanbulda tanındı..
bende ilk beyoğlunda resimlerini görmüştüm.
beyoğlu belediye başkan adayı olmuştu.ama kaybetmişti o zaman az bir oyla. heralde m.görüş e yakın olması onun seçimi kaybetmesine sebep olmuştu.
Cumhurbaşkanının atamasını yapan bir kişi,ilçede kaybediyor.olacak işmi.. ayağına bağ oluyorlarmış.açılmaya çalışan tomurcuk gibi imişki sonradan o bağlardan kurtulduda bu seviyelere geldi.
fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-11-2007, 19:44   #43
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Azizim yazdıklarım ortada, saptan - samandan korkacak insan değiliz Elhamdulillah. Sizde diyorsanız ben muhafazakarlardan korkuyorum, tiksiniyorum, aynen sözlerim sizin içinde geçerli ... Biz öyle tekil şahısları hedef almayı kendimize ar sayarız.

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-11-2007, 19:48   #44
Kullanıcı Adı
erenon
Alıntı:
Azizim yazdıklarım ortada, saptan - samandan korkacak insan değiliz Elhamdulillah. Sizde diyorsanız ben muhafazakarlardan korkuyorum, tiksiniyorum, aynen sözlerim sizin içinde geçerli ... Biz öyle tekil şahısları hedef almayı kendimize ar sayarız.

VesseLam
kardeşim korkmak kelimesi farklı tiksinmek kelimesi farklı sen şimdi allah için söyle benim muahafazakarlardan tiksiniyorum dediğimi bir yazımı gördün mü ? ama sen baştan beri tutturmuş gidiyorsun kafir di değildi sizin yüzünüzden insanlar biraz hani dine ısınacaksada ısınmaktan vazgeçiyor ;emin olun bunun vebali çok ağırdır biraz yumşak yazmayı tavsiye ederim;yada susmanızı.
Alt 12-11-2007, 19:50   #45
Kullanıcı Adı
erenon
Alıntı:
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Ak Partinin 47 si o kadar kişinin diline dolandıki
say say bitmez yani..

bağımsızlarımı ararsın
ağarımı ararsın,mhp yimi arasın chp v ediğerleri
hatta fp bile 47 yi bölmeye çalışmazmı..

nerdeyse ak parti borçlu çıkacak.sanki hiç oy almamış gibi olacak.

BENDE ŞU İDDİAYI SÖYLÜYORUM.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN olmasa 47 değil % 5 alırdı ak parti. tek başına bi parti kursun,ekibinide seçsin ,bu kadar oy alır.

çok doğru erdoğan olmasa idi bu parti % 5 de zor bulurdu erdoğanın karizmasının bunda büyük etkisi oldu;birde büyükşehir başkanlığında iken yaptıkları işlerdeki elde edilen başarılar.
elbette ki öyle..

zaten İstanbulda tanındı..
bende ilk beyoğlunda resimlerini görmüştüm.
beyoğlu belediye başkan adayı olmuştu.ama kaybetmişti o zaman az bir oyla. heralde m.görüş e yakın olması onun seçimi kaybetmesine sebep olmuştu.
Cumhurbaşkanının atamasını yapan bir kişi,ilçede kaybediyor.olacak işmi.. ayağına bağ oluyorlarmış.açılmaya çalışan tomurcuk gibi imişki sonradan o bağlardan kurtulduda bu seviyelere geldi.
çünkü değişti radikalizimden döndü
Alt 12-11-2007, 19:51   #46
Kullanıcı Adı
sumeyra_tonkal
DİNDANLARA O KADAR SALDIRILIYOR Kİ, YUMUŞAK USLUB MÜMKÜN DEĞİL

TABİ BENİM İÇİN GEÇERLİ

Alt 12-11-2007, 19:51   #47
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Madem tiksinmiyorsunuz, madem korkmuyorsunuz o zaman sözlerin muhatabı siz değilsiniz muhterem. Ben kimleri hedef aldığımı belirttim okuduysanız ...

Benim bu şekilde hedef aldığım insanlar dine ısınacak diye dindarlara yani benim kardeşlerime sövdürmem, kimseninde söverek dine ısındığı görülmemiştir.

VesseLam
Alt 12-11-2007, 19:54   #48
Kullanıcı Adı
erenon
Alıntı:
Madem tiksinmiyorsunuz, madem korkmuyorsunuz o zaman sözlerin muhatabı siz değilsiniz muhterem. Ben kimleri hedef aldığımı belirttim okuduysanız ...

Benim bu şekilde hedef aldığım insanlar dine ısınacak diye dindarlara yani benim kardeşlerime sövdürmem, kimseninde söverek dine ısındığı görülmemiştir.

VesseLam
sende okuduysan belirttim dinci kesimden tedirgi oluyorum;korkuyorum dedim...burada ki korkuda,endişede o kesime saldırmakla giderilmez

hz peygamber bile hakkında ayt inmiş ebu cehilin evine bile kaç defa gitti her halde kims ebu cehil gibi büyük kafir olamaz günümüzde o yüzden birilerine saldırmaktan ziyade anlatmayı deneyin ...zaten bu saldırıların sonucu din öcü gibi gösterilir hale geldi.
Alt 12-11-2007, 19:55   #49
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Aslında BAŞBAKANIMIZ radikal değildi,hemde hiç değildi.

oraya yabancı idi,rahatsızdı, kendini ifade edemiyordu,edecek bir zemini yoktu.

Onlar Başbakanımızı baskı altında tuttukları gibi toplumuda baskı altında tutuyorlardı.Dine düşman olanlara istemedikleri kadar malzeme verdikleri gibi,
imanı arayan,Allahı ve Kuranı tanımaya koşan,arayış içinde olanlarıda ürkütüyorlardı.ve dahi halada ürkütüyorlar.

toplumda bölücülüğe ortam hazırlıyorlardı.

BAŞBAKANIMIZ SIYRILDI ÇIKTI ONLARIN İÇİNDEN.
TABİ İÇLERİNDE HEPSİDE BÖYLE DİYEMEYİZ.DERSEK HAKSIZLIK ETMİŞ OLURUZ.
O ORTAM Bİ ŞEKİLDE OLUŞMUŞTU ONLARDA MECBUREN O ORTAMDA BULDULAR KENDİLERİNİ. DİĞERLERİDE İNŞALLAH DOĞRUYU BULURLAR.
BU SÖYLEMEYE ÇALIŞTIĞIM ŞEYLER İMANLA DİNLE ALAKALI KONULAR DEĞİL,SİYASİ KONULARDIR.SİYASİ VEYA SOSYOLOJİK DURUŞLARINDAN BAHSEDİYORUM.

fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-11-2007, 19:57   #50
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Bende karşımda " ben kafirim " diyen birini bulursam Ebu Cehil gibi Allah'a yemin olsun ki ne gerekirse yapacağım. Ama ne olduğu belli olmayan insanlara anlatacak hiçbir sözüm yok, Efendimizde münafıklık alameti olan insanlar ile muhatap olmamıştır.

VesseLam
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)