![]() |
#41 | |
![]() Alıntı:
aklın sıra kandırıyorsun birilerini açık ol ,dobra dobra seni hedef alarak yazdım desene...neyse allah biliyor |
||
![]() |
![]() |
#42 | ||
![]() Alıntı:
zaten İstanbulda tanındı.. bende ilk beyoğlunda resimlerini görmüştüm. beyoğlu belediye başkan adayı olmuştu.ama kaybetmişti o zaman az bir oyla. heralde m.görüş e yakın olması onun seçimi kaybetmesine sebep olmuştu. Cumhurbaşkanının atamasını yapan bir kişi,ilçede kaybediyor.olacak işmi.. ayağına bağ oluyorlarmış.açılmaya çalışan tomurcuk gibi imişki sonradan o bağlardan kurtulduda bu seviyelere geldi. |
|||
![]() |
![]() |
#43 |
![]() Azizim yazdıklarım ortada, saptan - samandan korkacak insan değiliz Elhamdulillah. Sizde diyorsanız ben muhafazakarlardan korkuyorum, tiksiniyorum, aynen sözlerim sizin içinde geçerli ... Biz öyle tekil şahısları hedef almayı kendimize ar sayarız.
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#45 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
#46 |
![]() DİNDANLARA O KADAR SALDIRILIYOR Kİ, YUMUŞAK USLUB MÜMKÜN DEĞİL
TABİ BENİM İÇİN GEÇERLİ |
|
![]() |
#47 |
![]() Madem tiksinmiyorsunuz, madem korkmuyorsunuz o zaman sözlerin muhatabı siz değilsiniz muhterem. Ben kimleri hedef aldığımı belirttim okuduysanız ...
Benim bu şekilde hedef aldığım insanlar dine ısınacak diye dindarlara yani benim kardeşlerime sövdürmem, kimseninde söverek dine ısındığı görülmemiştir. VesseLam |
|
![]() |
![]() |
#48 | |
![]() Alıntı:
hz peygamber bile hakkında ayt inmiş ebu cehilin evine bile kaç defa gitti her halde kims ebu cehil gibi büyük kafir olamaz günümüzde o yüzden birilerine saldırmaktan ziyade anlatmayı deneyin ...zaten bu saldırıların sonucu din öcü gibi gösterilir hale geldi. |
||
![]() |
![]() |
#49 |
![]() Aslında BAŞBAKANIMIZ radikal değildi,hemde hiç değildi.
oraya yabancı idi,rahatsızdı, kendini ifade edemiyordu,edecek bir zemini yoktu. Onlar Başbakanımızı baskı altında tuttukları gibi toplumuda baskı altında tutuyorlardı.Dine düşman olanlara istemedikleri kadar malzeme verdikleri gibi, imanı arayan,Allahı ve Kuranı tanımaya koşan,arayış içinde olanlarıda ürkütüyorlardı.ve dahi halada ürkütüyorlar. toplumda bölücülüğe ortam hazırlıyorlardı. BAŞBAKANIMIZ SIYRILDI ÇIKTI ONLARIN İÇİNDEN. TABİ İÇLERİNDE HEPSİDE BÖYLE DİYEMEYİZ.DERSEK HAKSIZLIK ETMİŞ OLURUZ. O ORTAM Bİ ŞEKİLDE OLUŞMUŞTU ONLARDA MECBUREN O ORTAMDA BULDULAR KENDİLERİNİ. DİĞERLERİDE İNŞALLAH DOĞRUYU BULURLAR. BU SÖYLEMEYE ÇALIŞTIĞIM ŞEYLER İMANLA DİNLE ALAKALI KONULAR DEĞİL,SİYASİ KONULARDIR.SİYASİ VEYA SOSYOLOJİK DURUŞLARINDAN BAHSEDİYORUM. |
|
![]() |
![]() |
#50 |
![]() Bende karşımda " ben kafirim " diyen birini bulursam Ebu Cehil gibi Allah'a yemin olsun ki ne gerekirse yapacağım. Ama ne olduğu belli olmayan insanlara anlatacak hiçbir sözüm yok, Efendimizde münafıklık alameti olan insanlar ile muhatap olmamıştır.
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|