AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: son seçimlerde alınan %47 lik oy oranın içinde sizce milli görüşcü oy oranı yüzde kaç
%5 19 43.18%
%10 5 11.36%
%15 6 13.64%
%20 4 9.09%
%20 nin çok üzerinde 10 22.73%
Katılımcı sayısı: 44. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 12-11-2007, 19:59   #51
Kullanıcı Adı
erenon
Standart %47 lik oy dağılımında milli görüşün oranı.
Alıntı:
fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
aslında radikal değildi
hemde hiç değildi.
oraya yabancı idi,rahatsızdı kendini ifade edemiyordu,edecek bir zemini yoktu.

onlar erdoğanı baskı altında tuttukları gibi toplumuda baskı altında tutuyorlardı.

toplumda bölücülüğe ortam hazırlıyorlardı.BAŞBAKANIMIZ SIYRILDI ÇIKTI ONLARIN İÇİNDEN.TABİ İÇLERİNDE HEPSİDE BÖYLE DİYEMEYİZ.DERSEK HAKSIZLIK ETMİŞ OLURUZ. O ORTAM Bİ ŞEKİLDE OLUŞMUŞTU ONLARDA MECBUREN O ORTAMDA BULDULAR KENDİLERİNİ. DİĞERLERİDE İNŞALLAH DOĞRUYU BULURLAR.
BU SÖYLEMEYE ÇALIŞTIĞIM ŞEYLER İMANLA DİNLE ALAKALI KONULAR DEĞİL,SİYASİ KONULARDIR.SİYASİ VEYA SOSYOLOJİK DURUŞLARINDAN BAHSEDİYORUM.

bakın erdoğanın geçirdiği süreç incelenirse orada zaman içinde merkeze kayma;erbakanın güdümünden çıkma vardır aslında evet hiç bir zaman radikal olmadı bu yönde haklısınız;hatta savaş ay ile bir röpörtajında içki içen arkadaşlarınında olduğunu ve onlarıda hoçgörü ile karşıladığını söylemişti ama sanırım refahın ve saadetin o radikal günlerinde biraz tabana uydu ama dediğiniz gibi hiç bir zaman radikal bir kişilik olmadı
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-11-2007, 20:00   #52
Kullanıcı Adı
erenon
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Bende karşımda " ben kafirim " diyen birini bulursam Ebu Cehil gibi Allah'a yemin olsun ki ne gerekirse yapacağım. Ama ne olduğu belli olmayan insanlara anlatacak hiçbir sözüm yok, Efendimizde münafıklık alameti olan insanlar ile muhatap olmamıştır.

VesseLam
iyi umarım dediğiniz gib yapıyorsunuzdı-ur bir ateist görünce şevaketle yaklaşıp dininiz anlatıyorsunuzdur.burada yazmak kolay gerçek hayat zor
Alt 12-11-2007, 20:01   #53
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Bende karşımda " ben kafirim " diyen birini bulursam Ebu Cehil gibi Allah'a yemin olsun ki ne gerekirse yapacağım. Ama ne olduğu belli olmayan insanlara anlatacak hiçbir sözüm yok, Efendimizde münafıklık alameti olan insanlar ile muhatap olmamıştır.

VesseLam
iyi umarım dediğiniz gib yapıyorsunuzdı-ur bir ateist görünce şevaketle yaklaşıp dininiz anlatıyorsunuzdur.burada yazmak kolay gerçek hayat zor
peki yapılmadığını nerden biliyosunuz
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-11-2007, 20:01   #54
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Ben Belçika'dayım muhterem, sınıfımda 21 tane kafir var. Ve hiçbir zaman kanlı bıçaklı olmuyoruz, beraber oturup beraber kalkıyoruz. Yani burada yazmıyorum, yaşıyorum .

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-11-2007, 20:02   #55
Kullanıcı Adı
erenon
Alıntı:
ammar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

VesseLam
peki yapılmadığını nerden biliyosunuz
yapılmıyor demedim burada arkadaşın tutumunu görünce tereddüte düştüm sadece
Alt 12-11-2007, 20:03   #56
Kullanıcı Adı
erenon
Alıntı:
Ben Belçika'dayım muhterem, sınıfımda 21 tane kafir var. Ve hiçbir zaman kanlı bıçaklı olmuyoruz, beraber oturup beraber kalkıyoruz. Yani burada yazmıyorum, yaşıyorum .

VesseLam
ozaman başka ülkelerin vatandaşlarına gösterdiğiniz saygıyı ,hoşgörüyü kendi ülkenizin insanlarınada gösterin bir daha ;yanlış anlamayalım bizde.
Alt 12-11-2007, 20:04   #57
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Sizde onlar gibi açık sözlü olup inancınızı ortaya koyun, bizde size karşı saygılı olalım. Müslüman müslümandır, laytı radikali olmaz.

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-11-2007, 20:06   #58
Kullanıcı Adı
mavera
konu nereden nereye kaymis..dostlar konuya yorum yapsak nasil olur..;)..
biraz daha saygi ,biraz daha az önyargi, biraz daha empati lütfen..;)

Alt 12-11-2007, 20:07   #59
Kullanıcı Adı
fütüvvet
evet erenon

Radikalizm denen bu illet heryerde-herkese rahatsızlık veriyor.

taban dediğimiz halkıda galeyana getiren,pohpohlayan,gürültü çıkarmalarını isteyen de içlerindeki lider konumundaki radikallerdi.
aralarındada bi sıkıntı vardı . Tayyip bey bu sıkıntıyı bağrında tuttu ama dışarı vermedi. vefasız olmayayım adına içlerinde kaldı bir süre.

Radikal olandan böyle bir görüntü alamayız "herkesi kucaklayan,sevgi ve kalpleri toplayan gönül insanı".
Radikal biri ya sağda yada solda radikaller arasına geçer.sağın en sivri yerinde ise , ve ordan geçiş yapacaksa başka sivri ve radikal bir yer arar.

fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-11-2007, 20:07   #60
Kullanıcı Adı
erenon
Alıntı:
Sizde onlar gibi açık sözlü olup inancınızı ortaya koyun, bizde size karşı saygılı olalım. Müslüman müslümandır, laytı radikali olmaz.

VesseLam

öyle bir oluyor ki nelerini gördük hiç şüpheniz olmasın sivasta 37 kişiyi diri diri yakanıda gördük;kutlu doğum haftasında ellerinde gül dağıtan güzel insanlarıda gördük ..hiç şüpheniz olmasın radikalıde -ılımlısıda var bence biraz araştırın
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)