![]() |
#51 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#52 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#53 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#54 |
![]() Ben Belçika'dayım muhterem, sınıfımda 21 tane kafir var. Ve hiçbir zaman kanlı bıçaklı olmuyoruz, beraber oturup beraber kalkıyoruz. Yani burada yazmıyorum, yaşıyorum .
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
#55 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
#56 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#57 |
![]() Sizde onlar gibi açık sözlü olup inancınızı ortaya koyun, bizde size karşı saygılı olalım. Müslüman müslümandır, laytı radikali olmaz.
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
#58 |
![]() konu nereden nereye kaymis..dostlar konuya yorum yapsak nasil olur..;)..
biraz daha saygi ,biraz daha az önyargi, biraz daha empati lütfen..;) |
|
![]() |
#59 |
![]() evet erenon
Radikalizm denen bu illet heryerde-herkese rahatsızlık veriyor. taban dediğimiz halkıda galeyana getiren,pohpohlayan,gürültü çıkarmalarını isteyen de içlerindeki lider konumundaki radikallerdi. aralarındada bi sıkıntı vardı . Tayyip bey bu sıkıntıyı bağrında tuttu ama dışarı vermedi. vefasız olmayayım adına içlerinde kaldı bir süre. Radikal olandan böyle bir görüntü alamayız "herkesi kucaklayan,sevgi ve kalpleri toplayan gönül insanı". Radikal biri ya sağda yada solda radikaller arasına geçer.sağın en sivri yerinde ise , ve ordan geçiş yapacaksa başka sivri ve radikal bir yer arar. |
|
![]() |
![]() |
#60 | |
![]() Alıntı:
öyle bir oluyor ki nelerini gördük hiç şüpheniz olmasın sivasta 37 kişiyi diri diri yakanıda gördük;kutlu doğum haftasında ellerinde gül dağıtan güzel insanlarıda gördük ..hiç şüpheniz olmasın radikalıde -ılımlısıda var bence biraz araştırın |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|