![]() |
#81 |
![]() erenon işin gücün ortalığı karıştırmak. Bu nasıl bir ankettir yahu. Bu forumda böyle bir anketin ne işi var. Ben böyle bir ankete saygı maygı gösteremem. Ben Milli Görüş kökenli bir insan değilim. Hayatımda MGV' lere girmedim. Yalnız bu forumda Milli Görüş cephesinden gelen birçok kardeşimiz var. Şimdi sana soruyorum erenon; böyle bir anketin yapılacak yorumlardan sonra, çok tehlkikeli ve gereksiz tartışmalar doğuaracağı hiç aklına gelmedi mi, burda kardeş gibi paylaşım yapan insanların birbirlerini kırabileceği hiç aklına gelmedi mi, yoksa bunların hepsi aklına geldide, amacın mı bu.
Şeriattan korktuğunu söylemişsin. Bu ne cahilliktir yahu. Şeriat dediğin islamın ta kendisidir. |
|
![]() |
#82 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
#83 |
![]() peki şimdi akpartinin %90 milli görüş çizgisinden geliyor desek mutlu olacaksan bunu deriz kardeşakparti için problem değil neticede iki kişiden birisi akpartili ve bu bir kişi akparti için kimdir nedir hangi görüş tabanından önemli değil.diğer akpartiye oy vermeyen kişiler içinde önemli değil ne oldukları. sonuçta Türkiyeye hizmet için var bu parti.ama sen mutlu olacaksan deriz ne olacak seni mi kıracaz.
|
|
![]() |
![]() |
#84 |
![]() benim bu konudan anladığım tek şey
''biz tartışmayı bilmiyoruz ve farklılıklarımıza; bize ters geliyorsa tahammül edemiyoruz'' |
|
![]() |
#85 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#86 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#87 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
#88 |
![]() doğru siz haklısınız kardeşim... yalnız ben düşündüklerimi size aktaramıyorum
|
|
![]() |
![]() |
#89 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#90 | ||
![]() Alıntı: