AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: son seçimlerde alınan %47 lik oy oranın içinde sizce milli görüşcü oy oranı yüzde kaç
%5 19 43.18%
%10 5 11.36%
%15 6 13.64%
%20 4 9.09%
%20 nin çok üzerinde 10 22.73%
Katılımcı sayısı: 44. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 12-12-2007, 18:53   #101
Kullanıcı Adı
mavera
Standart %47 lik oy dağılımında milli görüşün oranı.
arkladaslar haddimi asarak birsey sormak istiyorum neyin kavgasi yapiliyor burada daha dogrusu ne kanitlanmaya calisiliyor?
birde bir arkadasimiz ak parti icinde ateist görmek istemiyorum demis bence cok ici bos bir laf olmus..bir insan ateistte olsa türkiye cumhuriyeti vatandasidir ve oy verme hakki vardir, istedigi partiye oy verir, istedigi partiyi destekler..
madem kitle partisiyiz diyoruz, madem herkese hitap ediyoruz diyoruz o halde kisileri ateist, dindar, laik, cagdas diye ayirarak neden disliyoruz..
dikkatinizi cekerim ak partiye oy veren ateist ak partinin muhafazakar demokrat bir anlayisa sahip oldugunu göz önüne almistir..
simdi adama sen ateistsin ak partili olamazsin, sen icki iciyorsun ak partiye oy veremezsin, sen hristiyansin ak partiden uzak dur mu diyecegiz..
lütfen olayi bu kadar basite indirgemeyelim..hep ayrimciliktan yakiniyoruz, hep bizlere ayrimcilik yapildigindan dem vururuz neden ayni ayrimciligi kendimiz yapariz hic anlamam..
bir ateistin, bir hristiyanin, bir yahudinin ak partiyi desteklemesinden, oy vermesinden gocunmam aksine sevinirim demek ki o insanlar ak partiyi hayirli görüyorlarki oy veriyorlar o insanlara sirf görüsleri, inanislari, irklari nedeniyle oy verme demek cok anlamsiz olur..
o kisinin ateist olmasi ayri bir mevzudur bunu bilare konusabiliriz ama onun ateist olmasi ak partiye oy vermesine engel degildir!..

Alt 12-12-2007, 19:06   #102
Kullanıcı Adı
fütüvvet
ukalalık gerçekten başa beladır.. fazla sevilmezler..

en kolay şey hakaret etmektir. baktın olmuyor hakaret edersin..

sıka sıka acayip yorumlarda yetmiyorsa hamaseti seçersin..atarsın tutturduğunu zannedersin..

" Biliyorsan konuş ibret alsınlar, Bilmiyorsan sus adam sansınlar "
"senin anlamakta zorluk çektiğin şahıslar ile var ... ""

bu sözleri söyleyen kafa o kafa.gerçekten görüşçü kafası..

onlar bu ekibi yetiştirecek yüreğe ve samimiyete sahip değiller.. kelin ilacı olsa kendi kullanır.. 3 küsürlerde sürünen ler in neyi savunuluyor..
iktidarın en büyük hatalarından biri onların içinden gelmeleridir zaten.. o kara sayfalarıda olmasa kimse tutamaz.. 60 ı vurmuştu şimdiye kadar..

fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-12-2007, 19:11   #103
Kullanıcı Adı
ak_mavish
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
arkladaslar haddimi asarak birsey sormak istiyorum neyin kavgasi yapiliyor burada daha dogrusu ne kanitlanmaya calisiliyor?
birde bir arkadasimiz ak parti icinde ateist görmek istemiyorum demis bence cok ici bos bir laf olmus..bir insan ateistte olsa türkiye cumhuriyeti vatandasidir ve oy verme hakki vardir, istedigi partiye oy verir, istedigi partiyi destekler..
madem kitle partisiyiz diyoruz, madem herkese hitap ediyoruz diyoruz o halde kisileri ateist, dindar, laik, cagdas diye ayirarak neden disliyoruz..
dikkatinizi cekerim ak partiye oy veren ateist ak partinin muhafazakar demokrat bir anlayisa sahip oldugunu göz önüne almistir..
simdi adama sen ateistsin ak partili olamazsin, sen icki iciyorsun ak partiye oy veremezsin, sen hristiyansin ak partiden uzak dur mu diyecegiz..
lütfen olayi bu kadar basite indirgemeyelim..hep ayrimciliktan yakiniyoruz, hep bizlere ayrimcilik yapildigindan dem vururuz neden ayni ayrimciligi kendimiz yapariz hic anlamam..
bir ateistin, bir hristiyanin, bir yahudinin ak partiyi desteklemesinden, oy vermesinden gocunmam aksine sevinirim demek ki o insanlar ak partiyi hayirli görüyorlarki oy veriyorlar o insanlara sirf görüsleri, inanislari, irklari nedeniyle oy verme demek cok anlamsiz olur..
o kisinin ateist olmasi ayri bir mevzudur bunu bilare konusabiliriz ama onun ateist olmasi ak partiye oy vermesine engel degildir!..
katılıyorum..biz iyi niyetli davranırsak onları kazanabiliriz unutmayalım ki Allah hidayet nasip ederse bugünkü ateist yarının en hakiki müslümanlarından olabilir..biz de bunu demeye çalıştık ama yine suçlu olduk.. böyle konularda yorum yapmamam gerektiğini öğrendim.bu sondu.

Alt 12-12-2007, 19:12   #104
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Biz atasözlerimizden devam edelim, Hani derler ya, " Atasını inkar eden soysuz, Babasını inkar eden ... dir " diye, bu sözüde üstünüze alınmayın sakın, bu söz benim için. Ben ne soysuz olmaya , nede babasız olmaya niyetli değilim. O beğenmediğiniz kadrolardan yetişen ve O kafa dediklerinizdenim.

Siz ister içinize sindirir kabul edersiniz, ister sindirmeyip nefret edersiniz. Bunun kaç para edip etmediğinin kararınıda bendeniz veririm.

Demek ki, bazı zamanlar karanlıklar olması gerekiyor imişki, güneş güzel açsın. Sizin beğenmediğiniz karanlıklar bugün güneş doğurmuştur. Siz ister güneşe şükredersiniz, ister güneşi verene. Meyveyi satan manava olan minnet ile, meyveyi veren ağacın zahmeti misali ...

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-12-2007, 19:14   #105
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı

sıka sıka acayip yorumlarda yetmiyorsa hamaseti seçersin..atarsın tutturduğunu zannedersin..

onlar bu ekibi yetiştirecek yüreğe ve samimiyete sahip değiller.. kelin ilacı olsa kendi kullanır.. 3 küsürlerde sürünen ler in neyi savunuluyor..
iktidarın en büyük hatalarından biri onların içinden gelmeleridir zaten.. o kara sayfalarıda olmasa kimse tutamaz.. 60 ı vurmuştu şimdiye kadar..

kardes yazdiklarin cok agir kacmis..öncelikle su ak partinin oy orani üstünden hava atmak, digerleirni kücük görmek huyundan vazecelim, ayaklarimiz yere bassin..
secim oldu, bitti artik oraya takilmaylaim önümüze bakalim birde sunu asla unutma kardes cogunluk demek hakli olmak demek degildir nuh as da cogu kisi inanmadi peki o davasinda haksiz miydi?..
birde basbakanimiz gecmisiyle övünürken, gecmsini kötülemezken bizim ne haddimize o gecmisi kara sayfa olarak görmek..evet bir fikir ayriligi yasandi, yollarimiz ayrildi ama bu demek degilki gecmis tamamen silinmeli..

Alt 12-12-2007, 19:17   #106
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

kardes yazdiklarin cok agir kacmis..öncelikle su ak partinin oy orani üstünden hava atmak, digerleirni kücük görmek huyundan vazecelim, ayaklarimiz yere bassin..
secim oldu, bitti artik oraya takilmaylaim önümüze bakalim birde sunu asla unutma kardes cogunluk demek hakli olmak demek degildir nuh as da cogu kisi inanmadi peki o davasinda haksiz miydi?..
birde basbakanimiz gecmisiyle övünürken, gecmsini kötülemezken bizim ne haddimize o gecmisi kara sayfa olarak görmek..evet bir fikir ayriligi yasandi, yollarimiz ayrildi ama bu demek degilki gecmis tamamen silinmeli..

geçmiş acıda olsa güzelde olsa geçmiş lafta geçer gerçekte yaşanmıştır aslında.....
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-12-2007, 19:17   #107
Kullanıcı Adı
fütüvvet
ak partiyi doğuran karanlıkları bu ülke 1950-60 larda ve daha önceleri yaşadı..
rüşeym gibi toprağın bağrındaki o tohumlar kıraç taşlık alanda açmadıda anadolunun bağrında açtı..
önce kıraç ve nasipsiz bir yere saçılmıştı o tohumlar,orda bitmesi mümkün olmadığı için ilahi meşiet onu bir saba rüzgarı ile bizim topraklara atıverdi.. ve şimdi serpilip büyümede inşallah.

bu söz bana ait değil.." Biliyorsan konuş ibret alsınlar, Bilmiyorsan sus adam sansınlar "
Alt 12-12-2007, 19:18   #108
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
ak partiyi doğuran karanlıkları bu ülke 1950-60 larda ve daha önceleri yaşadı..
rüşeym gibi toprağın bağrındaki o tohumlar kıraç taşlık alanda açmadıda anadolunun bağrında açtı..
önce kıraç ve nasipsiz bir yere saçılmıştı o tohumlar,orda bitmesi mümkün olmadığı için ilahi meşiet onu bir saba rüzgarı ile bizim topraklara atıverdi.. ve şimdi serpilip büyümede inşallah.

bu söz bana ait değil.." Biliyorsan konuş ibret alsınlar, Bilmiyorsan sus adam sansınlar "
o zaman size ait olan sözlerle yorum yapiniz güzel kardesim ;)

Alt 12-12-2007, 19:21   #109
Kullanıcı Adı
fütüvvet
ak partinin oy oranı üzerinden hava atmak değil o sizin hatanız..
Farenin dağ doğurduğunu iddia edenlere cevap olarak yazılıyor onlar..
dağ fare doğurmaz demeye çalışıyorum.

konuşmanın başından itibaren okursan belki hak verirsin..
biz kimleri hoş görmedikki görüşçüleri hoş görmeyelim..
konunun evveli ve sonrası önemli..
bu bi silsile bir süreç konu oraya geldi.. seviye dedik değiştiremedik.. o şekilde devam ediyor..
biraz fransız kalmasak iyi olur..
Alt 12-12-2007, 19:22   #110
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Bende Aşık Veysel'den gireyim sözede, Alakaya maydanoz olayına devam edelim ;

Ben giderim adım kalır
Dostlar beni hatırlasın
Düğün olur bayram gelir
Dostlar beni hatırlasın

Can bedenden ayrılacak
Tütmez baca, yanmaz ocak
Selam olsun kucak kucak
Dostlar beni hatırlasın...

Gerçekleri edebiyat yaparak örtmeye çalışacak isek, Fuzuli'dende bildiğim beyitler vardır. En yeşerenlerinden ;)

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)