AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: son seçimlerde alınan %47 lik oy oranın içinde sizce milli görüşcü oy oranı yüzde kaç
%5 19 43.18%
%10 5 11.36%
%15 6 13.64%
%20 4 9.09%
%20 nin çok üzerinde 10 22.73%
Katılımcı sayısı: 44. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 12-12-2007, 19:25   #111
Kullanıcı Adı
mavera
Standart %47 lik oy dağılımında milli görüşün oranı.
Alıntı:
fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
ak partinin oy oranı üzerinden hava atmak değil o sizin hatanız..
Farenin dağ doğurduğunu iddia edenlere cevap olarak yazılıyor onlar..
konuşmanın başından itibaren okursan belki hak verirsin..
biz kimleri hoş görmedikki görüşçüleri hoş görmeyelim..
konunun evveli ve sonrası önemli..
bu bi silsile bir süreç konu oraya geldi.. seviye dedik değiştiremedik.. o şekilde devam ediyor..
biraz fransız kalmasak iyi olur..
kusura bakma ama ben senin yazdiklarin üzerine yorum yaptim..tabiki konunun evveli olabilir ama söyle bir gözatinca evvelde de o sözleri sarfetmeniz icin cok gecerli bir neden göremedim..
ak partinin almis aldigi oy oranin rehaveti malesef bizleri, diger partileri kücümsetmeye yöneltiyor ve bu beni cok rahatsiz ediyor..
kardes kusura bakma ama sana bir elestirede bulunacagim hocaefendi konusunda eronon arkadasi yerden yere vurdun burada bakiyorum ayni fevri cikisi bir kez daha yapiyorsun..
konuyu cok kisisellestiriyorsun, konuya degil kisilere yorum yapiyorsun mesela yine benim yazdiklarima degil bana yorum yapmissin..
bizim kimseyle alip veremedigimiz yok ama biraz daha sakin, sogukkanli, anlayisli olursak cok iyi olacak yoksa üslup agirlasiyor, kalpler kiriliyor..

Alt 12-12-2007, 19:30   #112
Kullanıcı Adı
fütüvvet
iyide sen konunun neresindesin anlamadım şimdi..
hoppadan atlayıverdin orta yere
biz konunun bi yerinde uyarıyı da yaptık.. kişiselleştirmek konusu beni ilgilendirmiyor
çünkü konu üzerinde durmaya çalışıyorum ben..

ha yok eğer senin kankiye laf atılıyor sanıyorsan o zaman iş değişir..

tarafın ne tarafında olduğunu anlayalım..

başka konularıda bakıyorumda ezberleyivermişsin.. ordada aynı şeylermi olmuştu.. atlama meselesi..

fişlememi yapıyorsun yoksa.. yazılarında iddia ettiklerin benle alakalı değil.. alaka kurmak için bayaa uzun bir merdiven uzatman lazım..

madem hakem gibi geldin o zaman aaaadil ol (maya çalış) hiç olmassa..

fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-12-2007, 19:32   #113
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Edep Yahu ! Der Hocanız, sizede tavsiye ederim.

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-12-2007, 19:35   #114
Kullanıcı Adı
mavera
ben bir sade üye olarak görüsümü yazdim yoksa yazma yetkim yok mu..neyi kanitlamaya calisyiorsun ki ben neyin hakemligini yapayim yoksa ortada bir mac mi var?? kimle, kim karsilasiyor..
benim kanki kim..sen bana ne kadar yakinsan, digerleride o kadar yakin bundan emin olabilirsin..ama bak konuyu hala daha kisisellestiriyorsun hala daha benimle alakali yorumlar yapiyrosun yok kankin diyrosun, yok hakem diyorsun..
ben gecmise niye degindim sen o konuda eronona hocarefendiye saygi göstermedigin icin veryansin etmistin ama o gün saygidan bahseden sen bugün ayni saygiyi milli görüse göstermiyor onlara resmen karalama yapiyrosun..adama sormazlar mi bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu diye..
ben milli görüsten gelmedim, onlari bu forumda belkide en fazla ben elestirdim ama saygi sinirlari icerisinde ama sende sanki bir öc alma, bir intikam alma durumu var ve buda bizim aramiza nifak tohumu sokar güzel kardesim..
uyarmak haddime degil ben sadece görüslerimi bildirdim öyle konuyada atlamadim dikkat edersen benim mazim senden eski konuda, yazdiklarinida okuyup yorum yaptim ;)

Alt 12-12-2007, 19:54   #115
Kullanıcı Adı
fütüvvet
evet maziniz eski .. doğru..

kişiselleştirme dediğin şeyi çok aalaa yapmışsın kardeşim..
eğri oturup doooğru konuşmak lazım..
konu
ısınmış
ısınmış
ısınmış
ısınmış

bi de bakmışız arkadaş müdahil gelivermiş..
ve bi şahsı karşısına alarak
diğer konularda geçen leride kişisel dosya olarak kaydedilen yerinden alıp
senin yüzüne yüzüne serpivermiş.

konu nerde kaldıı kişiselleşmenin neresine geldik..

yutan varmı bu iddiaları..
ben kişiselleştirmedim.. ve bana öyle deniyor.. hemde ala kişiselleştirenlerde demiyormu.. insanın nutku duruyor..

araya girmek bi nevi hakemliktir.. araya giren biraz gönül insanı olacakki konuyu frenleyecek..
ama mübarek söylenmeyenleride katarak iyice ısıttı..

aslında sizleride birilerinin uyarması lazım.. forumu başka havalara sokuyorsunuz diye.. hep aynı isimler bakıyorumda..bir kaç isim... soğuk bir hava veya başka türlü bir tartışma varsa hep aynı isimler.. biri bu meseleye el atması lazım..

neyse .. bu bitmez. daha çook yazacaktım ama.nefis devreye girmeden burda bırakayım..
ben bari bırakayım.. ne desek boş çünkü.. sayılmıyor.. veya azınlık tarafından sayılmıyor bunlar.
Alt 12-12-2007, 20:19   #116
Kullanıcı Adı
mavera
neyse sov yapmani görmezden gelirsek ben buradan bir duyuru yapmak istiyorum...
arkadaslar bu arkadasimiz bizim konulara yazmamizdan rahatsizlik duymus acaba sizde rahatsizlik duyuyor musunuz yok öyle bir rahatsizlik varsa arkadasimiz o engin bilgilerini konulara serpistirsinde bizide her konuya yazma zahmetinden kurtarsin..
sen yazdinda seni tutan mi oldu..niye bizim yazmamizdan gocundun, yanlis birsey mi dedik, ters birsey mi dedik..bu arada madem hakemim ben macin skorunu takip edemedim söyler misin güzel kardesim mac kac kac..
birde sunu asla unutma dün ak dedigine, bugün kara deme..dün saygidan dem vurup, bugün baskalarinin degerine saygisizlik yapma ondan sonrada demogoji yapma böyle nutkun tutulur konuyu saptirip durursun!...;)

Alt 12-12-2007, 20:46   #117
Kullanıcı Adı
fütüvvet
neyse konu bitmeyecek..

hadi fazla uzatmayalım.. ben helal ediyorum..

hadi hakkınızı helal edin.. necip fazıl ve mavera.. bide salavat getirin.. 4444 tane salavat bitsinde yenisine başlayalım..

.. üzülmeyin daha çoook tartışırız..şaka şaka.. ;)
Alt 12-12-2007, 20:53   #118
Kullanıcı Adı
mavera
benimde hakkim varsa helal olsun kardes..benim elestirilerim yazilarindan daha cok üslubunaydi yoksa bende milli görüs geleneginden gelmedim, onlarin hareketini hic bir zaman benimsemedim..
neyse ak partinin güzelligi bu olsa gerek..her görüsten insan ak parti semsiyesi altinda toplanmis...ne diyelim rabbim muhabbetimizi daim etsin...

Alt 12-12-2007, 20:55   #119
Kullanıcı Adı
fütüvvet
sıra necip fazılda..

hadi milli görüşçü kardeş..fazla bekleme..

Alt 12-13-2007, 02:19   #120
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Milli Görüşçülerden korkan ama ataistlerden korkmayan bir AK gençlik. Ne kadar güzel...

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)