![]() |
#24 |
![]() evet maziniz eski .. doğru..
kişiselleştirme dediğin şeyi çok aalaa yapmışsın kardeşim.. eğri oturup doooğru konuşmak lazım.. konu ısınmış ısınmış ısınmış ısınmış bi de bakmışız arkadaş müdahil gelivermiş.. ve bi şahsı karşısına alarak diğer konularda geçen leride kişisel dosya olarak kaydedilen yerinden alıp senin yüzüne yüzüne serpivermiş. konu nerde kaldıı kişiselleşmenin neresine geldik.. yutan varmı bu iddiaları.. ben kişiselleştirmedim.. ve bana öyle deniyor.. hemde ala kişiselleştirenlerde demiyormu.. insanın nutku duruyor.. araya girmek bi nevi hakemliktir.. araya giren biraz gönül insanı olacakki konuyu frenleyecek.. ama mübarek söylenmeyenleride katarak iyice ısıttı.. aslında sizleride birilerinin uyarması lazım.. forumu başka havalara sokuyorsunuz diye.. hep aynı isimler bakıyorumda..bir kaç isim... soğuk bir hava veya başka türlü bir tartışma varsa hep aynı isimler.. biri bu meseleye el atması lazım.. neyse .. bu bitmez. daha çook yazacaktım ama.nefis devreye girmeden burda bırakayım.. ben bari bırakayım.. ne desek boş çünkü.. sayılmıyor.. veya azınlık tarafından sayılmıyor bunlar. |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|