![]() |
#121 | |
![]() Alıntı:
ak partinin kapisi herkese aciktir..mevlanayi kendine örnek almis bir partiyiz biz o halde insanlara sen sucusun, sen söylesin diyerek onlari partimizden dislamak dogru degildir.. ak partiyi destekleyen herkes, ak partinin muhafazakar demokrat kimligini göz önüne almistir..! |
||
![]() |
#122 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
#123 | |
![]() Alıntı:
hani ateist kim korkmuyormuş onlardan.. ateist ten neden korkalım hem.. kelpten korkar gibi .. insan insanla konuşur.. her konuda anlaşacağız diye bi şey yok.. hemfikir olduğumuz yerlerde olur,karşı olacağımız yerlerde.. biz konuşuyoruz , tartışıyoruz anlaşıyoruz.. sen ne yapıyorsun böyle.. |
||
![]() |
![]() |
#124 |
![]() galiba akparti içerisinde ki ler tartışması arkadaşlarında defalarca dediği gibi çokta gerekli olmayan bir tartışma ekbetteki parti içerisinde her görüşten insan olacaktır.akpartililer hiç bir zaman ayrımcılık yapmaz arkadaş çok sert ifadeler de bulunmuş da ben onu yazmayayım.
bu memleket senelrce şu cu bu cu diye yapılan tartışmalardan çok çekmiş kardeşim dün dündü ve bugün akparti var.ve herkese kolllarını açmış bir parti velhasılı kelam özümüzüde terk etmiyoruz fakat önemli olan vatansa gerisi teferruattır kardeşimm |
|
![]() |
![]() |
#125 |
![]() Eskişehirli'nin dediği gibi bu içimizdekilerin ne kökten geldiği ve ideolojileri çok fazla tartışılması gerekilmeyen bir konu!
Açıkçası yakıştıramıyorum ve bıkmaya başladım... |
|
![]() |
#126 |
![]() Gereksiz bir tartışmaya gitmiş büyütülmüş açıkçası.Lütfen atıp tutmayalım .
|
|
![]() |
![]() |
#127 |
![]() mavera, fütüvvet, eses, türk evladı, onlybullet34, ismihan
Madem yanlış konuştuğumu düşünüyosunuz özür diliyorum. Kusuruma bakmayın eşeklik ettim. Ben öyle gördüm öyle söyledim. Hakkınızı helal edin. Ataist olan herkestende özür diliyorum. mavera ve fütüvvet hep seviyeli tartışma diyorsunuz bir küfür etmediğiniz kalmış, yargısız infaz yapmışsınız. Ben ortaya laf atıpta kaçmadım. 24 saat online olamam, bu konudada özür diliyorum. Sizin gibi 24 saat forumda takılamıyorum. Ben hakkımı helal ediyorum, mümkünse sizdende aynı hoşgörüyü bekliyorum. Allaha emanet olun... ( şimdi de diyeceksiniz demogoji yapıyosun ama olsun...) |
|
![]() |
#128 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
#129 |
![]() arkadaşlar bir kişinin görüşleri doğru ya da yanlış olabilir. ama bu kadar üzerine gidip kalp kırmanın bir manası yok.
|
|
![]() |
![]() |
#130 |
![]() Kalp kırmamak, yapıcı birleştirici olmak v.s. v.s. en olgunum diyen insanlar da bile bu konuda yok oldu gitti...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|