AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: son seçimlerde alınan %47 lik oy oranın içinde sizce milli görüşcü oy oranı yüzde kaç
%5 19 43.18%
%10 5 11.36%
%15 6 13.64%
%20 4 9.09%
%20 nin çok üzerinde 10 22.73%
Katılımcı sayısı: 44. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 12-13-2007, 11:22   #121
Kullanıcı Adı
mavera
Standart %47 lik oy dağılımında milli görüşün oranı.
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Milli Görüşçülerden korkan ama ataistlerden korkmayan bir AK gençlik. Ne kadar güzel...
amacin polemikse yazdiklarimi iyi okuyup ona göre cevap ver..böyle bir laf atipta icini doldurmadan gitmek etik olmasa gerek ;)..
ak partinin kapisi herkese aciktir..mevlanayi kendine örnek almis bir partiyiz biz o halde insanlara sen sucusun, sen söylesin diyerek onlari partimizden dislamak dogru degildir..
ak partiyi destekleyen herkes, ak partinin muhafazakar demokrat kimligini göz önüne almistir..!

Alt 12-13-2007, 11:25   #122
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
Milli Görüşçülerden korkan ama ataistlerden korkmayan bir AK gençlik. Ne kadar güzel...
bu arada ateisten niye korkalimki ateist acikca görüsünü belirtmistir ben inanmiyorum diyor benim asil korktugum münafiklardir, biz sizdeniz diyerek bizi birbirimize düsüren münafiklar...

Alt 12-13-2007, 11:43   #123
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Alıntı:
laf konustu bal kabagi koy tabaga ye sabaha

hani ateist
kim korkmuyormuş onlardan.. ateist ten neden korkalım hem.. kelpten korkar gibi ..

insan insanla konuşur.. her konuda anlaşacağız diye bi şey yok.. hemfikir olduğumuz yerlerde olur,karşı olacağımız yerlerde..
biz konuşuyoruz , tartışıyoruz anlaşıyoruz.. sen ne yapıyorsun böyle..
fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-13-2007, 12:00   #124
Kullanıcı Adı
eses
galiba akparti içerisinde ki ler tartışması arkadaşlarında defalarca dediği gibi çokta gerekli olmayan bir tartışma ekbetteki parti içerisinde her görüşten insan olacaktır.akpartililer hiç bir zaman ayrımcılık yapmaz arkadaş çok sert ifadeler de bulunmuş da ben onu yazmayayım.
bu memleket senelrce şu cu bu cu diye yapılan tartışmalardan çok çekmiş kardeşim dün dündü ve bugün akparti var.ve herkese kolllarını açmış bir parti velhasılı kelam özümüzüde terk etmiyoruz fakat
önemli olan vatansa gerisi teferruattır kardeşimm
eses isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-13-2007, 12:04   #125
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
Eskişehirli'nin dediği gibi bu içimizdekilerin ne kökten geldiği ve ideolojileri çok fazla tartışılması gerekilmeyen bir konu!

Açıkçası yakıştıramıyorum ve bıkmaya başladım...

Alt 12-13-2007, 13:37   #126
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Gereksiz bir tartışmaya gitmiş büyütülmüş açıkçası.Lütfen atıp tutmayalım .
Onlybullet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-14-2007, 01:20   #127
Kullanıcı Adı
CeVHeR
mavera, fütüvvet, eses, türk evladı, onlybullet34, ismihan
Madem yanlış konuştuğumu düşünüyosunuz özür diliyorum. Kusuruma bakmayın eşeklik ettim. Ben öyle gördüm öyle söyledim. Hakkınızı helal edin. Ataist olan herkestende özür diliyorum. mavera ve fütüvvet hep seviyeli tartışma diyorsunuz bir küfür etmediğiniz kalmış, yargısız infaz yapmışsınız. Ben ortaya laf atıpta kaçmadım. 24 saat online olamam, bu konudada özür diliyorum. Sizin gibi 24 saat forumda takılamıyorum. Ben hakkımı helal ediyorum, mümkünse sizdende aynı hoşgörüyü bekliyorum. Allaha emanet olun... ( şimdi de diyeceksiniz demogoji yapıyosun ama olsun...)

Alt 12-14-2007, 01:56   #128
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
ismihan Nickli Üyeden Alıntı
Ben tek tek kim ne yazmış diye okumadım hiç. Okumamda..
Senin de yazdıklarından hala bi-haberim.
Ben sadece konu başlığı hakkında konuştum.

Benim kızdığım sadece; bu saçma konunun niye açıldığı?
Şu insanların "-cı'cı -cu'cu" olarak sınıfandırılması bana yıllardır saçma geldi.
HEMDE AYNI YOLDA SAVAŞANLAR YAPAR BUNU NE HİKMETSE..

yol bir hedef aynı
neden bu ayrı gayrılık...

özetin özeti
İsmihan kardeş senden bir kere daha özür dilerim. Bende senin yazdığını idrak edememişim. Benle alakalı birşey yazamışsın. Hakkını helal et...

Alt 12-14-2007, 12:12   #129
Kullanıcı Adı
Feride
arkadaşlar bir kişinin görüşleri doğru ya da yanlış olabilir. ama bu kadar üzerine gidip kalp kırmanın bir manası yok.
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-14-2007, 12:15   #130
Kullanıcı Adı
Yavuz_ErTürk
Kalp kırmamak, yapıcı birleştirici olmak v.s. v.s. en olgunum diyen insanlar da bile bu konuda yok oldu gitti...
Yavuz_ErTürk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)