![]() |
#1 |
![]() Neleri sığdırmışım kısacık hayatıma..
Çalar saatin metalik sesi, cep telefonundan gelen soğuk samimiyetsiz, tıpkısı kopya mesajlar, ve bizi ardına takıp sürükleyen hayat.... Ne kadar acelemiz varmış meğer. Biryerlere yetişme çabası, bugün o iş bitmeli hevesi. aman yarına kalmasın telaşı.. Ne kadar oldu kalabalık bir kahvaltı sofrasında gülüşerek, eğlenerek oturmayalı? kaç kere "gel" diyenleri "zamanım yok" diyerek çevirdim? En son ne zaman pikniğe gittim ben? Ne zaman dizlerim tutmaz olana kadar top oynadım? Bugün bayram öyle ya... En son ne zaman sevdiklerimin sesini duydum? Zamanmıydı nankör olan,ben mi, yoksa hayat mı? Yatağın başucunda duran kırmızı pabuçlarım ne zaman büyümek denen canavara teslim oldu ve beni terketti? Bayramlarda eskilerde kaldı, o çocuksu coşkularda...kanayan dizlerim gibi, annanemin özenerek diktiği bez bebeğim gibi.. Asla keşkeleri sokma hayatına demişlerdi bana.verdiğin kararların arkasında dur ve pişman olma.. Tek pişmanlığım, büyümüş olmak.. Bugün bayram öyle ya.. Şimdi çıksam, tıpkı eski günlerde olduğu gibi, hiç yorulmamacasına koşsam..düşsem , yine kanasa dizlerim.. büyüyünce çekilen acı daha büyükmüş meğer.. Bugün bayram öyle ya.. ne eski coşku kaldı içimde, nede bayram hevesi.. sadece tek bir söz dilime takılan... keşke.. keşke... içinizdeki çocuğun hiç büyümemesi dileğiyle....iyi bayramlar...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Asla keşkeleri sokma hayatına demişlerdi bana.verdiğin kararların arkasında dur ve pişman olma..
Tek pişmanlığım, büyümüş olmak.. :'( :'( kelımesı kelımesıne harfı harfıne katılıyorum ![]() bugun bayramya hanı nerde sevenler nerde dostlar nerde kahkahalar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bayramlar hep güzeldir ;) sevdikleriniz gelmiyorsa siz sevdiklerinize gidin
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |