Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri Her Ay'ın Enlerini ve en başarılı AK üyelerini seçiyoruz. |
Anketimiz: Akpartiforum da yorumlarını beğendiğiniz, takdir ettiginiz üyeler kimdir? | |||
feyza |
![]() ![]() ![]() ![]() |
33 | 14.73% |
Efsel |
8 | 3.57% |
Gölge |
10 | 4.46% |
AKMURAT |
4 | 1.79% |
nusret |
26 | 11.61% |
tua68 |
6 | 2.68% |
oguzdesouza |
20 | 8.93% |
akkparti |
12 | 5.36% |
rdönmezs |
3 | 1.34% |
Mehmet POLAT |
5 | 2.23% |
Özturks |
2 | 0.89% |
eses |
7 | 3.13% |
Duyguseli |
24 | 10.71% |
ATmaCA53 |
3 | 1.34% |
TÜRK EVLADI |
23 | 10.27% |
ismihan |
18 | 8.04% |
Mehmet al |
1 | 0.45% |
Kobbal |
4 | 1.79% |
hasan erbek |
7 | 3.13% |
romakudüs |
8 | 3.57% |
Katılımcı sayısı: 224. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#41 |
![]() Bu değişiklikle ben de oylarımı yeniledim.Şimdi üç oyumu da kullandım ;)
Ama bir şeyi de söylemeden geçemeyeceğim: Foruma olumlu anlamda çok şey katan bir arkadaşımın adı nasıl oluyor da foruma zarar vermeye çalışan bir insanın yerine konabiliyor ancak siteye? ( Lütfen bu soruya da "her ay yeni isimler ekliyoruz,önümüzdeki ay o da olacaktır" diye cevap vermeyin.Böyle cevap verirseniz "nasıl oluyor da Scorpio, Türk Evladı'ndan önce geliyor aklınıza?" diye sorarım.Hadi ona da "bir anlık dikkatsizlik" dediniz diyelim, o zaman da "bu ilk değil" derim. ) |
|
![]() |
![]() |
#42 |
![]() [i][b]Valla oylamaya beni eklemişsiniz teşekkür ederim gurur duydum...
Oy verilsin verilmesin hiç önemli değil yani düşündüğünüzü bilmek yeter... Tunahan...Hocam saolasın bu arada... |
|
![]() |
#43 |
![]() Hayırlı olsun oyumu 3 arkadaşıma kullandım ama 10 oy hakkımız olsa daha iyi olurdu be tunahan
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
![]() Alıntı:
bunu senin daha iyi bilmen lazim ilk ayki oylamada yer almamistin bu senin o listede yer bulamayacagin anlaminami geliyordu!.. oylamaya 20 kisi katiliyor ve mümkün oldugunde eski, yeni karisimi yapilmaya calisiliyor bunun yani sira degisik görüslere sahip kisilerde oylamaya ekleniyor yoksa önce akla gelmekle alakasi yok!.. birde görüsler özneldir sana göre cok faydali olan bir arkadas baskasina göre faydali olmayabilir anketin amaci nedir zaten hic asina olmadigimiz üyeleri tanimak.. yoksa buraya sitede göze batan 20 kisiyi koyup kendin cal, kendin oyna mi yapalim güzel kardesim!..sen kendi kriterlerine göre oy verecek biri bulabiliyorsa buyur kullan oyunu yok bulamiyorsan yapabilecegimiz birsey yok.. saygilarimla.. |
||
![]() |
#45 |
![]() Eyvallah abi...
|
|
![]() |
![]() |
#46 |
![]() anlayisin icin tesekkürler kardes ;)..
|
|
![]() |
#47 |
![]() liste yenilenince oylarımızı değiştirdik :
![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
![]() evet arkadaslar bu bilgilendirmeyi lütfen gözardi etmeyelim ki arkadasa karsi bir kul hakki gecmesin ;)...
|
|
![]() |
#49 |
![]() Saolun ya Allah raz olsun yani düşünmeniz çok hoşuma gidiyo valla ne diyim...Hani listenin sonuncusu olsam dahi memnunum şu anda laflarınızdan dolayı...
|
|
![]() |
#50 |
![]() oyumu kullandım hayırlı olsun
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|