![]() |
#11 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Anlaşılıyor ki sen "halk" değilsin! O içine gir dediğin halkın ta kendisiyim ben.Üniversite öğrencisiyim, 3 kardeşli, bir ev hanımının ve en alt kademe bir devlet memurunun ( diğer bir deyişle 657'ye tabi bir memurun ) çocuğuyum ben. Halk dediğin benim yani!
Madem halka bu kadar güveniyorsun, daha fazla konuşmanın bir anlamı yok.Halk bensem yol AK! Öte yandan, zengin her zaman alıyordu evini arabasını kaç para olursa olsun, ben düşük gelirliler için de artık kolaylaştığını ve o günden bugüne fiyat anlamında bir şeyin değişmediğini, enflasyonun düştüğünü anlatmaya çalıştım. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() arkadaş ülkemizde gerçekleri bilen ne çok insan varmış helal olsun be herkes yalan bi siz doğrusunuz. yüzde 47 oy veren insanlara oylarını sattı diyosun insanımıza milletimize satılık diyosun bide çıkmış gerçekleri gör diyosun. senin partine oy verse millet o zaman gerçekleri görmüş olurdu değilmi. sana oy vermeyince satılık. ulan ne güzel istanbul. herkes bi yol tutturmuş adınıda gerçek koymuş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() AKtunaHAN kardesim senin aciklamalarin cok hosuma gidiyor.Konulari cok iyi hizah ediyorsun.+1 begeni ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
Konuyla ilgili fikirlerinize de az sonra bir cevap gelmezse ben bir şeyler karalarım... |
||
![]() |
![]() |
#19 | ||||
![]() Alıntı:
3 yıl önce 1000 lira geliri olan Ali, patatesi 3 yıl önce de 10 liraya alıyordu, şimdi de 10 liraya alıyor. Ali'nin geliri şu anda 1100 lira olduğuna göre a) Ali kesinlikle kardadır.Durumunda bir iyileşme kesinlikle vardır.Kimse bunu inkar edemez. b) Tamam, Ali hala tam anlamıyla bir refah seviyesine erişememiştir; ama cebinde +100 lirası vardır, dolayısıyla umutludur. c) Zaten Ali de benim maaşımı 2000 lira yapın demedi hiçbir partiye.Bunun böyle olamayacağını Ali bile biliyor,bilmeyenler utansın. d) Ali'nin durumunda az da olsa bir gelişme olduğunu inkar eden ya da gelişme olduğunu kabul edip daha fazlası olmadığı için birilerini suçlayan insan Türkiye gerçeklerinden uzak,uzay çağında pardon uzayda yaşıyordur ancak! e) Yar saçların lüle lüle, mülayim sana güle güle! |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Belli ki arkadas forum'a,partimizi karalamak icin uye olmus.Yonetici arkadaslar gerekeni yapacaktir ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|