kardeşim bak sen de diyorsun hükümetimiz zengine kolaylık sağlıyor.fakirin arabayla evle ne işi olacak.benim fakirim halkım aç işsiz değil mi?araba fiyatı ucuzlamış banane ben açım diyor insanımız.halkın arasına gir ve sor bi işlerini bak ne cevaplar alacaksın.bu böyle yürümez kardeşim bu ülke esnafı köylüsü istdiği an hükümeti düşürür anladın mı?seçimden seçime oylarını satarak yardım alarak bu işler yürütülemez dostum biraz da gerçeklein farkında ol lütfen
Mülayim bey öncelikle "hükümetimiz" dediğiniz partiye çeşitli vesilelerle o kadar itiraz ettiniz ki bence artık sizin parti değiştirme zamanınız gelmiş.Hayır zaten başka bir partiliyseniz de amacınız birçok "gelip de geçenin" yaptığı gibi aba altından sopa sallamaksa buna "tecahül ü arifane" değil "tecahülü arif" derim ben.
Konuyla ilgili fikirlerinize de az sonra bir cevap gelmezse ben bir şeyler karalarım...
bu konu hakkındaki yorumumu saat 10 civarında siteye girdiğinde okuyacaksın ben akşam yazıyorum sen de gündüzoku ne olacak.kesinlikle hiçbir partiye sempatim yok
Hem hiç bir partiye sempatim yok diyorsun..Hem de ben sizdenim diyorsun.. Sen şimdi kendini zeki mi sanıyorsun..??Üzülme ama burdan hiçte öyle görünmüyor.. :-\ Azgın azınlık..
hayır ben zeki değilim öyle bir iddiam da olmaz zaten.insanlara kabiliyetlerinin üstünde kabiliyet atfedilirse azar dostum.
Bana Amerikan replikleri atma şimdi..Dostum falan.. :P zekisin dememiştim ayrıca..Hem insana kabiliyetinin üstünde kabiliyet verilmesi nasıl oluyor..?? Bende sana bir şey söyliyim mi dostum..Sizin tek sorununuz o koca kafanızın beyninizden büyük olması.. 8) 8)
ülke insanımızın hatırlama süresi 15 günü geçmez.ama sizin ne yazık ki sadece 3 dakikaymış bundan dolayı sizin için üzüldüm ama bundadabir hayır vardır yoksa insanlar kimden ibret alacaklardı o durumda.3 dakka evvel yazdığınızı unutuyorsunuz dostum.
insanlara kabiliyetleri üzerinde kabiliyet atfetmeyi örnekle açıklayayım.anlama sorununuz var da ondan yani.misalen beni sizi akıllı bilirdim onun için ne yaptığını bilen biri diye düşünürdüm ama az önce yanıldığımı anladım.bu bir misal idi sadece
Kabiliyetle benim az önceki davranışımın alakası nedir dostum..? 8) :P Verdiğiniz misalde sizin kendi düşünceleriniz gibi saçma.. ;) amacım burda hakaret etmek değil ama siz zorla kendinize ettiriyorsunuz..Kaşıntı ilacımda yok ki ne etsek.. :-\ Adam gibi hakaret etmeden,saygı çerçevesi içersinde fikirlerinizi söyliyecekseniz EyvALLAH.. > ama siz haddinizi gittikçe aşıyorsunuz..