AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-17-2008, 18:05   #1
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart Bu Çocuk "Terörist" Olsa Ne Kadar Suçludur?
Alıntı:
AKmetalci Nickli Üyeden Alıntı
Ya anladığım kadarıyla konu fukara birisi çıkar yolu olarak pkk yı seçince suçlumudur olmuş.Olur abicim fakir diye devletine karşı geliyorsa direk kafasını kopartırım.Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.E abi hayat böyle yaptı diyip ona buna zarar mı vermek savunmasızlık yada masumluk mu.Yok öyle birşey.Sen allaha dönersen oda sana yardım eder.Ama yok saldım abi diyip yok pkk ya katılmış yok madde bağımlısı.Bahane uydurmasın kimse.Nice fakirler fukaralar var ne şartlarda yaşıyorlar.Herşey allahtan gelir buna tevekkül getirmekten acizse insan bırakacak masumluk ayaklarını.Kimse hiç birşeyi bahane göstermesin.Devlete ve insanlara zarar veren herne bahane ile olursa olsun hakediyordur herşeyi.Kimsede çıkıp polyan nacılık oynamasın.
Sen benim sorumu olduğundan daha kısır bir boyuta indirgemişsin Mete.Fakir birinin terörist olmasını mübah kılmaya çalıştığım(ız) filan yok.Sadece bilinçlendirilmemiş birinin kandırılmasının çok kolay olduğunu ve bu insanın da bu yüzden "yok sayılmasının" yanlış olduğunu vurgulamak istiyorum ben.Kısacası;

Bizler gibi okuma,araştırma,öğrenme olanağına sahip olamadan "kötü" adamlar tarafından kandırılmış insanları yok sayamayız, normal bir insan hakkında bir şey söylerken bir kez düşünüyorsak, bu çocuklar hakkında iki kez düşünmeliyiz diyorum en az.

Emre;

"Aynı şartlar altında doğsaydık, aynı insanlarla karşılaşsaydık biz de onlar gibi olurduk". Benim tezim bu. Ve aynı şekilde bizlere sağlanan imkanlar ve bizim kaderimiz onlarınki gibi olsaydı onlar da tiner çekmezdi, bizim gibi burada "tinercileri" çözümlüyor olurlardı.

Durumları en tarafsız ve çıplak haliyle değerlendirince bu konuda yorum yapan arkadaşların hemen hepsiyle aynı kapıya çıktık.Kendi hayatımızdan yola çıkarsak onların yerine koyamayız kendimizi.

 

Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi