![]() |
#61 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#62 |
![]() Eski logomuz 2007 ye ait idi. Yeni yıl ile yeni logomuzu koyacaktık fakat sunucumuzu taşımayı bekledik. Şimdi sunucu taşıma işlemlerimizi tamamladık. Ve bir iki değişiklik yaptık önceden tek ve turuncu renk tema kullanma durumundayken şimdi renklerimiz geniş çeşitli olmuş oldu. Ve yeni logomuzuda en kısa sürede forumumuza katacağız İnşallah.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#64 |
![]() Forumun yeni durumunu çok beğendim .Elinize saglık renklerin çeşitlenmeside hoş olmuş.
|
|
![]() |
![]() |
#65 |
![]() Teşekkür ederim böyle bir başlık için.
Bence dini bölümlerin artırılması lazım. Birde erkekler ve hanımlar için ayrı bölümler olması güzel olur. |
|
![]() |
![]() |
#66 | |
![]() Alıntı:
Yine de yararlı olabilir diye düşünüyorum. Forum yeni hali ise müthiş olmuş. Ellerinize, emeklerinize sağlık. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
![]() forumun temasına ne oldu böle yaa :D
|
|
![]() |
![]() |
#68 |
![]() Arkadaşlar daha önce birkaç kez daha yazdım ama önemsenmiyor sanırım
Forum da görsellik sorunu var Aşağıda online bulunan üyelerin nick nameleri dahi okunmuyor Tuhaf renkler ve yazımlar, konu başlıklarını yeni mesajları gösteren konular yeşil ve belirgin değil Gerçekten okumakta zorlanıyor insan monitöre yakınlaşmalı sanki AKP için daha ergonomik bir forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
![]() Online olan üyeler kısmında herkesin adı okunmak zorunda değil. Biraz emek sarf eden üyelerin adları daha belirgin oluyor. ;) Herşeyi düşündük merak etmeyin. Forumun rengini istediğiniz gibi değişebilirsiniz. Mavi,Turuncu,Kırmızı...
İlginiz için teşekkürler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
![]() Alıntı:
NİCE GÜZEL GÜNLERE DURMAK YOK YOLA DEVAM!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |