|
![]() |
#1 |
![]() 1-Saat kaç ? - 21.00
2-İsim? - Elif 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? - 1991,İkizler 4-Dövmen varmı ? - Hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak - Hayır kadar a$ık oLdugun oLdumu? 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? - Hiçbiri 8-Tercih ettiğin rakam ? - Çift sayılara ayrı bir sempatim vardır. 9-Sevdiğin müzik türü? - :-\ 10-En sevdiğin çiçek ? - Kardelen (Asi olduğu için) 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? - :-\ 12-Sevdiğin renkLer? - Başta siyah eflatun. mor 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? - :-\ 14-A$ıkmısın? - Hayır 15-AiLeiLen mi tek mi? - Aile 16-Tuttuğun takım ? - Takım tutmuyorum. Ama Anadolu takımlarıyla aram iyidir. ![]() 17-OLmazsa oLmazın ? - :-\ 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? -Yok 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? - :-\ 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? - Hiç bir şey düşünmediğim. 21-En nefret ettiğin hareket? - :-\ 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? - :-\ 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? - Birşey söyLemek istiyorum ama söyleyemiyorum. 24-Takma adın ? - Yok 25-En sevdiğin spor? - Yok 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? - Ortamına göre değişir. 27-Konu$tuğun diLLer? - Sadece ana dilim ki o da Türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? - :-\ 29-$imdi saat kaç? - 23.33 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? - İmam Hatip Lisesi
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|