![]() |
#11 |
![]() gençlik kolları sitesinden haberdar oldum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Ben de şöyle diyim o zaman; Abdullah aradı, başkanım bir resmi forum yapmalıyız dedi. Tamam dedim Abdullah iş senindir. Bi çay söyledim tam şekerini atmış karıştırırken Abdullah yine aradı -bişiler soracak diye düşündüm- tamamdır başkanım dedi. Forum hazır.
![]() Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca forumda yer alan ve aramıza eklenecek olan tüm arkadaşlarıma da selamlarımı iletiyorum. Hasan SARI Genel Merkez Gençlik Kolları AR-GE Başkanı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Başkanım öncelikle hoş geldiniz.
Gerçekten böyle bir foruma ihtiyacımız vardı... Çok güzel bir çatı oldu bizim için. Bu forumun reklamı üzerine yoğunlaşmalıyız ve Tüm Ak gençleri Ak Parti li arkadaşları burada toplayabilmeliyiz... Çok güzel bir platform olacak inşallah. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Ben özel bir sebebten dolayı idealistgençten ve forumdan haberdar oldum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() SA.. Sayin başkanım Hasan Sarı ve Ak Genç arkadaşlar forum hayırlı uğurlu olsun...Hasan Başkan bu şekilde bir güzel olaya daha vesile olduğunu düşünüyorum.. Emektar kardeşimizden de allah razı olsun..Ben ise dün telefonlara mesaj geldi oradan öğrendim...
Selam ve dua ile Naci KAZAN Genel Merkez Gençlik Kolları Bölge Koordinatörü |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() idealistgenc ten buraya geldım..ama benı bu yenı forumdan haberdar eden kardesım murseldı ..ona cok tes ederım..mursel kardes sen bı tanesın ama her yerdesın:D:D gorusmek uzere...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() herkese selamlar karamandan adem kocatürk. bu siteden sayın başkanım hasan sarının mesajıyla haberdar oldum şeref duydum darısı herkesin başına :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() herkese kolay gelsin öncelikle,
seçimler yaklaşıo malum ak partiyle ilgili kulatan dolma bilgiler yerine resmi bilgiler edineyim die ak partinin internet sitesine girdim okuya okuya burdayım işte ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() internetten akp gençlik teşkilatını ararken...
arayan mevlasınıda bulur misali.. buldum. tabii bu işi ciddiye almamı sağlayan site başkanımızıda unutmamak lazım.. bu sitede emeği geçen tüm dostlara teşekkürü bir borç biliryorum.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() merhaba arkadaşlar ben bu siteyi ak partinin sitesini gezerken tesafüfen buldum.koyu bir recep tayyip hayranıyım bu siteyi kuranlara teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti forum, forumdan, haberdar, nasıl, oldunuz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|